Fries before guysHva syns du om bildene?

 

 

Signatur

Awesome in Black

Jeg lagde også en kort antrekksvideo, hahah.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Last Sunday in September

Denne søndagen har jeg hatt en kjempe koselig ettermiddag og kveld sammen med Solveig. Vi dro blant annet og spiste kinamat, og på vei hjem igjen tok vi masse bilder i den nydelige ettermiddagssola. 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Signatur

Fuck Yeah, Fall Break!

God høstferie til alle sammen! Jeg vet at det ikke er alle som har ferie den kommende uka, men uka etter så får dere ferie, dere også. For min del trenger jeg virkelig en ukes pause fra skolen, tror det er like før jeg kollapser, haha. De tre siste dagene har jeg bare kommet hjem fra skolen, spist og lagt meg i senga med PC-en på fanget uff. Er det flere som har det sånn (værsåsnill si ja)? Jeg skal ikke reise noe sted i høstferien, men det er like greit å bare ta det litt rolig. Ferien skal jeg bruke på å samle opp energi, atså sove sove sove, være med venner, kanskje det var alt, hahah, jeg er så patetisk. Hvem er det jeg lurer, jeg skal selfølgelig bruke internettet like flittig som vanlig. Uansett, jeg håper alle har hatt en fin skoleuke, selv om det er ingen som egentlig har det...

Hva skal du gjøre i høstferien?

 

 

Signatur

Petrol Blue CardiganHva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Smile, even if it's a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile."
(bilder fra mandag)
 

Et strevsomt liv har ebbet ut,
en flittig hånd er dovnet,
din arbeidsdag har nå tatt slutt,
ditt gode hjerte sovnet..

Hvil i fred kjære farfar ♡


 

Signatur

The world always looks brighter from behind a smile

Signatur

Carrot Cake CupcakesI kveld fikk jeg veldig lyst til å bake noe, derfor bakte jeg, haha. Siden det er en hverdagslig tirsdag tenkte jeg at det var greit å lage noe som ikke var særlig usunt, så da valgte jeg denne oppskriften fra easywaytofitness på gulrotkake muffins. Jeg hadde ikke alle ingrediensene, derfor måtte jeg bytte ut noen av de. Kanskje det var derfor muffinsene mine ikke hevet så mye? På bildet over ser det jo ut som krabbekaker eller noe, hahah. Muffinsene ble i hvertfall kjempe saftige og smakte kjempe godt, så jeg kommer nok til å lage disse igjen.

Oppskrift:

1 egg
1/2 dl yoghurt
1 dl speltmel/hvetemel
3 ss agave sirup
1 ss olje
1 ts kardemomme
1/2 ts bakepulver
1 ts kanel
1 dl revet gulrot

Forvarm ovnen på 225C.
Visp, egg, agave, olje og yoghurt.
Rør resten inn og fyll 4 muffinsformer med røren.
Stek i ovnen i ca. 15 minutt.

Er du glad i å bake? I såfall, hva liker du best å bake? 


 

 

Signatur

Almost like fur: Silver and Grey

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Morning sun

I dag hadde jeg en skikkelig herlig mandagsmorgen. Jeg spiste god frokost foran PC-en og hadde huset for meg selv i et par timer. Været var også kjempe fint, derfor var det ikke like ille som vanlig å sykle til busstoppet. I de to siste skoletimene hadde vi en engelskprøve, men alle ble ferdige før tida så da fikk vi gå. I morgen skal jeg ha min første samfunnsfagsprøve på over ett år, så det lurer jeg virkelig på hvordan kommer til å gå. Sånn ellers har jeg hatt en bra dag.

Har du hatt en fin mandag?

 

 

Signatur

Selfie Sunday & Wardrobe Detox


Jeg ødelegger sikkert alt ved å si dette, men det høyre øyebrynet mitt ser mye bedre ut en det venstre, hahah. 

Denne søndagen har jeg brukt mye av tiden min på å rydde rommet mitt, gått gjennom klærne mine og dramatisk rivd ned plakatene på veggene inne på rommet mitt (som forresten har hengt der i alt for mange år). Jeg kan også meddele at å ha 70 (!!!) topper er alt for mye, herregud, heldigvis ble jeg kvitt nesten tjue av de. Haugen med klær jeg nå ikke lenger eier var godt å bli kvitt.

Det er rart å rydde gjennom klesskapet og finne plagg du kjøpte i 7. klasse, men hver gang du ser bare tenker -"en dag får jeg nok bruk for den." Ikke nå lenger! Det var allikevel litt vondt å kvitte meg med Mikke Mus hettegenseren jeg kjøpte i Disneyland da jeg var på språkreise sommeren 2011. Jeg måtte bare innse at den var utvaska og ikke kom til å bli brukt igjen. Klær er ikke bare plagg, det er minner fra de øyeblikkene da du var kledd i de. Poetisk eller hva?

Resten av kvelden skal jeg bruke på en engelsk oppgave slash prøve som vi skal levere i morgen. Norskleksene derimot.... kommer ikke til å bli gjort.

Når var sist gang du ryddet gjennom klesskapet? Har du vansker med å kvitte deg med klær du ikke bruker?

 

 

Signatur

Girls in town

Nå er jeg hjemme etter en lang dag i Kristiansand sammen med baben min, Julie. Jeg er så sliten etter denne dagen at det går nesten ikke an. Planene var egentlig å shoppe først og deretter delta på Kulturnatta, men det ble det altså ikke, haha. Derfor endte det med at vi satt oss på Mc Donald's og spiste is etter Sandens Senteret stengte.

Vi startet shoppingturen med lunsj på kafeen Le Monde. Der bestilte begge en kyllingsalat hver og vi ble faktisk sittende i en time og vente på maten, herregud. Jeg bare lurer på HVORFOR vi måtte vente så lenge, og desverre er "søte og snille jenter" argumentet for at vi ble prioritert mindre... Maten var heldigvis god, det var bare synd at lunsjen tok en og en halv time, hahah.

Jeg må si at shopping er mye gøyere når man har masse penger, noe jeg ikke har, hehe, ikke nå lenger uansett... Å gå inn på Retro og se på alle merkeklærne er ganske smertefullt og jeg føler meg dømt som fattig av de ansatte som er kledd i merkeklær fra topp til tå. Jeg fikk likevel kjøpt noen ting jeg trengte, men ønskelista mi er fortsatt ganske lang. Litt før klokka halv fem dro vi på Wayne's Coffee og kjøpte en stor kaffe mocha hver. Vi fant ut at det var veldig gøy å dyppe Smil sjokoladen i kaffen, noe som må ha sett utrolig ekkelt ut, haha. Etter jeg og Julie var ferdige kjente vi begge at det ble en del sukker i blodet. Det hjalp i hvertfall en del på energinivået. Deretter dro vi videre og levde lykkelig alle våre dager. (Dette ble litt mye tekst.)

Hva har du gjort i dag? Har du vært på lørdagsshopping? 

 

Signatur

Four from Polyvore

September Days

 

September Days by mustartha featuring a houndstooth skirt

Move to the Beat

 

Move to the Beat by mustartha featuring Chanel

Monday You Bastard

 

Monday You Bastard by mustartha featuring a black snapback

Tangerine

 

Tangerine by mustartha featuring an orange summer dress

Her er fire av de siste antrekkene jeg har satt sammen på polyvore. Polyvore er en flott side der jeg kan late som jeg har råd til alle disse antrekkene, hahah, drøm videre liksom. Nå er det endelig helg! Ahh, så glad for det. I morgen drar jeg til Kristiansand sammen med Julie og det blir bra som alltid. 

Hvilket antrekk likte du best? Hva skal du i helga?
 
Signatur

Tired and UninspiredDet har regnet i hver dag i seks dager nå og jeg strever med å ikke klage over været og temperaturen. Dagen har heldigvis gått ganske fort og det er bare en dag igjen til det er helg. 

Regner det mye der du bor?

  

Signatur

The less you care, the happier you'll be


//tumblr

Nå begynner jeg å merke at høsten er her. De siste dagene har vært kjølige og regnfylte, og jeg savner allerede å være ute i sola. Jeg prøver selfølgelig å se det positive med høsten, som for eksempel høstferien, hahah. Bare litt over en uke igjen... Høsten er ikke så ille egentlig, jeg trenger bare å kle meg bedre og legge meg tidligere. 

Hva syns du om bildene?

 

 

Signatur

Rain and Trade Fair

Hei! Jeg har ikke så mye å blogge om for tiden, og jeg vet ikke helt hvorfor heller, hahah.Stress. I helga var jeg med en venninne på hytta og det var jo kjempe gøy. Det hadde vært mye bedre om været hadde vært fint i stedet for å regne hele dagen, men det kan man ikke gjøre noe med... På lørdag dro vi på Dyrsku'n Arrangement og gikk rundt på salgsmessen. Det var masse boder med utrolig mye rart, men det var også noen bra ting også, kanskje. Jeg skulle gjerne tatt noen bilder, men på grunn av regnværet ville jeg heller la kameraet være. Bortsett fra det så lagde vi brownies og så haugevis mede filmer.

Hvordan har din helg vært?

 

 

 

Signatur

Ready for the weekendNå har jeg pakket ferdig det lille som trengs og er klar for å dra på hyttetur med min gode venninne. Gleder meg til å være borte en helg litt vekk fra Grimstad, blir litt lei av dette stedet noen (mange) ganger. Jeg synes hytteturer er skikkelig koselige, så jeg ser fram til å dra om ikke så lenge. 

Hva er dine planer for helga?

 

 

Signatur

Falling off at Maturity

Været i ettermiddag var bare nydelig! Derfor måtte jeg utnytte det til å ta noen bilder. 

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Flower StreetHer er resten av bildene vi tok i helga! I dag så er jeg utrolig sliten og vreden fortsetter i morgen... og jeg kom nettopp på at jeg egentilg begynner seinere... Hmm. Jeg er utrolig surrete for tida, herregud, vet nesten ikke hvilken dag det er. På bildene over har jeg på meg topp fra Bik Bok, skjørt fra H&M og sko fra Jeffrey Campbell. Julie har på seg topp fra H&M, skjørt fra Bik Bok og converse. Alle klæra er fra Bik Bok og H&M med andre ord, hahah.

Klassen vår tok forresten bilde i dag. Gjett hva vi hadde på oss? Det hadde du ikke klart uansett... søppelsekker... Hahah, det må ha sett så ille ut! Kan nesten ikke tro at jeg gikk med på det. Bortsett fra meg så hadde de andre en frukt som rekvisitt, det gjorde jo alt litt mer interessant. Vi ble dessuten kalt søppelgjengen flere ganger fra før vi tok bildet til vi fikk sekkene av oss... Jah.


Hva syns du om bildene? Har klassen din hatt tema på klassebildet?

 

 

 

 

Signatur

This Is UsEndelig er jeg hjemme etter en utrolig lang, men bra dag. Etter skolen dro jeg og Julie innom Subway for å kjøpe lunsj, men jeg må desverre si at denne gangen var servicen lite å skryte av. Vi klarte allikevel å spøke med det selv om stemningen ble litt ødelagt i begynnelsen. Den neste halvannen time gikk vi rundt på Arena Senteret for å slå i hjel tiden før vi skulle på kino. Vi så filmen "This is Us" i 3D og det var jo kjempe morsomt!!! (overdrevent) Jeg og Julie var de eldste i kinosalen, bortsett fra moren til en jente som ikke engang var gammel nok til å dra på kino alene, hahah. Begge to måtte jo selfølgelig få et bilde sammen med boybandet også, once in a life time experience. Vi koste oss i hvertfall og jeg er ganske sikker på at alle directioners likte denne filmen godt. Jeg gjorde det, jeg mener Harry Styles i 3D...

Ha en fin kveld videre! Har du sett "This is Us"?

 

 

Signatur

Awesome

Her er noen av bildene vi tok i helga. Resten (av de som kan brukes, hahah) kommer i løpet av de neste dagene.

Hva syns du om bildene?

 

 

Signatur

Sunday AfternoonAhh, dette har vært en herlig søndag. Tidlig på ettermiddagen var jeg med Julie og vi dro ned til byen en tur for å ta noen bilder. Vi brukte så utrolig lang tid på å bare finne et sted å ta bildene, hahah. Jeg tror nok at det ble noen bra bilder, selv om jeg følte meg veldig lite fotogen i dag, hah. Håret mitt vil heller ikke samarbeide når det blåser ute... 

Senere dro jeg til Solveig og der vi lagde goood mat og så på Disney-filmer. Denne gangen "spicet" vi opp nachos-en med litt rødløk og purre, og det smakte såå godt, i tillegg til at det så ekstra fancy ut. Den første filmen vi så var Skjønnheten og Udyret, og jeg kan ikke tro hvor lenge siden det er siden sist jeg så den! Vi fikk også sett cirka halve Løvenes Konge før jeg ble henta og dro hjem. Jeg elsker Disney-filmer, de er så koselige og bringer fram masse barndomsminner. (...) Og akkurat nå kom jeg på at jeg ikke har gjort norskleksa mi til i morgen, wups... Kommer ikke til å gjøre den heller.


Har du hatt en avslappende søndag?

 

 

 

Signatur

Navy BlueDa er endelig denne onsdagen over! Dagen har vært så utrolig lang og ikke minst kjedelig. På slutten av skoledagen satt jeg bare og så på youtube-videoer og det sier litt... Antrekket ble litt dystert i dag, men på grunn av de rare temperaturene aner jeg ikke hvordan jeg skal kle meg. På morgenen er det iskaldt og etter skolen er det sommertemperatur? Hmm... Til min store skuffelse har jeg sett ferdig de fire første sesongene av The Vampire Diaries som betyr at jeg ikke har noen serier å se lenger (før sesong fem...) 

Har du noen forslag til bra TV-serier? Hva syns du om antrekket?

 


 

 

Signatur

ReflectionHva syns du om bildet?

 

 

Signatur

Talk That TalkPå skolen i dag så var det partidebatt. I morgen er det skolevalg, men jeg er fortsatt usikker på hva jeg skal stemme. Jeg har aldri vært noe særlig politisk engasjert selv om jeg kanskje burde være det. Partidebatten var overraskende gøy å ta del i og jeg fikk vite mye mer om hva de forskjellige partiene står for. Noe av det morsomste er hvor mye partiene hakker på hverandre, det er bare hysterisk... Alt i alt så var det gøy og jeg kommer nok til å følge mer med på hva som faktisk skjer i samfunnet fra nå av.

Har du vært med på partidebatt?

 

 

Signatur

Outfits for Fall

Fall Into My Arms

 

Keep me warm

 

Aesop

 

Rough around the edges

Moto JacketHvilket antrekk likte du best?

 

 

 

Signatur

Things to Look Forward to in the Fallvarme gensere, regndager, varm drikke, løv i varme farger, pledd og skjerf, baking, Halloween, høstferie, sesongstart av TV-serier, høstmoten, 

Hva ser du fram til med høsten?

 

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits