Siste dagen i året

Ville bare ønske alle sammen en kjempe god nyttårsfeiring. Håper alle har hatt et flott år, så snakkes vi i 2014! 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

 

Signatur

Video: Holiday makeupHva syns du om sminken?

 

Signatur

JulaftenI går hadde jeg en veldig fin feiring sammen med familien. Jeg synes at julaften var bedre i år enn i fjor, men tiden fløy så alt for fort av gårde. Vi ble servert pinnekjøtt, ribbe og mår med masse tilbehør ved siden av. Til dessert var det bløtkake, lefse og julekaker, men den store gleden var å være med på å knuse pepperkakehuset. Jeg hadde ingen store gaveønsker i år, og fikk heller ingen iphone, mac eller Daniel Wellington klokke, men det er faktisk helt greit. Jeg er bare glad for å nyte denne høytiden sammen med familien jeg har. Julaften i år var kjempekoselig og jeg ser fram til resten av romjula. Jeg håper at alle dere som leser dette også har en fantastisk (og kan jeg si magisk?) jul sammen med familien.

God jul alle sammen!

 

 

Signatur

Lillejulaften

Jeg startet dagen klokka halv ti med en skål havregrøt, banan og en dash peanøttsmør til frokost. Merkelig nok så synes jeg at den både smakte og luktet pepperkaker, haha, aner ikke hvorfor. I dag har vi vært på besøk hos tante, onkel og søskenbarna. De har nå fått en liten, skjønn mops som heter Pippi. Jeg tar nok ikke feil når jeg sier at den hunden gjorde dagen morsommere for alle. Sånne hunder som den altså, de liker jeg. Pippi har også en veldig flott personlighet. Det er så gøy at det er julaften i morgen, gleder meg ganske mye. Bare tenk på alle gavene! Neida, vettu hva det er ikke så mange gaver til meg uansett. Det er egentlig veldig gøy å se på at andre åpner gaver, du får liksom sett ansiktsuttrykket deres, noe du ikke gjør på deg selv (med mindre noen filmer det, haha). Merker at det jeg skriver bare blir rarere og rarere. Ha en fin kveld videre folkens.

Feirer du jul hjemme i år?
 

 

Signatur

Klar for en god natts søvnEtter tretten og en halv time i bil så er det godt å være framme på hytta hvor vi skal være resten av uka. Nå er jeg kort sagt ferdig stelt og dusja, og veldig klar for å legge meg. 

God natt alle sammen. 


 

Signatur

Winter Haul


Fra venstre: genser fra Pull & Bear, topp fra Bershka, genser fra Stradivarius, bukse fra Stradivarius og skjørt fra Bershka.Sist uke da jeg var i Krakow sammen med Ida så ble det en del shopping. Jeg kjøpte for det meste julegaver, men jeg kjøpte noen ting til meg selv også. Det hadde vært kjempe gøy å ha ubegrenset med penger på kontoen, men sånn er ikke livet, hahah. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med det jeg kjøpte. 

Hva syns du om innkjøpene?

 

 

Signatur

Tumblr og sjokoladebiter

Nå er jeg nettopp blitt ferdig med en heftig økt på tumblr, det er det jeg kaller en god start på juleferien. Tumblr og sjokolade, to av de beste tingene i livet. Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å ha fri fra skolen de neste to ukene, de siste dagene har jeg vært så og si nesten død. På søndag drar vi til Ulsteinvik, så jeg har morgendagen på å pakke ma clothes og forberede meg mentalt. Skoledagen var ganske grei, men seriøst ganske unødvendig også. Jeg fikk i hvertfall synge så falskt jeg kunne og spise tre twist biter, god jul bitches. Gjerne skjekk ut min andre tumblr HER.

Hva skal du i juleferien?

 

Signatur

Grisete pepperkakebaking


Hele denne kvelden har jeg hatt det kjempegøy med pepperkakebaking sammen med Julie, Julie og Ida. Vi begynte å bake med en gang vi alle var hos Ida, så jeg vil si at vi var nokså effektive. Det gikk greit nok å bake pepperkakene, men som vanlig klarte vi å brenne en god del, hahah. Deigen var dessuten litt dårlig, noe som ga et spesielt resultat etter pepperkakene var stekte.

Personlig er det pepperkakedeigspisingen (tror nok ikke det er et ord...) og pyntingen av kakene som er det gøyeste. Årets pepperkaker ble veldig utradisjonelle, men utrolig festlige og unike. Det startet med at alle pynta pepperkakene fint og nøye og endte med at vi dyppet de i glasur, helte nonstop over og bare lagde et kaos. Et meget fargerikt kaos.

Etter all bakingen så vi en film og knasket på drops. Den årlige pepperkakebakingen er like morsom hvert år, kanskje til og med bedre, men det er godt at det kun er en gang i året. Det kan bli ganske intens med all pepperkakelukta. Det er uansett en av de beste opplevelsene i desember.

Har du bakt pepperkaker i år?

 

Signatur

Live Like a VIPSignatur

Shopping bags, chicken curry and cupcakes


Åhh, dette har vært en skikkelig morsom og effektiv dag! Dagen starta med shopping på senteret i fem timer og det var utolig gøy! Endelig fikk jeg og Ida kjøpt noe til oss selv i tillegg til flere julegaverI løpet av shoppingen tok vi en pause på Starbucks og drakk kaffe.

Signatur

Strawberry DaiquiriI går var den store reisedagen, sto opp klokka ti over tre, pakket sammen alt jeg skulle ha med og dro av gårde i bilen sammen med Ida. Veien gikk videre til Arendal hvor vi først tok bussen til Oslo og deretter tok neste buss til Moss. Fra Moss Lufthavn tok vi flyet klokka tretten til Krakow. 

MIddagen ble spist på et meksikansk spisested som var meget "fanzy". De spilte meksikansk musikk og servetrisene var veldig pyntet. Forretten var kjempe stor, det var så mye tortillachips, hahah. Hovedretten var quesadillas og de var kjempegode. Resten av kvelden så vi ferdig en film som vi begynte på tideligere og bakte vår egen versjon av lussekatter. Det var godt å få lagt seg igjen på kvelden, men før jeg og Ida sovna hadde vi en ekstrem latterkrampe som var et resultat av å være våken  20 timer i strekk.

Er du glad i meksikansk mat?

 

Signatur

Go hardI morgen tar jeg og en venninne flyet til Krakow for å være der i noen dager. Rettere sagt så drar vi "i natt" som vil si at jeg må stå opp rundt klokka tre... Humøret mitt kan bli veldig interessant i morgen for å si det sånn, haha. Gleder meg uansett masse til de neste dagene. Jeg bare vet at det blir kjempebra.

Skal du reise noen steder i desember?

 

 

Signatur

Video: The Christmas Tag!


Husk å sette kvaliteten på 720p!

Det er så herlig at det er desember! Wohooo! Denne uka på torsdag drar jeg sammen med en venninne til Krakow og blir der til mandag. Vi dro dit i fjor også og det er virkelig så koselig der i jula. Gleder meg helt sinnsykt! Jeg elsker desember (bortsett fra alt som har med skole å gjøre, er nok ikke alene om det...) og nå kan jeg nesten telle på én hånd hvor mange skoledager det er igjen av året. Siden jeg gleder med sånn til jul så filmet jeg denne "Christmas Tag"(en) for å markere at NÅ ER DET SNART JUL. Håper videoen er god underholdning for dere, føler at jeg gjør et par rare ting i den, hahah.

Hva syns dere om videoen?Signatur

Hair and makeup for tonightNå er det like før jeg drar ut døra for å dra på juleball. Det er egentlig ikke så lurt av meg å gjøre dette kvelden før siste tentamensdag, men må man så man man. Jeg gikk ikke i fjor så da griper jeg muligheten i år. Gleder meg ganske mye, jeg har faktisk aldri vært på Castelle før, men det finnes en første gang for alt. Jeg holdt sminken nokså enkel siden jeg ville ikke komme dit med smokey eyes og dra derifra som en trist panda. Håret er bare krølla med rettetang, enkelt og greit.

Skal du på juleball i år?

 

 

Signatur

Video: Winter Wonderland Makeup

Ooo, se Martha har lagt ut en ny video på Youtube, den må jeg se! Det er så rart å høre seg selv snakke engelsk. Er det jeg som snakker liksom? Hahah. Håper dere liker videoen da, dette er det jeg gjør på søndager når jeg ikke har noe å gjøre. Why not. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden og lade opp til tentamensdag nr. 2 i morgen. Hater det, wohooo!

Ha en fin kveld videre! Hva syns du om videoen?

 

 

Signatur

Busy woman in December

Første mandagen i desember ja. Kjenner at jeg er utrolig stressa oppi hodet mitt siden det er såå mye som skjer denne måneden. I've got no controool. I morgen skal vi ha julemarked på skolen hvor klassen vår skal selge en del av det vi har sydd i år. Jeg er en av elevene som skal stå og selge i løpet av dagen så det blir jo gøy. Bonus at vi slipper alle timene med samfunnsfag, hahah. Fra onsdag til fredag er det tentamen i programfram og på torsdag er det juleball. Selfølgelig måtte disse to tingene skje samme uka, samme dag. Jeg blir bare stressa av tanken på hvor trøtt og grusom jeg kommer til å føle meg på fredag, åååh. Og så har jeg en dokumentasjon som skal være ferdig også +++. Og så kommer neste uke, herregud. Skal man elske det eller skal man hate det, jeg vet ikke.  Æææ!!!

Har du mye du må gjøre for tiden?

 

 

Signatur

1st of December

Ååå, tenk at det er 1. desember i dag da folkens! Dette er den koseligste måneden i året og selv om det ikke er snø utenfor så har jeg allikevel masse julestemning. Da jeg stod opp i dag følte jeg på meg at det var desember og masse snø ute, jaja en av tingene stemte jo hvertfall. I kveld skal jeg se Jul i Svingen fordi at detmå jeg bare. Hva er vel desember uten julekalenderne på TV? Faktisk SÅ MYE MER. Ah, nå er det tid for julemusikk, kakemenn, julegaveshopping (fordi det gjør jeg i desember), baking, julefilmer og meeer.

Gledelig 1. desember og 1. advent til alle sammen!

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits