Day 17: Halloween!I dag er det Halloween! Gleder meg til å kle meg ut. Flere som skal kle seg i kostyme?

Hva syns dere om tegningen?

Signatur

Day 16: EyeHva syns dere?

Signatur

Makeup: October Love

Hva syns dere om makeupen?


Signatur

Day 15: a pair of shoesHva syns dere?

Signatur

Yesterday's outfit


Jakke//Bik Bok, Topp//Gina Tricot, Bukse//H&M


Hva syns dere om antrekket?

Signatur

Day 14: CinderellaHva er deres favoritt eventyr?

Signatur

#instashoppingI dag har jeg vært på Sørlandssenteret sammen med Solveig. Vi spiste lunsj på Burger King, (men hold pusten fordi) dette var første gangen i livet jeg har spist på Burger King! Jeg var så stressa der jeg stod bak disken, men det fins en første gang for alt. Altså, min første Burger King burger var en Whopper® cheese, så stolt jeg er. Jeg måtte søke opp på nettet hva whopper betydde, jaja. Milkshaken derimot, var ikke noe å skryte av... Resten av dagen travet vi rundt på Sørlandssenteret og kjøpte hvem vet hva. Dette var min første hele dag gående rundt på Jeffrey Campbell skoa, og la meg si at det anbefaler jeg ikke, hehe. De er dødsfine og ganske behagelige, men etter fem timer er det bare smertefullt. Noe jeg fikk kjøpt i dag var Halloween kostyme! Ja, jeg skal kle meg ut på Halloween for alt det er verdt, men dere får ikke vite hva enda. Så nå kan dere bare lure...

Hva har dere gjort i dag? Skal dere kle dere ut på Halloween?
 

Signatur

Day 13: ComicHva syns dere om tegneserien?

Signatur

Day 12: Spare Time ActivityHva syns dere?

Signatur

Lookbook inspiration
bilder fra lookbook.nu

Hvilket antrekk likte dere best?

Signatur

Day 11: That delicious cupcakeHva syns dere om denne sukkersøte cupcaken?

Signatur

Autumn ColoursHva syns dere?


Signatur

Day 10: Favourite candySmarties!

Signatur

4/8 Black n' White

Jeg har redigert disse bildene i photoshop. Redigeringen er inspirert av albiss.blogg.no der hun forklarte hvordan man gjorde det. Jeg syns det var en stilig og litt annerledes måte å redigere bildene på og jeg syns det ble veldig kult. Vet ikke hvilket av bildene jeg likte best, selv om de er ganske like bare motsatt, hehe. Hvilket likte dere best?

Hva syns dere om bildene?


Signatur

Day 9: Something coolHva syns dere om denne old-fashioned bilen?

Signatur

Wearing my Jeffrey Campbells
Skjørt//Gina Tricot, Veske//Don Donna

Topp//H&M

Sko//Jeffrey Campbell


Hva syns dere om antrekket?

Signatur

Day 8: Favourite animated characterDa jeg var rundt 10-11 år var "Witch" min absolutte favoritt tegneserie. Jeg elsket serriøst den tegneserien og ba mamma om å kjøpe hvert eneste nummer! Om kvelden pleide jeg å ligge pakka under dyna og lese "Witch" før jeg la meg. Det var tider det. 

Noen av dere som har lest "Witch" før?

Signatur

Dinner and dessertI dag har jeg og familien vært på Rica Dyreparken Hotell og spist middag. Vi dro et par timer før fordi vi skulle gå en tur i Dyreparken først, men jeg var litt i mot det, hehe. Jeg syns det begynner å bli alt for kaldt ute så jeg holder meg helst innendørs... Derfor ble jeg igjen inne på hotellet i stedet for å bli med. Aller først ante jeg ikke hva jeg skulle gjøre der jeg satt alene med PC-en, men etter å ha bladd opp og ned på Facebook fant jeg noe interessant: "Bli født på ny". Aller først syntes jeg det var dritskummelt, haha, men etterhvert fant jeg ut at det var ikke så ille som jeg trodde. (Dere burde prøve det, dere også.) Altså, mitt nye navn er Martha Latumahina, og jeg kommer forresten fra Indonesia hvis dere vil besøke meg. Jeg fikk jo ny tidslinje og alt på Facebook. Nevnte jeg at jeg jobber som politiker? Jeg prøvde også å ta testen, men la oss innse det: den ville ikke bli gjennomført...♥ Inne på resturanten hadde de pussa opp og det hadde blitt skikkelig fint. Jeg syntes jo at dekorasjonene var så nydelige at jeg ville ta bilder av de, men plutselig kom en av de ansatte og spurte om han kunne ta bilde av meg. Det var så koselig og pinlig på en gang, men jeg måtte jo bare si ja.Jeg likte spesielt blomsterbuketten med utskårede løk og paprika, de var så vellagde at jeg aller først trodde at det var ekte blomster! Legg merke til stativene til makronene. Var ikke de stilige? Dessertbordet hadde egentlig et litt fransk preg over seg. ♥Siden det er oktober og rosa måned hadde de pynta nesten all desserten med rosa sløyfer. Det var så søtt! De hadde til og med en stor bløtkake med en diger, rosa sløfe og rosa ballonger hengende rundt i rommet. ♥

Håper alle har hatt en fin helg! ♥

Signatur

Day 7: "En liten øyenstikker som flyr mot vinden"Denne tegningen tegna jeg da jeg var tolv år, altså for fire år siden. Husker jeg var skikkelig stolt over den da, fargelagt den og alt, haha. Jeg har vel alltid egentlig likt å tegne noe som er eventyrlig og ikke bare realistisk. 

Hva syns dere?

Signatur

My First Pair of Jeffrey Campbell's!Se hva jeg har kjøpt meg! ... Jeffrey Campbell's! Ååhh, jeg blir glad bare av å se på det nydelige paret med skinnsko, og tenk at de er mine. Jeg har hatt lyst på et par i så lang tid, men nå eier jeg endelig det klassiske paret Jeffrey Campbell lita i svart. Gleder meg til å bruke de!
Hva syns dere? Eier noen av dere et par Jeffrey Campbell sko?

Signatur

Day 6: When I was tenDet er litt skjønt å se tilbake på gamle tegninger, syns jeg. Denne tegna jeg da jeg var ti år. Kanskje jeg ville bli en cheerleader? På den tida tegna jeg hvertfall alltid mennesker med store hoder og øyne, haha.

Hva syns dere om tegninga?

Signatur

Cravings


Dette står på toppen av min ønskeliste for tida:
Noen som kunne tenkt seg det samme?

Signatur

Friday 19th

I dag har det vært planleggingsdag på skolen som betyr at jeg har hatt fri i dag. Jeg elsker å ha langhelg! Det er så herlig å ha en ekstra dag med fri. Denne fredagen har jeg bare brukt til å slappe av og kose meg.


bilder fra weheartit

Jeg har ikke gjort så mye i dag, men dette er det jeg har gjort:

♥Spist eggeomelett til frokost

♥Passa lillebror

♥Hørt på musikk

♥Drikket en frisk smoothie

♥Spurt etter OD-jobb (og fått avslag, haha)

♥Vært på dans

♥Syklet i regnet 

♥Sett en episode av The Vampire Diaries

♥Kost meg med en godteskål fyllt med deilig sjokolade 

♥Hatt en herlig dag

Hva har dere gjort i dag?

Signatur

Day 5: SunglassesHva syns dere om tegninga?

Signatur

Day 4: Miranda KerrSom dere kanskje ser er dette en tegning av den kjente Victoria Secret modellen Miranda Kerr. Syns Miranda er så utrolig pen, derfor måtte jeg bare tegne det nydelige ansiktet hennes.

Hva syns dere?

Signatur

Style magDere har kanskje lagt merke til et nytt motemagasin i butikkhylla? I stedet for mag fikk jeg tilsendt Style mag i postkassa mi for en liten stund siden. Det er redaktøren bak mag som har oppretta et nytt high-fashion for sin lidenskap for mote. I dette bladet kan du bli inspirert innen mote, skjønnhet og design. Jeg fant masse interessant inni dette bladet og gleder meg til neste nummer!

Har dere lest Style mag?

Signatur

Day 3: CelebrityDenne var ganske grei å tegne. Det tok ikke så alt for lang tid, kanskje en og en halv time. Jeg syns hvertfall at jeg fikk det til å ligne, noe som ikke alltid er like lett.

Ser dere hvem det er?


Signatur

Day 2: BraidDa var det dagen for å prøve seg på å tegne en hårfrisyre. Det var vanskeligere enn jeg hadde trodd å få håret til å "skinne" og jeg følte ikke at jeg fikk det helt til. Kanskje jeg skulle ha valg en annen hårsveis, men jeg ville prøve meg på en flette.

Hva syns dere om tegninga?

Signatur

Day 1: Self PortraitDette er den første tegningen i "30 Day Drawing Challenge". Det er et selvportrett av meg som jeg har tegnet av et bilde. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg syns. Det ligner ikke helt på meg, men jeg kan på en måte kjenne igjen visse trekk i ansiktet. Tegninga tok rundt en time å tegne tror jeg, ikke så lenge egentlig.

Hva syns dere om selvportrettet?

Signatur

30 Day Drawing ChallengeI dag skal jeg begynne med en "30 day drawing challenge". Da skal jeg legge ut en tegning hver dag i tretti dager. Jeg kommer til å tegne nye tegninger, men det kan være at noen gamle dukker opp. Den første tegninga kommer i kveld, så vent spent! Håper dere syns det er gøy med slike challenges.

Hva syns dere om ulike blogg challenges?

Signatur

This fall I'm using this headerDa tror jeg at jeg har bestemt meg for å bruke denne headeren i høst. Jeg har i tillegg gjort noen små forandringer i designet fordi jeg var litt lei, men ville allikevel ikke bytte hele designet. Er veldig fornøyd med det blogg designet jeg har allerede.

Hva syns dere om den nye headeren?
 

Signatur

Sunday chill

I dag har jeg vært hos Julie og kokkelert litt på kjøkkenet i dag også. Til middag ble det kyllingfilet i wok med ris og den ble kjempegod og ikke mist fargerik. Jeg burde jo tatt bilde av den, men det gjorde jeg ikke, hehe. Mens vi koste oss med deserten, som var frukt og smelta sjokolade,  så vi filmen "Friends with Kids".Håper alle har hatt en fin uke!
 

Signatur

Let's bake cupcakes all day long!

I dag har jeg vært hos ei venninne og baka hele dagen lang. Vi starta klokka litt før tre og holdt på til etter halv ni. Til sammen bakte vi tretti cupcakes i fire forskjellige smaker: Vanilje, Oreo, Sjokolade og Red Velvet. ♥ Vi lagde så mange forskjellig frostinger, men ikke alle var spiselige, haha.
Sånn ser kjøkkenet ut når jeg er med å bake.Se på alle disse søte cupcakene! ♥ Jeg syns det ble så mange fine jeg, kunne hatt de på utstilling. Alle cupcakene er unike, bortsett fra oreo cupakene, de var nokså like. 

Cookie monster! ♥
Da skal jeg kose meg med cupcakes i morgen. Med mindre jeg sniker meg ned på kjøkkenet og smugspiser alle sammen. Jeg ble veldig fornøyd og det var skikkelig gøy å bake ordentlige cupcakes fra bunnen av. Jeg har faktisk ikke smakt på noen av de enda så jeg får håpe de smaker så godt som det ser ut som. Jeg elsker cupcakes! ♥

Håper alle har hatt en sukkersøt lørdag! ♥ Har dere kanskje bakt litt?

Signatur

Finally, it's friday!Så glad er jeg for at det er helg at jeg måtte legge ut er uflatterende bilde av meg selv som en stjerne. Jeg ser fram til en gøy helg (med mye søvn) sammen med venner (og TV-en). I kveld (etter en veldig sløv danseøkt fra min side) så har jeg slappet av med en film og litt godteri. Jeg så filmen "The Vow" og den var utrolig skjønn, men samtidig litt trist. Frykten min for å glemme fire år av livet mitt er litt større nå. Uansett, ønsker dere alle en god helg, bortsett fra de som har høstferie denne uka (ikke vondt ment...)

Har dere planer for helga? Har dere sett "The Vow"?

Signatur

"Think of all the beauty still left around you and be happy"Dette ble dagens bilde. Det er ikke tatt i dag, men i høstferien da jeg faktisk hadde tid til å ta bilder. I kveld har jeg bare redigert det med litt fancy effekter for å gjøre det litt mer "kult"... Jeg har egentlig ikke så mye å blogge om på skoledager siden det ikke er så mye spesielt som skjer, med mindre dere vil høre om skolearbeid . Derfor hadde det vært fint hvis dere hadde noen tips om hva jeg kan blogge om. Noen ganger vet jeg bare ikke hva jeg skal blogge om selv om jeg vil blogge. Det er ikke alltid jeg har muligheten heller. Spesielt på hverdagene er det jo greit å bare ha et forhåndsskrevet innlegg, sånn at jeg kan blogge, selv om jeg ikke egentlig blogger, hehe.

Hva vil dere at jeg skal blogge om? Hva vil dere lese?

Signatur

Oh, I want these shoes!Hvilket par ville dere valgt?

Signatur

Teller dagerDa var det tilbake på skolebenken igjen. Jaja, visste denne dagen ville komme uansett... Jeg har bare så lyst på mer ferie! Selv om jeg blir veldig lat av det da, haha. Nå teller jeg dagene til jul, allerede. Det er foresten bare 77 dager! Gleder meg som bare det. Men det er fortsatt litt for lenge igjen til å gi det alt for mye tanke... På skolen i dag begynte vi med design & tekstil i PTF-en. Jeg som hadde trodd vi skulle ha frisør, gleda meg jo skikkelig til det og nå må vi vente fire uker til (28 dager). Det blir jo sikkert gøy med design & tekstil også da, selv om jeg ikke kommer så godt overens med symaskina... Nå er det bare 23 dager til halloween og fire dager til helg. Tror jeg må slutte å telle dager. Teller meg jo igjennom hele livet mitt... Uansett, man må alltid ha noe å glede seg til!

Forresten, det er 170 dager til 17 års dagen min... 

Hva gleder dere dere til?

Signatur

How I love these October daysJeg synes høsten er så vakker på fine soldager. Naturen er så fargerik og idyllisk før alle bladene faller fra trærne. 

Hva syns dere om bildene?

Signatur

That pair of aztec printed jeans
Bukse og genser//H&M, Sko//DNA


Hva syns dere om antrekket?

Ha en god helg! ♥

Signatur

Wonderful dayTil nå har dette vært en strålende dag. Dagen begynte med en del regn, men det snudde seg heldigvis rundt. Jeg har vært ute i det fine været og tatt outfit bilder til og med. Kan det når det er ferie og fint vær. I dag prøvde jeg forresten ut den nye lebestiften min fra Max Factor. Tenk det, lebestift, høres jo ut som om jeg er femti år... Den hadde veldig fin farge syns jeg, veldig naturlig som jeg liker det. Nå skal jeg stikke av gårde til en venninne og nyte dagen videre.

Ha en fin torsdag alle sammen!
 

Signatur

So much candy

I kveld ble det familiefilmkveld med masse godteri. Vi så først filmen "Marley & Me- Valpene" som var skikkelig skjønn, selv om jeg ikke akkurat er noen fan av snakkende dyr... Senere så vi filmen "The Cabin in the Woods". Jeg trodde den skulle være skikkelig bra, men den var ganske skuffende. Den var egentlig litt forferdelig... På slutten spora den bare helt av og det ble rett og slett for mye. I stedet for å grøsse begynte jeg faktisk å le, haha. Jaja, det ble visst to komedier i kveld da, den ene litt mer voldelig enn den andre...

Håper alle har hatt en fin onsdagskveld! Har dere sett en av disse filmene?

Signatur

Elle og havrepannekakerI nuet sitter jeg og leser i oktoberutgaven av Elle. Til lunsj prøvde jeg meg på å lage havrepannekaker som viste seg å være litt vanskeligere enn jeg hadde trodd. De måtte stekes mye lenger enn vanlige pannekaker pluss at jeg klarte og ødelegge nesten halvparten, haha. Det smakte i hvertfall kjempe godt og sunt er det også! Skal garantert lage dette igjen, bare være litt mer forsiktig med stekespaden, hehe.

Hva bruker dere onsdagen til?

Signatur

Matching my nails to my burgundy sweater


Genser//Bik Bok, Bukse//H&M, Sko//Bianco, Veske//Don Donna

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

My new handbag


Veske fra Don Donna
Hva syns dere?

Signatur

October 1stHva syns dere om bildet?


Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits