Girls' Night InDenne lørdagsettermiddagen var jeg sammen med Julie. Det har vært alt for lenge siden sist vi bare hadde en enkel filmkveld sammen og det var herlig å bare slappe av, se på film og spise godteri. Filmene vi så var "The Big Wedding" og "At Any Price", de var ganske bra begge to vil jeg si. 

Har du sett en av de nevnte filmene?

 

 

Signatur

Sommerens Høydepunkter


Bergen sammen med Malene


Telttur på Hove sammen med Julie, Julie og Ida


Dagstur til Kristiansand sammen med Julie


Bursdagsfeiring for Julie


Familietur til Paris og Disneyland

Hva er dine høydepunkter fra sommeren?

 

 

Signatur

August Outfits

Hvilket antrekk likte du best?

 

 

Signatur

Into my headSignatur

All the effort in the world won't matter if you're not inspiredHva syns du om bildet?

 

 

 

Signatur

Blue Sky

Dette har vært en veldig standard mandag og det er ikke så mye som har skjedd i dag egentlig. Jeg er fortsatt utrolig takknemlig for at jeg ikke begynner på skolen før kl. 12.10 hver mandag. På skolen gikk jeg med bukse, men den måtte av med en gang jeg kom hjem, hahah, det var alt for varmt. Jeg håper at denne høsten kan gi oss fint vær og mild temperatur sånn at jeg fortsatt kan bruke shorts når sola skinner. I kveld har jeg også byttet ut headeren. Det trengtes selv om jeg byttet i mai. Jeg vurderte og vurderer fortsatt om jeg bør ha headeren i svart eller hvitt, men for nå så er den med farge som dere kan se.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

VLOG: Paris 2013Da jeg og familien var i Paris bestemte jeg meg for å filme litt i tillegg til å ta bilder. Jeg kunne godt ha filmet mer, men jeg er ikke akkurat så vant til å filme når jeg er ute på tur, hahah. Det tok ganske lang tid å redigere videoen siden jeg hadde noen tekniske problemer, men det gikk bra til slutt. Filmredigeringen er ikke feilfri, men den er god nok, hahah. Håper dere liker videoen. Enjoy!

Hva syns du om videoen? 


Signatur

Wine Denim Disco

Hei igjen! ♥ Som jeg sa tidligere så trengte jeg litt bloggfri for å samle opp inspirasjon og energi, og den siste uka har jeg fått gjort akkurat det. Jeg har ikke gjort så mye de siste dagene og i helga har jeg tatt det ganske rolig. Noen ganger er det egenlig utrolig deilig å bare ha litt tid til overs. Jeg fikk tatt noen bilder i dag og jeg merker at det er en liten stund siden sist, siden kameraet mitt hadde et tynt lag med støv over seg, hahah. Det kommer forresten en video fra turen til Paris litt senere i kveld, so stay tuned! ♥

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

Signatur

Cut Off the Sleeves

Da var det mandag igjen, kan ikke si at jeg er for begeistret over det. Det virker som om det er veldig mange som begynte på skolen i dag så det var jo sikkert spennende for de som gjorde det. Var det bare Agder i hele verden       (her: Norge) som hadde første skoledag sist onsdag eller? Bortsett fra skolen så har jeg ikke gjort noe i dag fordi at jeg har ikke noe liv... Det verste er at det ikke er tull. Jeg begynner vel å bli ganske lei av livet mitt og føler egentlig at jeg ikke får en dritt ut av det. Bloggmotivasjonen er også helt vekke, jeg har ikke noe interessant å formidle i det hele tatt. Jeg får nesten ikke noe respons tilbake heller, noe som er utrolig kjedelig i lengden. Derfor tror jeg at jeg tar en liten pause fra bloggen og kommer tilbake når jeg føler for det.

Hva syns du om bildene?

 

 

 

 

Signatur

Disco Pants
Dette har vært en utrolig herlig søndag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg føler meg bare så glad, hahah (helt til PC-en slo seg av fire ganger...) Endelig fikk jeg øvelseskjørt igjen, det var alt for lenge siden sist gang. Da jeg skulle begynne å kjøre så huska jeg jo ikke hva jeg skulle gjøre, uff. Det gikk selfølgelig bedre etterhvert selv om jeg virkelig tuller med clutchen noen ganger. I dag kjørte jeg faktisk i min første rundkjøring, hahah, hvor rart høres ikke det ut... [...] For ikke så lenge siden kjøpte jeg disse buksene, so-called disco pants. Jeg har lenge hatt lyst på et par disco pants og hadde egentlig tenkt å bestille et par fra Top Shop, men da jeg så disse på Bik Bok kjøpte jeg like gjerne de (gud det var en lang setning). De er så utrolig behagelige at det går nesten ikke an. Jeg vil ha fem par til... De passer også til utrolig mye og kan brukes til mange forskjellige antrekk og anledninger.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Sunday BreakfastFrokosten min bestod av cottage cheese, mango, jordbær og granola. Jeg elsker søndager hvor jeg kan bare slappe av og nyte frokosten min med en kopp te ved siden av. Dagens planer er bare å slappe av og ta det rolig, og kanskje jeg får øvelseskjørt litt på ettermiddagen. Jeg får vondt i hode av å bare tenkte på at det er skole igjen i morgen, men mandager er faktisk den beste skoledagen i uka. Vi begynner ikke to over tolv og det er så utrolig deilig.

Hva er dine planer for dagen?

 

 

Signatur

Macarons and GranolaJeg har hatt en veldig koselig og morsom kveld sammen med en venninne. Begge to er glad i å eksperimentere på kjøkkenet, noe som ender i både gode og dårlige resultater. Vi bakte blant annet makroner, men de ble ikke bra. Formen på de ble helt merkelige og de ville ikke steke ordentlig. Det første brettet med makroner endte opp i en skål (som dere kan se på bildet over) og det andre brettet ble brent og gikk rett i søpla... Neste gang skal makronene bli perfekte, hahah. Heldigvis var ikke makronene det eneste vi lagde. Vi lagde vår egen granola med masse forskjellige nøtter, havregryn og honning. Den ble kjempe god! Hjemmelaget granola er abaolutt noe jeg skal lage igjen. Senere på kvelden så vi "Big Mommas: Like Father, Like Son" og den filmen er jo latterlig morsom.

Hva har du brukt lørdagskvelden på? Har du lagd hjemmelagde makroner?

 

 

Signatur

La Tour EiffelDette bildet tok jeg da jeg var i Paris før jeg var oppe i Eiffeltårnet. Utsikten var utrolig, både fra tårnet utover Paris, og på bakken opp til Eiffeltårnet. 

Hva syns du om bildet? Har du vært oppe i Eiffeltårnet?

 

 

Signatur

Sophomore

Da var første skoledag overstått. Jeg er vel egentlig ganske glad for det, hahah. Dette skoleåret kommer til å bli ganske annerledes i forhold til andre år, så forhåpentligvis så blir det annerledes på en bra måte. Det er litt rart å tenke på at jeg går andre året på videregående nå, det første året gikk så utrolig fort. Første skoledag gikk ganske greit, men jeg vet ikke helt hva jeg føler enda om alle forandringene. Vi startet klokka 12 i dag noe som var utrolig deilig. Desverre er det skole til vanlig tid i morgen, noe som kommer til å bil utrolig ille, hahah.

Har du begynt på skolen i dag? (Hvis ikke) når begynner du på skolen?

 

 

Signatur

Back to School OutfitsTenk at i morgen er det siste dagen i sommerferien! Æææ, så utrolig forferdelig, men dette er ikke tidspunktet for å få en mentalt sammenbrudd... Skolen begynner igjen selv om jeg vil det eller ikke og her har jeg satt sammen tre ganske forskjellige antrekk som kan passe til første skoledag. Jeg har vært litt for mye på Polyvore de siste dagene og setter sammen antrekk etter antrekk, hahah. Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele disse antrekkene med dere for å høre hvilket dere likte best.

Hvilket antrekk likte du best og/eller kunne tenke deg å gå med?

 

 

Signatur

The City Shorts

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Sephora PurchasesDa jeg var i Paris "måtte" jeg bare innom Sephora og det ble selfølgelig kjøpt noen ting. Noe jeg synes er så gøy med sminkebutikker i utlandet er at de har merker som vi ikke har i Norge (med unntak på nettbutikker). Jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk kjøpt der, men jeg har enda ikke prøvd ut blushen. Skulle veldig gjerne tatt med meg hele butikken hjem selv om det ikke hadde vært plass i bilen, ehh... Kanskje ikke hele butikken, men uansett.

Har du noe av det samme?

 

 

Signatur

Have a Lovely Grey

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter mye reising. Jeg tror at det har vært ekstra slitsomt siden vi har kjørt så mye i bil. Til Frankrike og tilbake med en bil fylt med sju personer, det blir litt mye, heheh. Det er i hvertfall godt å være hjemme igjen selv om jeg skulle ønske at jeg kunne vært i Paris i noen dager til. Det er en utrolig fin by, så mye å se og så mye å gjøre (og så mye å shoppe...)

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

Signatur

Hotel BreakfastEtter en god hotellfrokost og to kopper kaffe begynner jeg endelig å føle meg litt våken. Jeg kunne ha lagt meg tidligere i går, men det var viktigere å se Pretty Little Liars først. På det andre bildet har jeg det perfekte "morratrynet", men jeg kan ikke huske at håret mitt var så blondt... Det må nok være lyset.

I dag tar vi båten hjem igjen og jeg må si at det blir godt å sove i sin egen seng i natt. Jeg har hatt en kjempe fin reise og det føles ut som om jeg har vært borte i mye lenger enn elleve dager. Paris var høydepunktet av turen, bokstavelig talt, det var utrolig gøy å få gå opp i Eiffeltårnet.

Har du reist et sted i ferien?

 

 

Signatur

The ReefI dag begynte vi å kjøre hjemover fra Billund. Vi skal overnatte en natt på hotellet The Reef i Frederikshavn, som er et karibisk-inspirert hotell med et innendørs badeland. Til middag spiste vi buffé og som vanlig ble jeg litt for mett. Det var bare så mye god mat, heheh. Etterpå dro vi og badet i noen timer i badelandet. Det var ikke så veldig stort, men det var utrolig fint der og det var resten av hotellet også.


Hva syns du om bildene?

 

 

 

Signatur

Aztec and Pink

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Birds Flying


Bluse fra Vero Moda, shorts fra Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Last day in Marne-la-Vallée


Signatur

A hot day in Disneyland

I dag dro jeg og familien til Disneyland. Vi startet med å ta toget rundt parken og gikk av i  Discoveryland hvor vi tok Buzz Lightyear Laser Blast og Space Mountain. Sistnevnte må være den sykeste berg-og-dalbanen jeg noensinne har tatt. På grunn av den steikende varmen ble litt av idyllen ødlagt, men jeg hadde det i hvertfall gøy!

Rett etter alle hadde spist lunsj så fikk vi sett et lite "show" i gata med musikk og vinkende disneyfigurer. I år er det forresten 20 års jubileumet til Disneyland.

Etter en lang og svett dag i Disneyland så avsluttet noen av oss dagen med en tur i Indiana Jones berg-og-dalbanen. Da jeg hadde kommet med ut av parken gikk jeg en tur på Starbucks for å kjøpe meg en mocha frappuccino. Selfølgelig måtte jeg ta bilde av det jeg kjøpte, det er jo obligatorisk, hahah. Den smakte kjempe godt som forventet og det var utrolig deilig med noe kaldt og "chocolaty".

Har du vært i Disneyland?

 

 

Signatur

Pink AztecHva syns du om antrekket?

 

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits