August MoodboardHva syns dere om månedens moodboard?


Signatur

I want these outfitsFlere som kunne tenke seg disse plaggene?

These outfits are from nastygal.com

Signatur

Wrapped UpHva syns dere om bildene?

Signatur

Dance again

Denne uka begynner dansen igjen. I dag var jeg på moderne og på fredag blir det hip hop. Dette blir ganske sikkert det siste halvåret jeg går på dans så jeg må nyte og yte til det fulleste, haha. Det er veldig gøy, men til neste år tror jeg at jeg må finne en anna fritidsaktivitet. Det er jo spennende å prøve ut nye ting også. Sånn ellers så går hverdagene veldig fort. Siden jeg går på Sam Eyde er det ganske lang skolevei som igjen betyr lengre skoledag. Jeg står opp klokka seks om morgenen, tar bussen klokka sju og er ikke hjemme før halv fem (med unntak at vi begynner seinere på mandager og slutter tidligere på tirsdager). Så jeg har  ikke så mye fritid eller store planer i hverdagen. Derfor gleder jeg meg ekstra masse til helga, allerede! Hva gjør dere på fritiden?
Går noen av dere på fritidsaktiviteter?


Signatur

DIY: Denim collar decorated with studs

Mitt siste lille prosjekt har vært denne denimkragen med nagler. Jeg har altså sydd hele kragen fra bunnen av og deretter festa på alle naglene. Selve stoffet har jeg fått i fra en gammel bukse, derfor er det litt slitt, men det går sikkert fint, (så lenge den ikke rivner opp mer enn den har gjort...) Jeg kan vel si at jeg ble ganske fornøyd med den, litt småfeil her og der, men jeg endte jo opp med noe til slutt. Forresten er jeg litt usikker på hva jeg vil bruke kragen over. Har dere noen tips? Hva syns dere om kragen?

Signatur

Autumn inspiration

Det er enda ikke september, men jeg føler allikevel at høsten allerede, sakte men sikkert, sniker seg innpå. Jeg prøver enda å hode fast på det lille som er igjen av sommeren, varme dager med sol og lette klær, men jeg må bare innse at sommeren er snart over for i år. Da jeg innså dette var tidligere i dag, da jeg var ikledd shorts og gåsehuda spredte seg over hele kroppen. Nå er det vel ikke høst for fullt enda, bladene henger enda på trea og gresset er enda grønt. Desverre, for min del, har jeg kyssa sommeren farvel og ønsket høsten (en ikke så hyggelig) velkommen. Bilder fra weheartit, redigert i Picasa.

Hva syns dere om bildet?

Signatur

New backgroundHva syns dere?

Signatur

Mint more than a hint

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Genser//Bik Bok, Smykke//Bik Bok, Bukse//Pieces, Sko//Converse
Image and video hosting by TinyPic

Hva syns dere om dagens outfit?

Signatur

Back to school

Pictures from WeHeartIt

Signatur

"I would rather walk with a friend in the dark, than alone in the light."

Hva syns dere om bildene?

Signatur

Black Collar with Pearls
Bluse//VeroModa, Shorts//BikBok, Sko//Bianco

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

"Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay."Hva syns dere om bildene?

Signatur

First day of high school

I dag har vært en helt merkelig dag. Jeg kan enda ikke tro at jeg går på videregående, det virker så rart (det har jeg sagt i hele dag). Sam Eyde er mega svær og kjempe fin. Førsteinntrykket av denne skolen er i hvertfall kjempe bra og jeg gleder meg mye mer nå til å starte skolearbeidet. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk gleder meg til å gå på skolen på mandag. Ja, på mandag fordi vi har fri i morgen og på fredag, yeah. Det kommer til å bli så mange nye opplevelser og omgivelser, en ny hverdag. Kan jeg nevne av timeplanen virker helt fantastisk! Jeg føler på meg at dette blir et veldig bra skoleår. 

Håper alle har hatt en fin første skoledag!

Signatur

Last day before high schoolDa var siste dagen med sommerferie over for i år. I morgen er det skole igjen og jeg er ganske spent på hvordan det blir. Det er rart å tenke på at jeg skal begynne på videregående, men jeg gleder meg masse til å oppleve noe nytt! Jeg ser fram til et fantastisk og spennende skoleår og ønsker dere andre det samme. Nå må jeg legge meg sånn at jeg har sjangs til å stå opp i morgen.

Lykke til dere som skal begynne på videregående.

Signatur

Sneak peak: "Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay."Her er en liten smakebit på bildene som kommer i morgen kveld. 

Ha en fin dag videre!

Signatur

"Autumn is a second spring when every leaf is a flower."Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

Signatur

Photoshoot backstage

I dag har jeg og Julie hatt en råkul høst-photoshoot. Vi starta midt på dagen og holdt på langt ut på kvelden, helt til det ble mørkt. Det var kjempe morsomt og ta masse bilder og leke modell, haha. Blir nok ikke siste gang for å si det sånn. Det ble mange bilder, så jeg har en del å bla igjennom. Men det er jo bare en fornøyelse når vi er så vakre å se på... Vi har i hvert fall tatt mange kule bilder, føler meg litt som en proff fotograf med stativ og alt, haha.Da vi var ferdige med photoshooten dro vi hjem til Julie og lagde frappé. Deretter satt vi oppe på rommet og spiste is og drakk hjemmelaga frappé til jeg måtte dra hjem. Må bare si at det er et slit med all teknologi altså. Eller så er det bare pc-en jeg bruker... Det er ganske mange bilder, over to hundre faktisk, men skal prøve å legge ut del en i morgen, mandag kveld. Dere har mange fine bilder å glede dere til, bare sier det.

Håper alle har hatt en super helg!


Signatur

Outfit from Bergen

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

"A life without love is like a year without summer."(Bilde fra Juli)
Hva syns dere om bildet?

Signatur

Innkjøp fra Bergen

Dette er det jeg kjøpte da jeg var på shopping i Bergen. Kjøpte ikke så veldig mye i og med at jeg prøver å skjerpe pengebruken, hehe. Jeg er i hvert fall førnøyd med innkjøpa.
Bluse//Vero Moda

Blonde BH//Lindex

Pysjamasbukse//H&M

Sminkefjerner, varmebeskyttelsesspray og bodylotion//H&M 

Hva syns dere?

Signatur

Hjemme igjen

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en ti-timers lang busstur. Det føles så uendelig lenge å sitte stille, jeg blir så fort rastløs. I hvert fall når internettet ikke vil fungere... Bussen kjørte fra Bergen Busstasjon klokka elleve. Før det tok jeg farvel med min kjære Malene som jeg har hatt noen fantastiske dager sammen med. ♥ Alltid litt trist å si hade, men jeg vet at vi sees igjen. ♥ På den første ferga kjøpte jeg meg lunsj som var mye dyrere enn forventa. Det stod at den kosta 28 kr, men jeg betalte over 60 kr for den!? Pengesvindel, sier ikke mer... Rundstykket smakte jo ganske godt daaa. Jeg sølte også litt på golvet, men plukka det ikke opp, haha, badass.
Da jeg tok den andre ferga var det så utrolig fint vær at jeg faktisk satt meg ute. Sola skinte og det var skikkelig varmt og deilig. ♥ Synd at jeg like etterpå måtte stappe meg inni bussen med tung, ekkel luft... Liker ikke å ta buss, det er litt forferdelig. Men, man får jo god til til å sitte på rumpa å se ut vinduet på den nydelige, norske naturen...
Bussen var en halvtime for seint framme så jeg kom litt seinere enn planlagt. Allikevel måtte jeg bare ta meg en joggetur i mørket. Jeg hadde faktisk vondt i beina av å ikke bruke de, grusomt. Jeg visste ikke helt hvor jeg skulle jogge, turte ikke å jogge i den mørke, skumle skogen, alene... Men det gikk bra, jeg lever nå og er kjempe glad! Jeg har hatt en super morsom uke til nå sammen med Malene og flere. ♥ Nå er det ikke mange dagene igjen før skolestart, kun fire dager. Må utnytte de så mye som mulig. ♥

Håper dere har hatt en fin dag! 


Signatur

Last night

I går, litt etter jeg og Malene hadde kommet hjem fra byen, kom Julia og Maria bort til oss. De hadde med seg kjeks, sjokolade og marshmallows som vi skulle lage smorsh av. Vi fyret i ovnen ute og satt i hammocken med pledd over oss.


Etter hvert kom regnet så vi måtte gjemme oss under hammocken og bruke paraply da vi skulle grille mashmallowsene.


Senere kom Rikke og hadde med seg mer mashmallows, siden vi hadde allerede spist opp den ene pakken og sjokoladen, haha. Vi satt og koste oss resten av kvelden, til det var på tide å si hade. Det var i hvert fall kjempe koslig å være sammen med de og jeg håper det ikke er for lenge til jeg ser de igjen.

Har dere smakt smorsh?

Signatur

Utsikt over Bergen

I går, som var siste dagen min i Bergen for denne gang, dro jeg og Malene inn til byen igjen. Vi tok Fløybanen opp til Fløyen og så utover den fantastiske utsikten. Vi tok også litt bilder og gikk innom souvenirbutikken. ♥

Etterpå gikk vi veien ned fra Fløyen og til en kjempe søt, liten kaffebar som heter Kaffe Kompaniet. Aller først strevde vi med å bestemme oss for om vi ville ha kaffe mocca eller varm sjokolade. Vi valgte til slutt "Varm sjokolade à la DLK " med vanilje, kanel og krem på toppen. Den var nydelig og smakte helt fantastisk. Det føltes nesten ut som jeg var i himmelen. Beste varme sjokoladen jeg noen gang har smakt. ♥

Har noen av dere tatt Fløibanen?

Signatur

Girls Night In

I går hadde Malene og jeg planlagt en liten filmkveld med de andre jentene. Tidligere på dagen bakte vi sjokoladecupcakes, som ble kjempe gode. Før gjestene kom hadde vi laga taco til middag og dekka på bordet. Jentene var bittelitt seine, men det gikk greit fordi de er så søte.♥ Da alle hadde kommet satt vi oss til bordet og begynte å spise og snakke.Her er de nydelige cupcakes-ene som jeg og Malene laga. Er de ikke søte, med strø og alt! 

Dette er de fine jentene fra Bergen som jeg en gang gikk på skole med. Malene, Rikke, Julia, Maria og Julie. Good times. Vi så filmen "New York Minute" med Mary Kate og Ashley Olsen. I mens koste vi oss med et utvalg av søtsaker som besto av cupcakes, is med sjokoladesaus, sjokolade og chips. Resten og kvelden skjedde litt av hvert og senere spilte vi bokquiz, som jeg ikke har peiling på, haha. Kvelden ble ganske sein til slutt, men det er vanskelig å stoppe midt i moroa. Jeg koste meg i hvertfall kjempe masse og det var godt å se jentene igjen etter så mange år. Alle er så forandra, men samtidig så like. 

Har dere sett "New York Minute"?

 

Signatur

Shopping in Bergen

På tirsdag dro jeg og Malene til byen for å shoppe litt. Vi gikk rundt fra butikk til butikk og kikka og ønsket oss nok mer enn vi hadde råd til, men noen kjøp ble det jo uansett.


Jeg ble så utrolig inspirert av dette speilet som hang på veggen inne på Accessorize. Dette er absolutt et av mine neste prosjekt. Disse folka spilte indianermusikk, sang og solgte smykker. Jeg er helt sikker på at de er de samme som var i Kristiansand sist uke.

Da jeg og Malene skulle kjøpe lunsj dro vi på Deli de Luca der den mest pinlige hendelsen jeg har opplevd tok plass. Det er så pinlig at jeg tror ikke jeg kan skrive det... Det har i hvert fall noe med iskaffe å gjøre...


Etter verdens pinligste øyeblikk på Deli de Luca dro vi heller på BIT for å kjøpe frappé. Den var helt fantastisk god! Nam, nam. 


Etter vi hadde kjøpt oss drikke på BIT dro vi på Big Bite for å kjøpe oss noe godt å spise. 

Klokka halv sju skulle vi på kino for å se Istid 4: Kontinenter På Avveie, i 3D. Den var kjempe morsom! Elsker Istid :-)

Det ble kjøpt litt av hvert i dag. Ikke så mye fordi jeg egentlig ikke trenger noe... Men, jeg trengte faktisk noe av det jeg kjøpte. Jeg klarte forresten å glemme igjen handleposen på ett av prøverommene. Andre gangen jeg har gjort det og hver gang får jeg et sånt "mini heart-attack". Det er så ille å glemme noe igjen, men jeg fikk det tilbake, heldigvis. Jeg får vise alle innkjøpene mine i et innlegg en anna dag.

Flere som har vært på shopping i ferien? 
 

Signatur

Monday 6th

Mandag morgen stod jeg og Malene opp til nydelig sol. Vi spiste frokost ute i det fine været, snakka og laga planer for dagen. Planen ble at vi skulle dra å bade. Stedet vi skulle dra til var et ferskvann som heter Kalandsvatnet. Vi lånte sykler av naboen og dro ned på butikken for å kjøpe litt mat og drikke. Deretter sykla vi hele veien til ferskvannsstranda.Det ble litt bading, selv om vannet var nokså kaldt. Nå kan jeg "skryte" av at jeg har bada tre ganger i år, haha. Etter vi hadde bada litt satt vi oss ned på benken ved vannet, drakk iste og spiste boller og sjokolade. Vi hadde det litt morsomt etter en gammel dame spurte om det var "privat", noe som vi begge misforsto helt. Sola forsvant helt etter hvert og vi sykla tilbake samme vei som vi kom i mens vi ble jaga av en fjernstyrt bil som skremte livet av meg.

Hvor mange ganger har dere bada i år? 

 

Signatur

Kofferten klarI dag har jeg pakka ferdig til i morgen. Da drar jeg nemlig til Bergen for å være sammen med en venninne i noen dager. I morgen blir første gangen jeg drar så langt i buss alene, så det blir mange nok timer å slå i hjel. Jeg gleder meg i hvert fall og har pakka med meg to shortser i håp om fint vær, selv om det er Bergen vi snakker om. Ønsk meg god tur!

Har dere planer for resten av helga?

Signatur

Cupcakes and Desperate Housewives

Denne fredagskvelden har jeg vært sammen med bestie-en min, Julie. Vi har ikke vært sammen på en liten stund på grunn av at jeg har vært opptatt med familiebesøk. Derfor hadde vi litt "catching up to do" og det gjorde vi i mellom baking og "Frusrerte Fruer". Vi hadde allerede prøvd ut denne cupcakes-pakka før og den er utrolig lett å lage, men vi visste allerede at vi trengte ekstra melis og strø.

Sist gang vi lagde disse tror jeg var i April, men denne gangen ble dekoreringa mye bedre. Bare se på de vellykka cupcakesene. Kjempe gode var de også, namm, namm.Vi så på "Frustrerte Fruer" i mens vi koste oss med hver vår cupcake og veldig saftig vannmelon.

Resten av kvelden var det grilling i hagen med god mat og "Home and Away" på TV-skjermen. Før jeg visste ordet av det var klokka så pass mye at jeg måtte dra hjem. Jeg skulle egentlig pakke, men sparer det heller til i morgen tidlig. Ikke at pakking er noe som er værdt å "spare" på, men allikevel.

Hva har dere gjort denne fredagskvelden?
Noen som følger med på håndballkampen?

Signatur

"Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend.""Don't walk in front of me, I may not follow. Don't walk behind me, I may not lead. Walk beside me and be my friend." Jeg følte at dette sitatet av Albert Camus passet utrolig godt til denne tegningen.

Hva syns dere om tegningen?

Signatur

1st of August

Denne dagen har vel vært ganske bra. Tidligere på dagen ble jeg med til Kristiansand og gikk rundt i byen. Det var veldig koselig stemning i byen i dag og på gata var det en gruppe som stod og spilte indianermusikk. Jeg kjøpte igenting fordi jeg var ikke i noe særlig shoppinghumør i dag. Kan være fordi jeg egentlig har vært ganske sliten hele dagen. Da vi kom hjem dro vi og spiste middag på en cafè før vi sa hade til hverandre. Senere gikk jeg en trilletur med lillebroren min noe som var veldig forfriskende og det var deilig å klarne tankene litt. Kvelden har jeg brukt til og slappe av, spise kveldsmat og se "Pretty Little Liars". Den serien er så utrolig spennende, men blir litt irritert av å ikke finne ut hvem "A" er. Men ingen må si det, hehe. 

Har noen av dere sett  "Pretty Little Liars"? 

Signatur

Summer moodboard

Hva syns dere?

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits