New Year's Eve Makeup Inspiration


Hva syns dere? Hvilken sminke ville dere valgt?

Signatur

Photo Mash Up

Slenger med noen flere bilder fra da jeg var i Krakow for to uker siden. Det har blitt dårlig med bilder de siste dagene på grunn av mye familiebesøk og greier. I morgen skal vi dra hjem og det skal bli godt og komme hjem igjen kjenner jeg. Det har vært kjempe koselig å feire jul her på vestlandet og gøy å se slekta igjen som vi ikke ser så ofte. Jeg elsker jula, men det er synd det går så fort, plutselig er det nyttår. Noe jeg gleder meg spesielt til, haha (intern humor...) Jeg er så glad for at elektronikken finnes, hadde ikke klart meg uten musikk på de lange bilturene. Det er kjedelig å sitte i bil... Jaja, får i hvertfall slappet av. Ønsk meg god tur hjem, haha.
Hva syns dere om bildene? Har dere vært bortreist i jula?

Signatur

Moon

Noen bilder fra midnatt av "møtet" mellom Jupiter og månen.

Hva syns dere om bildene?

Signatur

On my mind

Hva syns dere om bildene?

Signatur

I wanna eat this lollipop

I dag har jeg vært sammen med familien igjen og spist god mat og sett på film. Ute har det kommet et tynt lag med snø, akkurat som jeg liker det. Kjærligheten på bildene over koste jeg meg med på morgenen i dag. Måtte knuse den i småbiter for å spise den, haha. Søtt som sukkertøy, elsker fargene på den.

Hva har dere gjort i dag?

Signatur

Christmas EveI går hadde jeg en kjempe fin feiring sammen med familien. Vi var fjorten personer som var samla for å feire julaften sammen, ganske mange, men veldig koselig. Jeg fikk noen fine gaver, men ikke så mange gaver, haha. For meg er det uansett ikke gavene som teller, jeg hadde heller ingen store gaveønsker i år. Vi avsluttet kvelden med litt dessert før vi takket for oss og dro hjem. Jeg håper alle hadde en fin julaften sammen med familien.

Hadde dere en fin feiring?

Signatur

God jul!God morgen og god jul til alle sammen! I dag er det endelig julaften og selv om det knapt er snø ute så er julestemningen på plass som bare det. Jeg starta dagen med en herlig joggetur og nå sitter jeg og ser på Askepott. Ser fram til en koslig kveld sammen med familien og håper alle koser seg masse.

God jul til alle sammen!

Signatur

Lille Julaften

I kveld har jeg og familien pynta pepperkakene som vi bakte i går. Jeg likte nok best smarties-mannen, på grunn av all pynten, hehe. Hjemmelagde pepperkaker er best! Senere i kveld skal vi se på film og kose oss. Allerede i morgen er det julaften og jeg er skikkelig klar for å feire jul!

Hva har dere gjort i kveld?

Signatur

Sunrise

Tok disse nydelige bildene av soloppgangen i går morges. Himmelen var enda finere i virkeligheten, fantastisk start på dagen.Hva syns dere om bildene?

Signatur

Denim Shirt


Denimskjorte//Stradivarius, Bukse//Sparkz, Sko//Jeffrey Campbell, Øredobber//Six

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

New in from Krakow


Topp//Bershka

Denimjakke og denimskjorte//StradivariusTopp//Pull and Bear

 Genser//Pull and Bear 

Øredobber//Six

Smykke//Accessorize

Hva syns dere om innkjøpene?

Signatur

Juleferie!

Nå er det endelig juleferie! For min del i hvertfall, siden jeg og familien reiser til vestlandet i morgen. I år skal vi feire jula sammen med slekta som vi pleier å gjøre annenhvert år. Det er alltid like koselig selv om turen opp dit er utrolig lang... Jeg er så glad for at det er ferie nå, har jo vært i skikkelig "julemodus" de siste dagene, haha. Det blir godt å ha fri og kose seg litt.

Hvor skal dere feire jul hen?

Signatur

Pepperkakebaking på en tirsdag

I dag var det tid for årets pepperkakebakedag. Det ble masse pepperkaker, men ikke så mye pynt fordi den ble visst spist opp ganske raskt, haha. I år hadde vi enda kulere kakeformer enn i fjor, så det ble mange fine pepperkaker. 


Vi klarte serriøst å brenne to brett med pepperkaker! Derfor måtte vi få mer pepperkakedeig og lage av...Nonstop-tunge.

Et litt random bilde egentlig... Nisseansiktet er egentlig ganske skummelt.

Har dere bakt pepperkaker i år?

Signatur

Friday, Shopping and Cinema

På fredag var det shopping og kino som stod på planen. Vi dro til Galeria Krakowska som er det største kjøpesenteret i nærheten av der vi bodde. Der har de en haug med spisesteder og masse butikker som Bershka, Pull and Bear, Zara, New Yorker og mer. I tillegg er det billigere på noen av butikkene i forhold til i Norge så det "lønner" seg, haha.


Julenissens crib. Synd at jeg ikke fikk gitt han mitt ønske...


Frozen yogurt! Yummi yummi, det var kjempe godt! De hadde jo så stort utvalg av topping også.Er det billig så er det billig. Det ble med andre ord en del sjokolade på oss. Men allikevel... Øyeblikket da vi stod i køa og alle polakkene som stirra, priceless.

På kvelden dro vi på kino og så Frankenweenie i 3D. Jeg sier dere, det var den største kinoskjermen jeg noen sinne har sett, den var gigantisk! Filmen var kjempe søt og faktisk litt skummel, haha. Uansett så var 3D-en fantastisk. 

Har dere sett Frankenweenie på kino?

Signatur

JulemarkedDa jeg var i Krakow var jeg innom dette julemarkedet flere ganger, de hadde så mye fint. I tillegg var det jo så billig, haha. Det var skikkelig koselig å gå rundt på markedet på kvelden da det var masse lys og julepynt overalt. Jeg kjøpte selfølgelig noe der, inkludert noen julegaver. Jeg ble vel mest opphengt i alle de kule kjærlighetene, hadde lyst på alle! På julemarkedet hadde de alt fra mat til smykker og interiør. Det var kjempe gøy og jeg fikk skikkelig julestemning.

Har dere vært på julemarked?

Signatur

So long...


(Genseren på bildet over er fra Pull and Bear og jeg visste jo ikke engang at de hadde den butikken på senteret før i går! Jeg ble jo kjempe glad, men jeg skulle bare ønske jeg var bitte litt rikere...)

Jeg kom hjem igjen klokka 12 i dag etter å ha vært på farta siden klokka 2 i natt. Det må ha vært den lengste natta noen sinne... Jeg er i hvertfall glad for at jeg hadde masse musikk på mobilen min, fordi det trengte jeg! På denne turen har jeg handla masse masse og antakeligvis brukt litt for mye penger... Allikevel skulle jeg ønske jeg kjøpte mer? Jeg fikk handla inn alle julegavene så nå er jeg endelig ferdig med det. Jeg var så trøtt at jeg brukte nesten to timer, bare på å pakke inn julegavene, hehe. Denne helga har jeg hatt det kjempe gøy! Jeg kan ikke huske sist gang jeg hadde det så moro og både jeg og Ida skulle ønske vi hadde flere dager der. Jeg tok en del bilder, men ikke så mange som jeg trodde så jeg skal få prøvd å legge ut (de brukbare) bildene. Jeg har også en del innkjøp som jeg skal vise dere i løpet av uka.

Håper alle har hatt en fin helg! ♥

Signatur

Krakow here we come!God morgen, god morgen! Nå er jeg og Ida på vei mot Krakow hvor vi skal være fram til søndag. Gleder meg kjempe masse til å komme frem, selv om jeg kommer til å være trøtt hele dagen. Sånn går det når man må stå opp klokka fire om morgenen, deilig... Jeg ser i hverfall fram til de neste dagene! Er ikke sikker på om jeg får blogget før jeg er hjemme igjen, men vi får se. Jeg skal i hverfall ta masse masse bilder!

Har dere vært i Polen før?
 

Signatur

12.12.12

Bildet over er tatt kl.12:12. ♥


Hva gjorde dere kl.12:12 i dag?

Signatur

December 10thI dag var jeg hos en god venninne, Ida, og spiste middag og så en julefilm. Jeg var der egentlig for å ordne et par ting til torsdag (forteller senere), men det var visst ikke så mye å ordne uansett, hehe. Etter vi så filmen skulle vi egentlig ønske at vi brukte tida på noe anna enn å se på TV, haha, men filmen var jo gøy allikevel. Nå er det bare to uker igjen til julaften! Wihoo! Vi har forresten fått juletre på skolen, det er jo bare såå koselig. Lurer på om vi skal danse rundt treet også? Haha, så går vi rundt om en enebærbusk...

Har dere noen julefilmer å anbefale?

Signatur

ASKEPOTT Allegro BalletstudioDenne helga har det vært fire danseforestillinger på Kulturhuset i Grimstad. Jeg får skikkelig julestemning av julforestillingene, og spesielt i år som vi har Askepott. Jeg tok desverre veldig få bilder og skulle gjerne tatt flere, men det er jo opplevelsen som teller. Dessuten blir forestillingene filma og kommer ut på DVD. Vet ikke om det er bra eller ikke, haha. Jeg har hatt en kjempe bra helg sammen med mange flinke dansere. Disse dansehelgene blir bare bedre for hvert år og det er alltid like gøy selv om man feiler litt noen ganger, haha. I år dansa jeg kun to danser, men jeg har egentlig veldig lyst til å danse flere til neste år. Tusen takk til alle som gjorde dette til en fantastisk bra helg!

Har noen av dere sett forestillingene? Går dere på dans?

Signatur

Sunday MorningI dag tidlig våkna jeg opp til skikkelig snøkaos ute. Håper ikke det kommer mer snø på en stund nå! Det eneste jeg fikk gjort i dag tidlig var å spise frokost og se litt på TV før jeg gjorde meg klar til siste dagen med forestillinger på Kulturhuset. Senere i kveld legger jeg ut noen bilder fra danseforestillingene fra helga.

Hva syns dere om bildene? Hva har dere gjort i dag?

Signatur

Baby, it's cold outside


bilder//lookbook.nu

Hva syns dere om antrekkene? Hvilket antrekk likte dere best?

Signatur

Sequins

Tenkte at jeg hadde lyst til å vise dere en liten sniktitt på julekjolen min. Det var kjærlighet ved første blikk, haha. Paljetter passer så godt til jul og nyttår, og jeg liker nok best sølv og gull. Jeg er skikkelig fornøyd med kjolen og gleder meg til å ha den på meg. 

Hva syns dere om bildene?

Signatur

Snow is fucking everywhereHeeey snøen! Jeg strever så syyykt med å ikke være negativ. Alle er så glade for at det snø, men det er jo forferdelig. I'm freezin' to death! Jeg blogger så utrolig dårlig for tida... Å ta outfit bilder ute i -10 grader? Haha, sier jeg bare. Not gonna happen... Har lagt merke til to ting med meg selv i det siste: Jeg banner alt for mye og jeg snakker for mye engelsk. Kulda gjør meg gal i hodet. Meeen, siden det er desember så skal jeg være glad! Jeg skal høre på julemusikk, spise pepperkaker og se på TV. Dette ble et utrolig random innlegg, men what else? Jeg skal prøve å blogge bedre... Til neste år, haha.

Noen flere som ikke jubler over snøen?

Signatur

Snow in the Night

Da bestemte snøen seg for å komme i dag. Jeg vet ikke helt hva jeg syns, var ikke helt forberedt på dette, haha. Det ble uansett litt mer julestemning nå som det er snø utenfor og det er jo kjempe koselig. I dag var jeg hos Julie og jobba med noen skoleoppgaver, wihoo. Men hver gang så blir det aldri så mye jobbing som planlagt, hehe. I morgen skal jeg vel ut å leke i snøen, lage snøengler og ake. Som om det skulle skje... 

Håper alle har att en fin 1. advent!  ★ Hva syns dere om bildene?

Signatur

1. desemberI kveld har jeg vært hos en venninne og blant anna sett verdens drøyeste julefilm, haha. Den var kjempe morsom allikevel da. Som dere kanskje har lagt merke til, er det ikke høy kvalitet på bildene mine for tida, lover at jeg skal skjerpe meg, hehe. Jeg klarer bare ikke å være ute å ta bilder! Jeg sliter med å komme meg fra ytterdøra til bilen, no kidding... Allikevel, så skal jeg la være å spre negativitet rundt meg. Det er jo desember, og desember=jul! Og jeg som ikke har sett på "jule-TV" i dag... Jaja, har jo sett på julefilm da, men allikevel, julenissen ble skutt i hodet! "A Very Harold & Kumar Christmas", denne filmen forandra synet mitt på julen...

Håper alle har hatt en fin 1. desember! ★

Signatur

December 1st


bilder//tumblr

bjeller, stearinlys, julekort, ,familie,venner, frost, snø, lys, rød, grønn, advent, engler, baking, pepperkaker, julemenn, kakao, julestrømpe, juletre, pynt, snømenn, gaver, magi, julenissen, advent, peis, ullgenser, julemat, glede, misteltein...

Endelig er det 1. desember! Jeg kan nesten ikke tro det, jeg har absolutt ikke julestemning, haha. Julestemningen kommer nok på plass etter all julepynten og den hvite snøen. Da blir det såå koselig. Aww, som jeg elsker desember! 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits