Halloween PartyNå er jeg hjemme etter en kjempe morsom Halloween feiring sammen med gode venner. Endelig har jeg fått vasket av sminken, noe som ble litt vanskeligere enn forventet. Som dere kanskje kan se på bildene over så er jeg kledd ut som en "sugar skull" og det var virkelig vanskeligere å gjøre sminken enn det jeg hadde trodd. Resultatet ble helt greit og det gikk også veldig fint å lage blomsterkransen selv. I kveld så vi på film, spiste godteri blant annet Harry Potter beans, og så endte vi opp med å lage våre egne filmtrailere som var hysterisk morsomt.

Har du feiret Halloween i kveld? Hva kledde du deg ut som?

Happy Halloween!

Signatur

Halloween Makeup Tutorials
  

   

Nå er Halloween like rundt hjørnet. Jeg tenker meg at det er en del som allerede har "feira" Halloween, men det er nok mange som kler seg ut til torsdag og/eller til helga, eller ikke i det hele tatt. Selv vet jeg ennå ikke hva jeg skal være på Halloween og det er ikke ulikt meg å være seint ute med noe... Ingen av disse halloween utkledningene er noe særlig skumle, men sjangsen er stor for at jeg blir skremt av meg selv hvis jeg drar den helt ut. Jeg strever virkelig må å velge hvilken stil jeg skal velge i år, hmmm.

Hva skal du kle deg ut som på Halloween?

 

 

Signatur

Tuesday inspoHva syns du om bildene?


Signatur

Makeup from Coastal ScentsFor en uke siden eller noe så kom det plutselig sminke i posten og selv om det ikke var til meg så beholdt jeg det. Ookei, nei. For cirka to uker siden bestilte jeg litt sminke fra coastalscents.com, de selger kjempe billig sminke med kjempe dyr frakt, haha. Frakten kosta mer enn produktene, noe som var ganske skuff, jaja. Det var uansett jeg som valgte å bestille det allikevel... Jeg er veldig fornøyd med øyenskyggen i hvertfall, 120 forskjellige farger gir mange muligheter for øyensminken min framover. Jeg skal nok være ganske kreativ med alle disse fargene. Det er egentlig ikke så mye mer å si enn det, jeg kjøpte også et par sminkekoster og øyenbrynskygge, so yeah.

Hva syns du om sminkeinnkjøpet?

 

 

Signatur

Tired Girl

I dag har jeg vært hjemme fra skolen fordi jeg ikke har følt meg helt i form. Egentlig hele denne uka har jeg vært utrolig slapp og jeg vet ikke hva som går av meg. Heldigvis, etter en tolv-timers natt føler jeg meg bedre og forhåpentligvis er jeg på tipp topp i morgen igjen. Det er ikke ofte jeg er hjemme fra skolen så når jeg først er det nyter jeg det til det fulleste. Når huset er tomt og helt stille det er da jeg virkelig kan slappe av og nyte roen. Jeg startet selfølgelig dagen med ukas episode av The Vampire Diaries, og hvis du ikke har sett den så skal jeg bare si at den var så rørende at jeg faktisk fikk tårer i øynene. Ellers så har jeg hatt en veldig fin fredag og håper dere har det samme.

God helg alle sammen!

 

Signatur

Grave New WorldNå har jeg nettopp sett den nyeste episoden av Pretty Little Liars som jeg har ventet på i nesten en måned. Jeg må allikevel si at jeg er litt skuffa og synes at fjorårets "halloween" episode var bedre. Uansett så skal jeg ikke klage, episoden var spennende, men jeg følte bare at vi ikke fikk noen svar... Og ikke nok med det, vi må vente til fuckings JANUAR før neste episode?! Over til noe annet. i morgen har vi internasjonal dag på skolen i stedet for OD- dag. Det er egentlig veldig greit så da skal jeg bruke dagen på å være barnevakt og bestevenn til lillebroren min. Den største fordelen er: jeg kan sove lenger enn til 05.45.

Har du sett den nye episoden av Pretty Little Liars?

 

 

Signatur

Shiny Red Lips

Jeg tror egentlig ikke at røde lepper funker for meg... Det går helt greit å påføre, men jeg klarer bare ikke å vedlikeholde fargen utover dagen. Allerede etter jeg hadde spist lunsj ga jeg bare opp og tenkte, neh kan like godt tørke resten av leppestiften vekk. Jaja, det så jo bra ut i et par timer, eller mindre. Bortsett fra rød leppestift er det ikke så mye mer å beskrive dagen min med. Mandager er alltid litt kjipe, med mindre det er skolefri. Ahh, hvor ble det av helga??

Hvordan har din mandag vært?

 

 

Signatur

Sunday InspirationDenne helga har egentlig bare sust forbi, selv om jeg har hatt tre dager fri. Mye av formiddagene går desverre til å ligge i senga og sove og deretter sitte foran PC-en i ganske mange timer, heheh. Jeg setter allikevel veldig pris på de dagene jeg kan sove lenge og egentlig ikke gjøre så mye. 

Hva syns du om bildene? Håper alle har hatt en fin helg!

 

 

 

Signatur

FridayyyDet føles ut som om det er lørdag i dag, det gjør det virkelig. Jeg har vært hjemme i hele dag, men nå snart skal jeg dra på filmkveld med tre venninner. Nå skal jeg slutte å surre rundt og komme meg av gårde. 

Ha en god helg alle sammen! 

 

Signatur

Black & White Bow Dress

Da jeg var på Sørlandssenteret på lørdag kom jeg over denne kjolen på H&M: Jeg synes den var så søt og passformen var perfekt, så jeg måtte bare kjøpe den. Til hverdags bruker jeg vanligvis ikke kjole, kanskje fordi jeg ikke eier så mange kjoler, men denne kan kles både opp og ned, til fest og hverdags.

Hva syns du om kjolen?

 

 

Signatur

Video: My Everyday Makeup RoutineJeg filmet denne videoen sist søndag rett og slett fordi jeg hadde tid og lyst til det. Selv om det bare var én person som kommenterte at de ville se sminkevideoen, så legger jeg den ut allikevel. Jeg har jo alleredere lagt den ut på youtube uansett, så hvorfor ikke. Da håper jeg at dere liker videoen. Hvem liker vel ikke å se andres usminkede ansikt? Jeg ser jo helt naken ut i begynnelsen av videoen, hahah. Husk forresten å stille kvaliteten på 720p!

Hva syns du om sminkevideoen?

 

 

Signatur

Eat BreakfastFår du ikke lyst på frokost når du ser disse bildene? Jeg vet at jeg gjør det! I hverdagene er det veldig vanskelig å lage en stor og god frokost, men i helgene liker jeg å gjøre litt mer ut av dagens første måltid. Jeg synes at frokost er dagen beste måltid og det er også det viktigste. Nam nam.

Hva liker du å spise til frokost?

 

 

Signatur

New in: Combat ankle boots

Hei igjen! Sist uke bestilte jeg et par sko fra Ellos, så i dag fant jeg ut at pakken min hadde kommet. Jeg ville egentlig ha de i cognac brun, men de var utsolgt så da ble det svart i stedet. De er i ekte skinn så derfor støtter jeg dyreplageri lol. Jeg synes skoa er kjempe fine og det er bra plass til et par tjukke ullsokker oppi også, noe jeg kommer til å trenge. I can't wait to wear them.

Hva syns du om skoa?

 

 

Signatur

Serious Saturday ShoppingSå har alle sammen hatt en fin lørdag? Det håper jeg, hvis ikke får du gå og gjøre noe med det, spis sjokolade for eksempel. I dag har jeg vært på shopping sammen med mamma for å kjøpe noen ting til rommet mitt. For en liten stund siden ble rommet mitt oppussa, så i dag fikk vi kjøpt nye gardiner, lampe og speil. Jeg fikk også kjøpt noen duftlys på Ikea, jeg vet ikke hvorfor, men duftlys gjør meg bare i godt humør. Det var forresten første gang jeg var inne på Ikea i dag, noe som egentlig er helt sykt med tanke på hvor lenge det er siden det åpna. 

Hva har du gjort i dag?

 


 

Signatur

Leather Jacket & Grey Scarf

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Smile because it's Friday

Hei igjen! Nå er det noen dager siden sist jeg oppdaterte bloggen. De fem siste dagene har bare vært så slitsomme og for å være ærlig så er jeg helt utslitt etter denne skoleuka. Jeg taklet visst ikke så bra å gå tilbake på skolen etter ferien... Neste uke blir det i hvertfall deilig med fri på både mandag og fredag. Jeg må allikevel huske å levere inn to oppgaver før halv fire på mandag, men det er så mye bedre å bare jobbe hjemme. I dag var klassen på "Sybutikken" og det var jo nokså interessant det. Ellers har det vært en veldig fin fredag. Jeg har fått sett ukas episode av The Vampire Diaries og skal snart til å se The Originals, som jeg faktisk hadde helt glemt hadde sesongstart sist uke. Ha en god kveld videre!

Jeg lagde forresten en sminkevideo sist helg og redigerte den ferdig på tirsdag. Den er ikke lagt så veldig mye arbeid i, men hvis dere vil så kan jeg gjerne legge den ut på bloggen??

Har du hatt en slitsom uke?  

 

 

Signatur

Last day of fall break

...og snipp snapp snute så var høstferien ute. Jeg kan ikke tro hvor fort denne ferien har gått! Antakeligvis er en av grunnene at jeg har sovet mye mer enn vanlig, men allikevel... Denne søndagen har jeg vært sammen med tre sexy jenter og ledd masse. Endelig etter så lang tid var jeg, Julie Alise, Julie og Ida samlet i samme rommet for en morsom jentekveld. Vi startet med å se "Warm Bodies" og spise kanelboller, og resten av kvelden var det mimring tilbake på barndommen og skravling om fremtiden. Sånne kvelder som denne burde vi virkelig ha flere av, jeg er så takknemmelig for å ha så gode venner.

Hvordan har din søndag vært? Har du sett "Warm Bodies"?

 

Signatur

Drawing: Boy ToySo here he is, my man. I går kveld ble jeg ferdig med denne tegningen. Det var vel en dag tidligere i uka hvor jeg satt på tumblr, no surprise there, og da kom jeg over et veldig fint svart/hvitt bilde av en utrolig attraktiv kar. Jeg aner ikke hvem han er så hvis du vet det, si i fra. På bildet hadde han fregner i mesteparten av ansiktet, men jeg turte virkelig ikke å ta sjangsen med å prikke til ansiktet hans, haha. Det kunne enten sett veldig bra ut, eller som om noe hadde gått galt i tegneprosessen. Uten fregnene så ligner han på en blanding av Zac Efron, Justin Bieber og noen andre jeg ikke husker akkurat nå. Jeg ble i hvertfall fornøyd med tegningen, eller valg av mann, hahah. 

Hva syns du om tegningen?

 

 

Signatur

Breakfast and TVD

Gjett hvem som så den nye episoden av The Vampire Diaries i dag tidlig?! I did! Jeg blir nesten skremt av hvor ivrig jeg blir kun av en TV-serie, men jeg har ventet så lenge på denne sesongen. Ahh, den blir så bra. 

Ser du på The Vampire Diaries?

 

 

Signatur

Didn't leave the house today eitherNei... Hva har jeg gjort de to siste dagene? Jo, jeg har i hvertfall ikke forlatt huset, hahah. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare trives inne på rommet mitt alene, uansett hvor ille det høres ut. Jeg har sett en del filmer, men det har faktisk vært veldig vanskelig å finne siden det er så dårlig utvalg på netflix. Men... I morgen er det sesongstart på Vampire Diaries OMFG! Egentlig trodde jeg det var i dag, men siden Norge ligger over åtte timer før USA så ble det ganske feil... Resten av kvelden skal jeg se på film, og muligens gjøre ferdig en tegning som jeg begynte på i går. I morgen har jeg heldigvis planer med noen andre enn meg selv, så det blir godt å sosialisere litt igjen.

Hva er din favorittfilm? Har du hatt mye å gjøre de siste dagene?

 

 

Signatur

Wednesday InspoHva syns du om bildene? De er forresten fra min tumblr her

Signatur

My SeptemberJeg ser nå at september er en måned som har gått utrolig fort, og desverre så føler jeg at jeg ikke har fått gjort så mye. Alt for mye av tiden min har gått til skole og tjooghei, noe som er utrolige dumt. Jeg er skuffet, hahah. Forhåpentligvis så blir oktober en bedre måned.

Hva har du gjort i september? 

 

 

Signatur

hos naboenDenne dagen har vært en veldig fin start på Oktober. Jeg dro med Solveig til Kristiansand, der vi blant annet spiste lunsj hos naboen. Hahah, tok dere den? hos naben? Altså vi spiste lunsj på "Hos Naboen", dette var bare en utrolig tørr vits. Jeg spiste en kjempe god gresk salat, det eneste jeg kan klage på er hvor utrolig store tomat- og agurkbitene var. Været var også kjempe fint, men det blåste en del, sånn er det vel med høsten. 

Hva har du gjort i dag?

 

Signatur

Metabolic Supercharge SmoothieGod morgen! Til frokost i dag lagde jeg meg en grønn smoothie. Jeg har vært litt skeptisk til grønne smoothier og jeg aner ikke hvorfor, fordi denne var kjempe god! Jeg brukte spinat i stedet for grønnkål, fordi det kunne jeg tydeligvis ikke finne på butikken. Spinat ligner veldig på grønnkål, kanskje ikke i utseende, men i næringsinnholdet. Allikevel så er faktisk grønnkål et hakk sunnere. Oppskriften er fra Blogilates, som også har mange andre sunne oppskrifter. Visste dere forresten at 1. oktober er den nasjonale vegetardagen? Det fant jeg ut i dag tidlig og jeg bestemte meg like gjerne for å ikke spise kjøtt i dag.

Ingredienser:
1 banan
2-2,5 dl grønnkål/spinat
1 dl gresk yogurt
isbiter
1 dl mandel melk eller annen melk
juice fra en liten sitron
1/4 teskje cayenne pepper

Hva slags smoothie er din favoritt?

 

 

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits