Throwback: Last Sommer OutfitsÅhh, som jeg savner å gå lettkledd, haha. Jeg gleder meg så utrolig mye til snøen er vekke og varmegradene sniker seg innpå. På vinterhalvåret blir jeg skikkelig slapp i klesveien, og det har nok mye å gjøre med at jeg ikke får tatt antrekksbilder. Det er jo mørkt hver dag når jeg kommer hjem... Forhåpentligvis så varer ikke vinteren ut mars, så da er det jo ikke så lenge igjen til jeg kan legge fra meg ytterjakka hjemme.

Hvilke antrekk liker du best?

 

Signatur

Leather Jacket & Grey Scarf

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Awesome in Black

Jeg lagde også en kort antrekksvideo, hahah.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Petrol Blue CardiganHva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Almost like fur: Silver and Grey

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Falling off at Maturity

Været i ettermiddag var bare nydelig! Derfor måtte jeg utnytte det til å ta noen bilder. 

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Navy BlueDa er endelig denne onsdagen over! Dagen har vært så utrolig lang og ikke minst kjedelig. På slutten av skoledagen satt jeg bare og så på youtube-videoer og det sier litt... Antrekket ble litt dystert i dag, men på grunn av de rare temperaturene aner jeg ikke hvordan jeg skal kle meg. På morgenen er det iskaldt og etter skolen er det sommertemperatur? Hmm... Til min store skuffelse har jeg sett ferdig de fire første sesongene av The Vampire Diaries som betyr at jeg ikke har noen serier å se lenger (før sesong fem...) 

Har du noen forslag til bra TV-serier? Hva syns du om antrekket?

 


 

 

Signatur

August Outfits

Hvilket antrekk likte du best?

 

 

Signatur

Blue Sky

Dette har vært en veldig standard mandag og det er ikke så mye som har skjedd i dag egentlig. Jeg er fortsatt utrolig takknemlig for at jeg ikke begynner på skolen før kl. 12.10 hver mandag. På skolen gikk jeg med bukse, men den måtte av med en gang jeg kom hjem, hahah, det var alt for varmt. Jeg håper at denne høsten kan gi oss fint vær og mild temperatur sånn at jeg fortsatt kan bruke shorts når sola skinner. I kveld har jeg også byttet ut headeren. Det trengtes selv om jeg byttet i mai. Jeg vurderte og vurderer fortsatt om jeg bør ha headeren i svart eller hvitt, men for nå så er den med farge som dere kan se.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Wine Denim Disco

Hei igjen! ♥ Som jeg sa tidligere så trengte jeg litt bloggfri for å samle opp inspirasjon og energi, og den siste uka har jeg fått gjort akkurat det. Jeg har ikke gjort så mye de siste dagene og i helga har jeg tatt det ganske rolig. Noen ganger er det egenlig utrolig deilig å bare ha litt tid til overs. Jeg fikk tatt noen bilder i dag og jeg merker at det er en liten stund siden sist, siden kameraet mitt hadde et tynt lag med støv over seg, hahah. Det kommer forresten en video fra turen til Paris litt senere i kveld, so stay tuned! ♥

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

Signatur

Disco Pants
Dette har vært en utrolig herlig søndag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg føler meg bare så glad, hahah (helt til PC-en slo seg av fire ganger...) Endelig fikk jeg øvelseskjørt igjen, det var alt for lenge siden sist gang. Da jeg skulle begynne å kjøre så huska jeg jo ikke hva jeg skulle gjøre, uff. Det gikk selfølgelig bedre etterhvert selv om jeg virkelig tuller med clutchen noen ganger. I dag kjørte jeg faktisk i min første rundkjøring, hahah, hvor rart høres ikke det ut... [...] For ikke så lenge siden kjøpte jeg disse buksene, so-called disco pants. Jeg har lenge hatt lyst på et par disco pants og hadde egentlig tenkt å bestille et par fra Top Shop, men da jeg så disse på Bik Bok kjøpte jeg like gjerne de (gud det var en lang setning). De er så utrolig behagelige at det går nesten ikke an. Jeg vil ha fem par til... De passer også til utrolig mye og kan brukes til mange forskjellige antrekk og anledninger.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

The City Shorts

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Have a Lovely Grey

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter mye reising. Jeg tror at det har vært ekstra slitsomt siden vi har kjørt så mye i bil. Til Frankrike og tilbake med en bil fylt med sju personer, det blir litt mye, heheh. Det er i hvertfall godt å være hjemme igjen selv om jeg skulle ønske at jeg kunne vært i Paris i noen dager til. Det er en utrolig fin by, så mye å se og så mye å gjøre (og så mye å shoppe...)

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

Signatur

Aztec and Pink

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Birds Flying


Bluse fra Vero Moda, shorts fra Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Pink AztecHva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Polka Dots
Skjørt fra H%M, topp fra Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

Signatur

Simple white lace and coral
Topp fra Bik Bok, shorts fra H&M, veske fra Accessorize, armbånd fra Gina Tricot.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Turtleneck Peplum


Topp og shorts fra Bik Bok, sko fra Bianco, gold chain fra H&M

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Walking around in the city


Bluse fra Bik Bok, blazer fra H&M, denimshorts fra Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Blue pants and peplum top
Topp fra Bik Bok, Bukse fra H&M, sko fra Bianco

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Studded shorts and golden accessories


Shorts fra Bik Bok (nagler satt på selv), topp fra H&M, smykke og solbriller fra H&M, armbånd fra Gina Tricot

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

L.A. New Age


T-skjorte fra en dansk butikk, shorts fra Bik Bok, sko fra Din Sko, solbriller fra H&M, ambånd fra Gina Tricot

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Jumpsuit Flower Fun
Jumpsuit//H&M (2år gammel), blazer//H&M, sko//DNA, smykke//H&M

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Neon Coral Skirt
Skjørt, topp og smykke fra H&M

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Festival Neon


Topp//H&M, shorts//Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Dandelions in my hairHerlig, herlig dag ♥

Denne fredagen har vært såå herlig, og såå varm. Jeg elsker det. I dag så klarte jeg for første gang å lage en blomsterkrans, av løvetann og jeg vet at det ikke er blomster, men allikevel. Jeg kan fortsatt huske i 1. klasse eller noe så hadde jeg så lyst til å lage blomsterkranser sånn som en av venninnene mine, men så fikk jeg det ikke til. Har ikke prøvd siden, hahah. Men i dag var dagen, et historisk øyeblikk. Løvetennene døde litt da, det kan jeg skjønne fordi det var glohett ute. Allikvel så elsker jeg å svette litt på grunn av sommervarmen.

Tenk at det er siste dagen i mai i dag. 2013 har gått så fort at jeg klarer ikke å følge med i svingene, haha. Det blir utrolig deilig med helg nå og været skal bli fint, fordi i morgen er det juniii! (Veldig bra begrunnelse...) Endelig kommer mine tre favorittmåneder på rad nå og jeg skal nyte hver eneste dag! Det er bare 13 skoledager igjen og forhåpentligvis kommer jeg ikke opp til eksamen, gud nei. Hvis jeg er så heldig blir det tre ekstra fridager! Whohoo ♥

Ha en veldig god helg ♥ ♥ Hva syns du om antrekket? 

 

Signatur

Surf's up

Dagene går alt for fort denne uka og alle ting som må gjøres bare hoper seg opp. I morgen må jeg levere magasin-oppgaven som jeg ikke engang er ferdig med. Jeg hadde så dårlig tid i går og i dag til å gjøre det ferdig på grunn av danseøving til forestillingen som er denne helga. Og fortsatt roter jeg det til på den ene dansen, aargh. Jeg liker likevel mye bedre å øve på scenen enn i dansesalen så det var jo gøy å danse der i dag. I morgen blir det generalprøve rett etter skolen. 

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Lace and Leather
Jakke og blondeshorts//H&M, bluse og solbriller//BikBok, sko//Jeffrey Campbell

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Lace Shorts and Denim Shirt
Denimskjorte//Only, Blondeshorts//H&M, Sko//Converse

Dette har vært en utrolig deilig helg! Været har vært helt fantastisk og jeg kan nesten ikke tro at det har vært over 20 grader de siste dagene. Jeg har kost meg med to veldig svette joggeturer, men det var allikevel så befriende å endelig løpe ute igjen. LOVE IT. Bortsett fra vannblemmer (%&$#?@) Da jeg var ved stranda og kjente at tørsten tok overhånd så vurderte jeg faktisk å drikke saltvann, haha. Men jeg tenkte, hmmm, better not. Det føles endelig ut som sommer og jeg blir så utrolig glaaad!!! Åhhh, desverre synker temperaturene igjen, som jeg trodde. Det var i hvertfall to hele dager med sommer da... Og jeg kommer forresten til å gå med shorts uansett, haha. Begynner å bli ganske lei av bukser for å si det sånn.

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort for å nyte sommerværet?

 

Signatur

A Crewed Interest
Topp, shorts og solbriller//BikBok, Skinnjakke og balerinas//H&M

Først må jeg bare si at været har vært helt nydelig i dag! Det gjør meg så glad når det er det sol og varme ute. For første gang i år gikk jeg i shorts, med strømpebukse under, og det var så deilig. Jeg har vært masse ute i dag, hver gang jeg har hatt sjansen, og nytet været. I gymtimen var vi også ute, og selv om det ble litt ekstra svette var det allikevel herlig. Ahhh, jeg elsker mai ♥

Hva syns dere om antrekket? Har dere kost dere i fineværet i dag?

 

 

Signatur

Dressed up in Turquoise
Kjole, blazer og smykke//H&M, sko//Bianco

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Morning Sun
Jakke//Vero Moda, skjorte//BikBok, kjole//Sparkz, sko//Jeffrey Campbell

I kveld prøver jeg å snu denne forferdelige mandagen om til noe positivt. Denne dagen har bare ikke vært bra og jeg har vært på kanten av å bli helt gal. Forhåpentligvis kan Sex and the City og te gjøre denne dagen bedre og så håper jeg på at det bare er en dårlig dag, ikke en dårlig uke. 

Hva syns dere om antrekket?


Signatur

Polka Dots
Topp//BikBok, bukse//BikBok, sko//DNA, solbriller//BikBok, smykke//Accessorize

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Feathers
Jakke//BikBok, topp/Bershka, bukse//BikBok, øredobber//SIX

Hele denne dagen har jeg vært så utrolig trøtt, hadde skikkelig søvnproblemer i natt, haha. Etter skolen dro jeg på dans, ikke det at jeg egentlig orka å bevege meg eller klarte å følge med, men men... Denne kvelden kommer jeg til å bruke på ingenting, rett og slett fordi jeg klarer knapt å reise meg fra stolen. Jeg skal nok klare å sovne tidligere i natt sånn at jeg faktisk har energi til å ta del i livet mitt i morgen.

Hva syns dere om antrekket?Signatur

Striped pants and Red blouse
Bukse+skinnjakke/H&M, Bluse//BikBok, Sko/Jeffrey Campbell
Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Give it some colour
Blazer//H&M, topp+bukse+solbriller//BikBok, lommebok//CMYK, sko//Converse


Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Casual Spring Outfit


Bukse + solbriller//H&M, topp//BikBok, jakke//Stradivarius, sko//Converse

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

London, Step It UpHva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Flower printed top


Jakke, bukse og topp// H&M

Hva synes dere om antrekket?


Signatur

Denim, aztec and some colour


Genser//H&M, vest//BikBok, bukse//H&M, lue//Cubus, armbånd//selvlagd

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Turquoise Blazer
Blazer og Topp//H&M, Jeans//BikBok, Sko//Jeffrey Campbell, Veske//La Redoute

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

Outfit: Cartoon Heroes


Topp//Bik Bok, Blazer og bukse//H&M, Sko//Jeffrey Campbell

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Tiny Little Bows

Disse bildene ble tatt ute i det herlige været tidligere i dag før jeg dro til en venninne. Der ble det baking av både muffins, fastelavensboller og kake. Vi brukte vel omtrent hele ettermiddagen på kjøkkenet, men det ble heldigvis litt tid til å slappe av og se en film. 

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

All Black with a Hint of Gold and Red
Genser//PullAndBear, Sko//DinSko

Hva syns dere om dagens antrekk?

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits