Jewelry WorkshopI dag etter skolen var jeg og Julie på Fagskolen. Der var det arrangert Ung Arena Party for ungdommer fra 13- 18 år. De hadde smykke workshop, film workshop og disco senere på kvelden. Jeg og Julie lagde makrame smykker for det meste av tiden. Jeg fikk tid til å lage tre armbånd pluss et par øredobber. Jeg ble litt skuffet over at det bare var folk fra ungdomsskolen og ikke videregående, føltes litt merkelig at alle var yngre enn oss, hehe. Det var jo veldig artig uansett da, og det virket som om alle de andre også hadde det veldig gøy. Jeg syns det er veldig bra at det blir arrangert slike opplegg for ungdommer og det beste er jo at ALT er gratis! Hvem kan si nei til det? 

Hva syns dere om smykkene? Har dere vært på smykke workshop eller filmworkshop?

Signatur

Instagram is my lifeFor tida så går dagene bare i ett. Det eneste jeg har tid til bortsett fra skole er å spise, danse og sitte på PC-en (litt mer enn nødvendig). Jeg har det jo veldig gøy i hverdagene, men tro meg, det er ingenting å blogge om... Til og med Instagram-en min begynner å slite, haha. Det er også kommet til det punktet at jeg drar til skolen når det er mørkt og kommer hjem etter det er blitt mørkt igjen. Jeg får jo ikke sett dagslys lenger. Nå håper jeg ikke at det ble alt for mye negativt. Men da blir vi positive da! Eller... Uansett, hvis dere har lyst så må dere gjerne følge meg på instagram. Kanskje jeg følger noen tilbake? Min instagram er HER. 

Hva syns dere om bildene?

Signatur

Free yourself, live your dreamsNy uke, nye muligheter. Dream big.

Signatur

Summertime

Når jeg ser tilbake på bilder fra sommeren ønsker jeg virkelig at det snart var sommer igjen. Jeg savner så inderlig å gå i shorts og lette sommerklær, nyte den varme sommersola og ikke minst sommerferien. Nå er det dessverre ganske så lenge til det blir noe hint av varme igjen her i kalde Norge, men inntil da får jeg bare varme med med minnene.

Hva syns dere om antrekkene? Savner dere også sommeren?

Signatur

Wishlist 2012


       

Tenk at i dag er det bare én måned til julaften! Tiden går så alt for fort og allerede om en uke er det desember. Jeg gleder meg i hvertfall kjempe masse til jul. Det er absolutt den koseligste tida på året. Jeg tenkte at det var på tide å lage min ønskeliste til jul, ikke det at jeg MÅ ha noe av disse tingene. Men det er vel lov å ønske?

Noen som ønsker seg det samme?

Signatur

Ett bilde, tre redigeringerHvilken redigering likte dere best?

Signatur

Which Outfit?

Hvilket antrekk likte dere best?

Signatur

Weather's fucking up my outfit-shots

Hva syns dere om bildene? Flere som er lei av det dårlige været?

Signatur

Hides a bad hair day


Bukse og genser//H&M, Lue//Cubus, Sko//DNA

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

NashDet var nesten fint vær ute i dag, jippi! Jeg fikk faktisk tatt outfit-bilder, selv om det var litt dråper i lufta. Disse bildene er vel en sniktitt som man kaller det, haha. I dag måtte jeg bruke lue for første gang denne høsten/ vinteren. En lue kan alltid skjule en dårlig hårdag, noe som jeg har ofte, hehe. Jeg har ikke eid en lue før i dag uansett så... Det begynner å bli kaldt ute, gruer meg til minusgradene!

Hva syns dere om bildene? Har dere begynt å bruke lue ute?

dw12dt
Signatur

When the weather is badJeg begynner å merke hvor vanskelig det er å ta bra bilder på denne årstida. Ute er det mørkt og dårlig vær og inne er det dårlig lys. Da må jeg vel bare finne en annen løsning. I dag brukte jeg til og med blits på kameraet mitt, noe jeg helst vil unngå. Til nå har denne dagen vært utrolig lat og det kommer den sikkert til å være videre, haha. Jeg skal snart bort til en venninne og da skal vi kose oss med en film og sjokolade, og jobbe med en skoleoppgave etterpå. 

Ha en fin helg! Syns dere det er irriterende at det blir tidlig mørkt?

Signatur

Lace and Leather


Jakke//Vero Moda, Skjerf//Gina Tricot, Bukse//H&M, Topp//Bik Bok, Sko//DNA.


Hva syns dere om antrekket?

Signatur

15.11.2012

DU kan vinne en Spike BH.
(A, B eller C-cup)

Konkurransereglene er slik:

- Meld deg på nyhetsbrevet av nettbutikken.
- Tips 3 venner om nettbutikken. (nederst til venstre i nettbutikken)
- Skriv om konkurransen på din blogg med link til bloggen.
- Skriv kommentar i innlegget under med navn, epost og link til blogginnlegg når alt dette er gjort.

MEN! Dette må gjøres på DENNE bloggen.
                                         

Signatur

14.11.2012Jeg kan vel starte med å si at det verste jeg gjør mot meg selv er å sove bare seks timer om natta... For at jeg skal være uthvilt må jeg sove minst 8-9 timer. Hvis ikke ødelegger den dårlige søvnen dagen min og gjør at jeg har null energi, null motivasjon til å jobbe bra, pluss at jeg hele tiden må ha noe søtt (dette er den verste)... I dag har jeg stappa i meg en lang liste med sjokolade til lunsj og kvelds, brownies pluss litt kjeks her og der. Jeg har funnet ut at jeg ikke kan drikke noe som helst form for koffein for da ligger jeg og spreller som en mark når det er meningen at jeg skal sove. Det er bare ikke nok timer i døgnet til å få tid til alt! I kveld skulle jeg øve på engelskpresentasjonen til i morgen, men jeg klarte ikke engang å snakke... Jeg lurer virkelig hvordan det kommer til å gå, har ikke så høye forhåpninger for å si det sånn. Allikevel skal jeg prøve å være positiv og gjøre mitt beste.

Ha en fin uke videre og sov masse!

dw12dt
Signatur

Day 30: I made it!!!Da var jeg endelig ferdig med denne "30 day drawing challenge" og det har virkelig vært en utfordring å tegne så mange tegninger! Men jeg klarte det og er fornøyd som bare det. Nå blir det nok en stund til jeg orker å tegne igjen og jeg kommer nok ikke å ha flere tegneutfordringer for å si det sånn, haha. Det var jo litt gøy allikevel da, jeg har nok aldri tegnet så mye på så kort tid. 

Hvilken tegning likte dere best i "30 day drawing challenge"?
 

Signatur

Should I become a hairdresser?I dag begynte vi på frisør i PTF-en på skolen. Jeg har gleda meg til det i flere uker nå og det levde virkelig opp til forventningene mine. Vi var to og to sammen og vasket, fønet og krøllet håret på hverandre. På Julie sitt hår brukte jeg rettetang til å krølle med og Julie brukte krølltang til håret mitt. Personlig føler jeg at det blir mer naturlig når man bruker rettetang, men det er jo opp til hver enkelt. Dette var skikkelig gøy og dagen bare fløy av gårde. Jeg gleder meg masse til tre mandager til med frisør! Neste gang skal vi lære å føne med rundbørste.

Hva syns dere om hårfrisyrene?

Signatur

Day 29: turning point in your lifeSTS språkreise til Jersey ♥
 

Signatur

Hey, I put some new shoes on

Disse skoa kjøpte jeg meg sist uke. Jeg trengte noen nye "vintersko" med fôr i og jeg likte godt disse ankel bootsene. Det har vært veldig mange varianter av forskjellige sko i denne stilen og jeg har lenge hatt lyst på et par selv. Dette paret er fra DNA, men de selges også på Eurosko.

Hva syns dere om skoa?

dw12dt
Signatur

KiwicakeGod farsdag til verdens beste pappa! I dag har jeg og familien feiret farsdag med god middag og brownies. Vi spiste også en annen variant av sjokoladekake med kiwikrem, den var veldig god selv om den ikke smakte så mye kiwi da. Denne helga har jeg gjort absoultt ingenting fornuftig, bare lata meg og sett på TV, haha. Men det er det helga er til, ikke sant?

Hva har dere gjort i dag? Håper alle har hatt en fin farsdag!

Signatur

Day 28: cookie monsterHva syns dere om denne tegningen av cookie monster?


Signatur

Love this jacket
//Vero Moda
Sist gang jeg var i Arendal var jeg innom Vero Moda. Jeg skulle eeegentlig ikke kjøpe noe, men da jeg så denne jakka måtte jeg bare ha den. Den er så utrolig fin med en blanding av blonder og skinn. Elsker den og er så glad for at jeg ikke lot den henge igjen i butikken!

Hva syns dere om jakken?

Signatur

Day 27: favourite animalHva syns dere?

Signatur

SequinsEn stor trend denne festsesongen er paljetter. Jeg har sett utallige varianter av paljettkjolen og det er mye forskjellig å velge mellom. Dette er en trend jeg liker veldig godt og jeg kan røpe at julekjolen min også er dekket av paljetter i år.

Hvilket antrekk likte dere best?


dw12dt
Signatur

Day 26: mermaidHva syns dere om tegningen?


Signatur

Day 25: a coupleHva syns dere om tegningen? Kan dere se hvem det er? (hint: TV-serie)

Signatur

Bun On My HeadHva syns dere?


Signatur

Day 24: red lipsHva syns dere?


Signatur

Day 23: a quoteHva syns dere om quoten og tegningen?


Signatur

Happy mondayJeg er en av de få som faktisk liker mandager veldig godt, hvis det fins noen som liker mandager da... Hvis ikke det fantes mandager er jeg sikker på at alle ville hatet tirsdager. Eller hva? Bare tenk på at en sjuende-del av livet ditt er mandager, da kan man like godt... like mandager? Jeg liker mandager fordi det er starten på en ny uke og man får en ny sjanse til å våkne opp og se positivt på livet. Kanskje fordi jeg får to timer ekstra søvn siden vi starter på skolen kl.10.00, men det er jo bare bra! I dag hadde jeg min første heldagsprøve i design og håndverk, men det var lett som bare det. Prøven inneholdt litt teori, tegning og maling pluss dokumentasjon. Jeg kan gjerne venne meg til slike prøver i stedet for å pugge femti sider om gangen. 

Håper alle har hatt en fin mandag!

Signatur

Day 22: a tattooHva syns dere om tatoveringen?

Signatur

Romantic pinkHva syns dere om sminken?


Signatur

Day 21: cover of a bookVet dere hvilken bok det er?
 

Signatur

Day 20: Mickey MouseHva syns dere?


Signatur

No tickets for me...

Som de fleste sikkert vet var det salg av One Direction konsertbilletter i dag. Til min skuffelse ble det utsolg med en gang... Hvorfor?! Jeg fikk nesten lyst til å grine litt og misunner alle som fikk billetter til konserten. Dere er så heldige! Jeg er også litt skuffa over at de bare holder en konsert i Norge, men da får jeg vel dra på konsert i England eller Danmark da... Musikkvideoen til "Little Things" kom forresten ut i dag. Ta en titt hvis dere ikke har sett den enda. Syns sangen er utrolig skjønn. Hva syns dere om musikkvideoen? Fikk dere billetter til konserten?

Signatur

Day 19: Winnie the PoohHva syns dere om Ole Brumm?


Signatur

Day 18: just a scribbleHva syns dere?


Signatur

82 Paisley

I dag var det OD-dag og siden jeg ikke fant jobb måtte jeg dra på skolen. Da var det opp på morgenen klokka seks som vanlig, noe som jeg virkelig ikke ville siden jeg var så trøtt etter Halloween. Det var så mange flere på skolen enn det jeg hadde trodd, og ble egentlig litt skuffa over at det ikke var flere som jobba... Opplegget på skolen var egentlig ganske greit, men bare fordi vi fikk gå ti over elleve, haha. Jeg kom meg ikke hjem før klokka ett selv om vi slutta så tidlig da. (hater å ta buss...) Jeg var jo hjemme tre og en halv time før vanlig så det var jo helt greit!

Har dere jobbet på OD-dagen?

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits