RelaxationDenne lørdagen har jeg bare slappet av og kost meg hele dagen. Jeg tok meg tid til litt egenpleie med hårkur og ansiktsmaske, og avsluttet dagen med en film og sjokolade. Jeg fikk også tid til å lakke neglene mine i en ny, fancy, burgunderrød farge. Det er vel ikke så veldig mye mer jeg har gjort i dag. Noen ganger er det bare fint å ha litt tid til overs. ♥

God helg til alle! ♥


Signatur

Act like a Lady Think like a BossHva syns dere?

Signatur

Høstferie og bursdagsfeiring

Nå er det endelig høstferie! Har gledet meg så mye til en hel uke fri fra skolen. Denne fredagen har vært utrolig avslappende med egentlig null arbeid. De to første timene på skolen skulle vi tegne selvportrett, så hadde vi fritime, deretter feiret vi bursdag i klassen med oreokake og brus, de to neste timene så vi filmen "Grown Ups" og vi avsluttet dagen en time før vanlig. Det er aldri helg før jeg har vært på dans, noe som kan være litt irriterende, men det er jo gøy uansett. Da jeg kom hjem fra dansen måtte jeg skifte til kosetøy og dekke alle sporene av trening, og dra i bursdagsfeiring til Solveig. Jeg kom litt senere enn planlagt, hehe, men det gikk nok greit. Resten av kvelden ble det pizza, gaveåpning, godteri og filmen "EuroTrip" sammen med hyggelige folk. Jeg ser fram til høstferien, men jeg har nok ikke noen spesielle planer eller reisemål selv omjeg gjerne kunne tenkt meg en sydentur.Hva er deres planer for høstferien?

Signatur

Arne & Carlos- eit ferdaminne

Hva syns dere om bildene fra utsillingen?

Signatur

Bilder fra kunstutstillingHva syns dere om utstillingen?

Signatur

Stopping by to get some foodEtter skolen i dag dro jeg og Julie innom McDonald's for å spise mat før vi skulle på dans. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var der og spiste egentlig, haha. Før sommerferien eller noe? Det har i hvertfall blitt veldig fint der, selv om det er lenge siden de pussa opp da... Men som sagt, lenge siden jeg var der. Milkshaken var god som alltid, men jeg skulle ønske at det heller var kakao. Etter vi var ferdige å spise måtte vi gå til dansen i regnet. Heldigvis blåste det ikke så mye i dag som i går, som betydde at vi ikke trengte å få alt regnet i ansiktet... 

Pleier dere å spise på McDonald's?

Signatur

Nail mani
Iren sine negler. Matt neglelakk med sebrastriper.


Julie sine negler. Magnetic nails.


Cecilie sine negler. Pacman negler.


Mine negler. Sløyfer med diamant.

På skolen i produksjonstimene i dag lagde vi negle design. Alle fikk velge hva vi ville gjøre med neglene våre og vi skulle være så kreative som mulig. Aller først prøvde jeg meg på ombre nails, men det ble ikke noe fint, haha. Derfor måtte jeg komme opp med en annen idé. Da ble det sløyfer! Gjorde det bare på venstre hånda siden det tok veldig lang tid, brukte 55 minutt på en hånd, hehe. Jeg måtte jo sitte der med pinsetten og feste på en og en kule. Ble førnøyd med resultatet, selv om resultatet ikke varer veldig lenge. Neglelakken ble bare seig så hvis jeg vil kan jeg dra av alt som er, haha. Ikke til hverdags for å si det sånn. Det var skikkelig gøy da, med negle design, man bir bare litt rar i hode av å puste inn all stanken fra neglelakkfjerneren og lakken.

Hva syns dere om neglene våre?

Signatur

Trengte forandringNå var det virkelig på tide å bytte header. Herregud, så lei jeg var av den forrige... Vet ikke om det er denne jeg kommer til å ha framover, måtte bare bytte midlertidig. Tenker at jeg har lyst på en header som passer litt bedre til høsten.

Hva syns dere om forandringen?

Signatur

Chocolate mondayHele denne mandagskvelden har jeg brukt på å lage ferdig en norskpresentasjon om sjokolade. Ja, om sjokolade... Det er jo et veldig interessant tema, selv om jeg sitter her og sikler som bare det. Det er bildene som er verst altså, jeg blir så frista. Jeg lurer virkelig hva som kommer til å skje med meg under presentasjonen, kommer sikkert til å bli et sjokolademonster etterpå jo. Og når jeg blir gal så blir jeg gal. Utrolig nok har jeg ikke spist sjokolade i kveld, vet ikke om det er bra eller ikke... Nå må jeg legge meg og drømme hele natten om sjokolade.

Ha en fin uke alle sammen!

Signatur

It's the little details that are vital
Skinnjakke//H&M, Denimskjorte//Only, 

Bukse//H&M, Sko//Converse


Hva syns dere?

Signatur

Walking down the shopping streetDenne lørdagen har jeg vært sammen med Ida på shopping i Kristiansand. Det har vært så lenge siden sist jeg var i Kristiansand eller på shopping i det hele tatt at jeg virkelig trengte det i dag. Været var strålende i forhold til mine forventninger så det var kjempe koselig å gå rundt i byen. Vi hadde en skikkelig dårlig start på dagen begge to, hehe. Det begynte med at jeg hadde sett på feil busstabell så vi kom ikke fram før tjue minutt etter planlagt, hverken jeg eller Ida var i shopping-humør, vi gikk forbi et orkester som spilte skikkelig trist og tragisk musikk og smoothien vi kjøpte var så søt at begge ble kvalme, haha. Denne vendingen snudde seg heldigvis veldig fort rundt og etter å ha startet shoppingrunden ordentlig var alt flott. Vi kjøpte hver vår kule med is på Deli de Luca, og isen var kjempe god, men toppingen var litt hard og uttørka... Ikke bra altså. Jeg vil heller ikke tenke på hvor lenge siden de fylte på nytt, hehe...I dag var begge veldig ubestemmelige og vi klarte knapt å velge hva vi skulle kjøpe. Jeg stod og betalte i kassa på Bik Bok etter stengetid, haha. Det var bare så vanskelig å velge mellom to gensere, de var så fine begge to, men jeg hadde jo ikke råd til begge... Etter det gikk vi inn på Sandens igjen for andre gang og jeg kan ikke huske hvor mange ganger vi var innom H&M.  Vi skulle egentlig ta bussen fem over fire, men da stod jo jeg enda inne på Bik Bok. Derfor måtte vi ta den som gikk en time senere, men vi klarte å miste den også... Den siste butikken vi var i var Vero Moda og da var jo jeg i det shopping-humøret, hadde jo lyst på halve butikken! Synd at jeg allerede hadde brukt opp alle pengene mine... Da alarmen min ringte for andre gang måtte vi virkelig sjappe oss til bussen, vi kunne jo virkelig ikke miste den for tredje gang! Vi rakk bussen og det var utrolig deilig å dra hjem igjen etter fem og en halv time tråkkende rundt i byen. Jeg fikk i hvertfall kjøpt masse fint selv om jeg gjerne kunne kjøpt mye mer! Skal selfølgelig vise innkjøpene mine i ett senere innlegg.

Flere som har vært på shopping denne helga?

Signatur

Dream as if you'll live foreverI kveld føler jeg meg så positiv! Jeg er så glad og alt er så vakkert. Jeg vet ikke hva som har skjedd som har gjort meg i så godt humør, men nå i dette øyeblikk er livet fantastisk. Det å sette pris på ting er virkelig fint og man føler seg bedre over å glede seg over verdiene man har. Dette skal bli en herlig helg om jeg står opp med samme humøret i morgen tidlig. Fra nå av skal jeg bare nyte hver dag og alle de små opplevelsene i hverdagen. Start hver dag med et smil!

God helg! Hva syns dere om kollasjen?

Signatur

My Makeup TodayI produksjonstimene på skolen i dag tok vi en annen vri. Fargelære, med sminke! Vi skulle enten framheve fargen på øynene eller få fargen til å ligne mer på en annen farge. Det vi skulle lære var simultankontrast, interesant eller hva? Læreren sa at vi skulle være dramatiske og ville med sminken, haha, men jeg tok det nok ikke helt ut med blå-grønnfargen tatt i betraktning at jeg faktisk måtte gå med det resten av dagen. Jeg likte timen veldig godt og det var veldig gøy å gjøre noe annet enn å bare tegne. Jeg ble også ganske fornøyd med sminken, men ville nok ikke vanligvis gått med så "heavy makeup" på dagtid.

Hva syns dere om sminken?
 

Signatur

Just one thing in my shopping bag

Etter skolen i dag dro jeg og Julie til Arena Senteret og var der i et par timer. Vi spiste lunsj på Big Bite og gikk deretter rundt i butikkene. Jeg kjøpte bare én ting i dag, en lys denimskjorte med nagler fra Only. Noen ganger føles det ut som butikkene ikke har noe som helst i min størrelse, utrolig irriterende. Kanskje like greit, så unngår jeg impulskjøp... Jeg er i hvertfall fornøyd med denimskjorta, jeg har lett så lenge etter en.

Ha en fin uke videre!

Signatur

Dagens nøkkelopplevelseI dag har jeg egentlig ikke noe å blogge om. Dagen har vært ganske grei og rolig. Vi fikk gå fra skolen to skoletimer før dagen var omme, haha. Selfølgelig måtte jeg vente på bussen så jeg ble jo igjen like jenge uansett... På morgenen i dag hadde jeg i hvertfall litt av en løpetur rundt huset. På mandager pleier jeg å sykle til busstoppet, men hvis jeg blir forsinka vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, noe som nesten skjedde i dag. Jeg har laget en veldig fin tegning til dere jeg. Den skal liksom forklare veien jeg løp, men man må være ganske smart for å forstå det rotet der, hehe.

Først låste jeg ytterdøra og gikk til boda for å hente sykkelen (ikke min, men pappa sin, noen har vært så hyggelige å stjålet sykkelen min, tusen takk til den jævelen). Boda var låst derfor måtte jeg løpe tilbake, låse opp ytterdøra og gå inn i gangen igjen for å hente nøkkelen. Den var ikke der så da måtte jeg gå i hagestua for å skjekke. Hagestua var låst noe som var rart siden hagestuenøkkelen var ikke inn på gangen... Jeg løp stressa tilbake inn på gangen for å ringe pappa. Han sa at hagestuenøkkelen var på terrassen. Da måtte jeg låse ytterdøra, igjen, løpe til terrassen, hente hagestuenøkkelen og løpe rundt huset til hagestua. Inn, hente bodnøkkelen. Jeg løp snublende over steinene mot boda og kom meg endelig inn og tok ut sykkelen. Så måtte jeg låse boda, løpe tilbake til hagestua, inn med bodnøkkelen, låse hagestua og løpe til terrassen igjen. Da kunne jeg endelig gå til sykkelen og kaste meg over den for å sykle så fort jeg kunne videre. Og alt dette skjedde på fire minutt... Høy intensitet på den morningsøkta for å si det sånn. 

Noen andre som har hatt problemer med nøkler?

Signatur

Chill helgDenne helga var jeg hos Julie. På lørdagen spiste vi taco, bakte fransk sjokoladekake og så to filmer. I dag spiste vi "breakfast in bed",  så to filmer til og slappa av. Helgene går så fort for tida at alt jeg orker og har tid å gjøre er å slappe av og spise godteri, haha. De fire filmene vi så var "Crazy Stupid Love", "American Reunion", "The Switch" og "Magic Mike".

Har dere sett noen av de samme filmene? Håper alle har hatt en avslappende helg!

Signatur

Fashion quotes

Bildene er lagd i Picasa.

Hva syns dere om quotene?

Signatur

That cute top with rockin' leather pants


Bukse//H&M

Sko//DNA

Topp//H&M


Hva syns dere om antrekket?


Signatur

Offisiell åpning av Sam Eyde videregående skole
(To øverste bilder herfra)

I dag var den offisielle åpningen av Sam Eyde videregående skole. Klokka 13.45 begynte forestillingen med dansere og musikere. Før det var det servering av gratis kaffe og kake. Det var mange elever som så på og folk fra avisa som tok bilder. 


Dette var én av veldig mange kaker.


Her er bandet som spilte.

Rektor holder tale.


Her sitter Cecilie, Iren, Julie og meg på gulvet inne på skolen.

Jeg har også en video fra en av dansene. Noen som er interesserte i å se den?

Signatur

Today's outfit
Genser//Second Female, Topp med krage//H&M, Bukse//Bik bok


Hva syns dere om antrekket?


Signatur

How many movies?

Denne helga har jeg bare lagt meg langflat ut og vært så lat som jeg klarer å være. Jeg har sett på TV dagen lang, labba rundt i kosetøy og spist masse usunn mat. Det er livet. Jeg var med Ida på hytta og der satt vi i stua og så film etter film. Vi så følgende filmer: "Happy Thank You More Please", "Main Street", "The Open Road", "One for the Money", "In Time", "10 Things I Hate About You" og "Bienes Hemmelige Liv". (Tror det var alle...) Mange av filmene var skikkelig dårlige, haha. Kjøp heller én bra film i stedet for tre dårlige. Jeg anbefaler alle å se filmen "In Time". Den var utrolig bra og kjempe spennende. På lørdagen var vi litt ute til og med. Vi gikk på sopptur, uten å finne sopp, så på kuene på landet, laga middag og baka kake. I dag satt vi inne så og si hele dagen, haha, helt til vi dro hjem. Det er alltid så koselig med hytteturer, denne gangen fikk vi begge slappe av masse i hvertfall. I går var vi trøtte før klokka var elleve til og med. Skolelivet er hardt altså. Jeg føler at det eneste jeg orker å gjøre er å sove, og se på film selfølgelig. Håper alle har hatt en super-chill helg!

Signatur

Fredagskos med venner

I går hadde jeg en kjempe koselig kveld sammen med venner. Det var god stemning med gode venner fra gamleklassen. Vi som var der var Lauritz, som arrangerte kvelden, Julie, Eirin, Carina, Julie Alise, Ella og meg. Alle hjalp til med å lage taco på kjøkkenet og etterpå satt vi i stua og så på Norske Talenter. Vi gikk utenfor en liten stund og der satt vi rundt bålet og grilla marshmallows. Da Norske Talenter begynte igjen gikk vi inn for å se videre. Vi bakte brownies som vi koste oss med foran TV-en, og før jeg visste ordet av det var det på tide for meg å dra hjem. Jeg hadde en kjempe hyggelig kveld og det var så gøy å se alle igjen.
Bilder lånt fra Julie og Carinas instagram.

Ha en fin helg videre alle sammen! ♥

Signatur

Bilderedigering

FØR:


ETTER:

Bildet er redigert i Pixlr.

Hva syns dere? Med eller uten redigering?

Signatur

Me today

I disse dager er det vel ikke så mye å blogge om, ikke for min del i hvertfall. Dagene går egentlig bare til skole og menneskelige behov. Allikevel blir det litt lite søvn på grunn av at TV-og PC behovet tar litte granne overhånd. Nå er det endelig snart helg, noe som jeg gleder meg mer og mer til for hver uke. I dag tok vi klassebilde, det ble desverre ikke et felles tema, null kostyme. Det ble heller ikke tatt portrettbilde, fordi det har vi visst tatt allerede, første skoledag. Første skoledag var jeg jo ikke klar til å ta det bildet som skal presentere meg hele første året på videregående da, men vel, vel...Jeg er absolutt ikke fornøyd med mitt portrettbilde, derfor blir det ikke mitt nye profilbilde på Facebook i hvertfall. 

Har dere tatt klassebilde eller portrettbilde i år?

Signatur

Tomorrow's outfitHva syns dere?


Signatur

Redesign

Denne kvelden har jeg og Julie vært på Kulturskolen. Vi har meldt oss på et redesign kurs som er hver tirsdag i seks uker. Der skal vi lage nytt av gammelt og designe våre egne ting. Jeg og Julie begynte på hver vår gummidekk-clutch som jeg tror kommer til å bli veldig stilige. Jeg ble veldig overraska da det bare var oss to som møtte opp! Hadde jo trodd kurset var helt fullt jeg. Noen som er interesserte? Jeg har ingen bilder fra kurset derfor slenger jeg bare med et instagram-bilde av en nystekt vaffel. Den var forresten kjempe god, nam, nam. Kjøpte den på caféen som vi visst nok har på skolen! Det fant jeg ikke ut før i dag, haha. Ahh, så mange overraskelser på en dag, vel, vel.
Håper alle har hatt en fin tirsdag! ♥

Signatur

"Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick."Hva syns dere om bildene?

Signatur

Four films to 4am.

I går kveld ble det baking av cupcakes sammen med Solveig. Vi er superkokker begge to, derfor ble det Møllerens Butterscotch Cupcakes. Den første filmen vi så var musikalen "Chicago" og deretter tre filmer til. Det var veldig koselig og fredelig, helt til en mega "edderkopp" lignende sak dukka opp på gulvet. Da trådde vi til med alt vi hadde for å stenge det ekle krypet inne under TV-bordet. Vi så den aldri igjen... Senere på kvelden ble vi bare trøttere og trøttere. Jeg er egentlig overraska over at jeg fikk med meg slutten på den fjerde og siste filmen. Klokka var nesten fire før jeg fikk lagt meg, men jeg var egentlig ikke såå trøtt heller, haha. Håper alle har hatt en fin helg! ♥

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits