Billy Bob's Country Western Saloon

Signatur

La Tour Eiffel et la Seine

I dag dro vi på en guidet tur omkring i Paris som vi hadde bestilt på forhånd. Vi tok metroen fra ---- og inn til Paris der det ventet en turbuss. Bussen tok litt over en time og i løpet at turen fikk vi sett blant annet Eiffeltårnet, som vi skulle opp i senere, T

Har du vært oppe i Eiffeltårnet?

 

 

Signatur

Polka Dots
Skjørt fra H%M, topp fra Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

 

 

Signatur

Arrivé en France

Etter to lange dager med kjøring er vi endelig framme på hotellet i Frankrike. Vi bor på Dream Castle Hotel, hvor vi skal overnatte i fire netter. Morgendagens planer er å dra på en guidet tur omkring i Paris, noe som jeg gleder med kjempe masse til. Vi skal blant annet opp i Eiffeltårnet, noe som jeg har hatt lyst til i så lang tid, så det blir HELT FANTASTISK. Det er i hvertfall det jeg håper på.

Hva syns du om bildene?

 

 

Signatur

Ready to go on vacay

For dere som ikke vet det så drar jeg på ferie i morgen! Jeg og familien skal først til Paris og være der i tre dager, deretter drar vi til Danmark og skal være der i tre dager. Siden vi reiser hele veien med bil så blir det fem reisedager, desverre, men jeg skal nok holde ut. Jeg har lastet ned både musikk og spill på mobilen for å holde meg opptatt, i tillegg til at jeg har tatt med en bok og et par magasiner. Det blir tidlig i seng i kveld i og med at jeg må stå opp klokka halv seks i morgen. Jeg kan ikke si at jeg er så begeistret for det, men jo tidligere vi drar jo tidligere er vi framme, eller hva. Ååå, jeg gleder meg så utrolig mye til å dra på ferie og jeg har så sinnsykt reisefeber! Tenk at jeg skal til Paris igjen, det kommer til å bli så bra!

Ønsk meg god tur da! Skal du reise eller har reist et sted i ferien?

 

 

 

Signatur

At the beachSe på sjøen og føttene våre, så fine! Eller ikke... Mye av denne dagen har gått til pakking og forberedelser til vi drar på mandag, men jeg fikk allikevel tid til å nyte det fine været. Tenk at i morgen er det meldt regn, herregud, jeg har glemt hvordan det føles. I ettermiddag syklet jeg en tur til stranda sammen med lillesøster hvor vi ble en liten stund. Jeg badet til å med å vannet! Det var faktisk ikke så kaldt som jeg trodde og det gjorde meg utrolig glad. I løpet av sommeren tror jeg at jeg har badet i sjøen fire eller fem ganger og det er mye til å være meg, heheh.

Flere som har vært på stranda i dag?

 

 

Signatur

White Bandeau Top

Så mange fine bilder av meeeg. La oss bare kalle dette dagens antrekk, da er det lov... Jeg har ikke tatt mange bilder denne uka for å si det sånn, jeg har vært alt for opptatt med å ha sommerferie. I tillegg til det så har jeg ikke hatt med kameraet mitt når jeg faktisk har gjort noe annet enn å være hjemme. Det er ikke så mye som skjer om dagen, men nå er det bare TO dager igjen til jeg reiser på ferie! Whohooo!

Hva gjør du i kveld?

 

 

 

Signatur

Drawing of Cara Delevingne


Til venstre er den ferdige tegningen og til høyre er bildet jeg tegnet etter.


Dette er før og etter jeg brukte en svart fargeblyant til å gå over tegningen med, det gjorde en ganske stor forskjell som dere ser.Dere som gjettet hvem det var gjettet riktig. Øynene tilhørte Cara Delevingne og her er resten av tegningen. Jeg kan si at jeg ble fornøyd, men det var noen detaljer som ikke ble helt som jeg ville. Spesielt håret var ganske vanskelig å tegne likt. Det ligner i hvertfall på Cara og jeg er fornøyd med det.

Hva syns du om tegningen?

 

 

Signatur

Sneak peek at drawingDenne kvelden tok jeg fram blyanten igjen og tegnet litt, noe som jeg ikke har gjort på alt for lenge. Jeg er sånn at jeg tegner kun når jeg har veldig lyst til det, hvis ikke blir jeg bare lei og ødelegger tegningen, hahah. Nå er det jo et par måneder siden siste jeg tegnet så da var det vel på tide. Jeg ble ikke helt fornøyd med hele tegningen og føler at den kan forbedres mye, så her er en sniktitt på tegningen som sikkert er ferdig i morgen. 

Kan du se hvem sine øyne det er?

 

Signatur

Sea, Air & Sun
//tumblr

Å våkne opp til sola skinnende inn gjennom vinduet, spise bær til frokost, sommermusikk, lyden av havet, soling og bading på stranda, sykkelturer sammen med venner, lange dager i sommervarmen. Sommeren er herlig og jeg har det bra. Nå teller jeg ned dagene til vi drar til Paris, seks dager, og jeg gleder meg så utrolig mye til å se den vakre byen igjen.

Hva syns du om bildene?

 

Signatur

Yesterday's Pool partyI går feiret vi bursdagen til Julie som blir 17 år i dag. Gratulerer så mye med dagen søte deg! Som de siste årene ble det "pool party" i år også, denne gangen var vi bare fem stykk, men vi klarte nok å lage leven uansett. Vi grillet, spiste pavlova og sjokoladefondant, så på film og badet. Jeg koste meg i hvertfall masse og jeg ble nok litt hyper senere på kvelden etter alt sukkeret, hahah.


 

Signatur

Simple white lace and coral
Topp fra Bik Bok, shorts fra H&M, veske fra Accessorize, armbånd fra Gina Tricot.

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Coral HandbagDenne veska kjøpte jeg på Accessorize da jeg var i Kristiansand i går. Den var på salg til 70% avslag! Da jeg var i Bergen så jeg faktisk på samme veska, men endte opp med å ikke kjøpe den, heldigvis. Jeg betalte kun 107 kr for den så den var et godt kjøp i mine øyne. Dessuten så eier jeg ingen vesker med litt farge, kun svart og brun, så det var gøy å skaffe en veske som skiller seg litt mer ut. Fargen er jo kjempe fin, jeg vil beskrive den som korallrød, men fargen ser annerledes ut i forskjellige lys. Størrelsen er også veldig grei, jeg er avhengig av å ha en del i veska så den kunne ikke ha vært noe mindre.

Hva syns du om veska?

 

 

Signatur

Let's eat, drink and shop 'till the end of the day

Dette har vært en skikkelig lang, men kjempe gøy dag! Jeg og Julie dro til Kristiansand og var der hele dagen, mer eksakt sju timer gående rundt i byen. Skal si vi klarte å slå i hjel mange timer. I løpet av dagen har jeg spist masse god mat, drikket noen interessante drikker, hatt en rekke med latterkramper og kjøpt et par ting til meg selv i tillegg til noen morsomme ting til en bursdagsgave.

Aller først kjøpte vi take-away sushi som vi tok med til parken og spiste der mens vi slappet av i sola. Freden ble desverre forstyrret av både måker og kraftig vind, så da gikk vi videre. Hverken jeg eller Julie hadde egentlig noen spesielle planer om hva vi skulle gjøre så vi gikk fram og tilbake i samme gata nok så mange ganger.  
Begge to ble ganske fasinert av den store godteributikken som vi ikke hadde sett før og vi endte opp med å gå innom samme butikken tre ganger. Første gangen kjøpte vi oss frozen yogurt som desverre ble seende ut som et takras av forskjellige toppinger. Neste gang skal jeg heller velge ett tema og gå etter i stedet for å bare øse på med alt som ser godt ut, hahah. 

På slutten av dagen da butikkene ute i gata var stengt gikk vi inn på Sandens og kjøpte Bubble Tea. Jeg har så lenge hatt lyst til å smake det og i dag var dagen. Det smakte litt spesielt men det var veldig godt og jeg likte spesielt de så boblene med fruktsirup inni som "poppet"i munnen. Bubble tea må være den morsomste drikken jeg noen gang har drukket. Denne dagen var bare fantastisk på så mange måter. Det har vært litt for lenge siden siste jeg hadde det så gøy og jeg må jo selfølgelig takke Julie for all moroa.

Har du smakt bubble tea?

 

Signatur

Turtleneck Peplum


Topp og shorts fra Bik Bok, sko fra Bianco, gold chain fra H&M

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Pink Powder

Jeg og lillesøstra mi lekte oss litt med et rosa hårpudder i dag. Hun hadde fått det i en Girl:It pakke, men jeg har sett såkalte hårpudder flere steder. Først må jeg bare si at det var et utrolig gris og håret mitt ble veldig eletrisk, men resultatet ble egentlig ganske kult. Jeg var ikke så flink til å fordele hårfargen på baksiden, i og med at jeg ikke så noe. Fargen skylles uansett ut etter en dusj så det gjør jo ingenting. Jeg synes det er veldig kult med ombre i forskjellige farger, men jeg tror allikevel ikke at jeg kunne ha farget håret mitt i rosa eller f.eks. blått permanent. 

Har du prøvd ut hårpudder? Hva syns du om det?


 

 

Signatur

Camping på Hove

Denne helga har jeg, Julie Alise, Julie og Ida overnattet på Hove i telt. Jeg tok overraskende lite bilder da vi var der, noe som irriterer meg litt nå i etterkant... Jaja, får håpe at grunnen var at jeg hadde det så gøy at jeg ikke tenkte over å ta bilder av hva vi gjorde. Gårsdagen var kjempe morsom og den beste delen av turen var nok før vi la oss til å sove. Aller først satt vi opp teltet som gikk veldig bra denne gangen og etter det var alle så sultne at vi fyrte opp den stusselige engangsgrillen, som forresten ikke varte i nærheten av en time. 

Alle sammen fikk også tatt seg en dukkert i vannet på stranda. Som vanlig var jeg sist nedi, noe jeg virkelig må skjerpe meg med... Etter vi hadde bada så viste det seg at det var litt vanskeligere enn vi trodde å få oss en dusj. Vi endte sikkert opp med å bruke over en time bare for å skylle av oss saltvannet. Hver gang jeg pakker til noe så glemmer jeg alltid å ta med minst en ting, og denne gangen var det bikini, noe som resulterte i at jeg måtte bade i undertøyet. Heldigvis for meg hadde Julie en ekstra truse som jeg kunne låne, that's what friends are for.

Resten av kvelden satt vi på "fjellet" og skikket utover solnedgangen mens vi gomlet i oss sjokolade og chips. Da sola hadde gått ned gikk vi tilbake til teltet og spilte spill til vi ikke orket å være våkne lenger. Alias utfordrer virkelig hjernen. Desverre var det helt vannvittig med lyder utenfor teltet hele natta, blant anna bråk og prating fra naboteltet, snorking, hosting og grytidlig på morgenen hørtes det ut som hele dyrehagen kom for å dø utenfor teltet vårt. Bortsett fra at jeg hadde en forferdelig natt så hadde jeg det kjempe gøy på camping sammen med gode venner og mye latter. 

Har du vært på camping i sommer?

 

 

Signatur

3 2 1Jeg vet egentlig ikke hvor denne dagen ble av. Plutselig var klokka halv fire så da tenkte jeg at jeg like gjerne bare kunne bli inne. I løpet av dagen har jeg sett de to første episodene av TVD sesong 2, og jeg merker at jeg har blitt litt avhengig (merk: jeg så hele sesong 1 på en uke), selv om jeg har sett alle sesongene fra før heheh. Dagen har i hvertfall blitt brukt til noe nyttig, nemlig å planlegge telturen jeg skal på i helga sammen med tre venner. Jeg gleder meg skikkelig siden det er så lenge siden sist jeg campet, i tillegg til at vi skal overnatte litt lenger vekk enn sist gang. Da blir det jo litt mer "spennende", hahah. 

Pleier du å dra på camping om sommeren?

 

 

 

 

Signatur

Kiwi PopsicleDagene bare flyr av gårde selv om jeg gjør nesten ingenting. Mesteparten av tiden har blitt brukt på å ligge i sola ute eller og se på "Vampire Diaries" inne. Siden sesong 5 ikke kommer før i oktober har jeg begynt å se serien på nytt og jeg har allerede sett 15 episoder på fem dager, eheh. Jeg har nok litt for mye feriemodus som betyr at jeg blir alt for lat, og orker ingenting... I går prøvde jeg meg faktisk på å lage is og resultatet ble helt greit. Jeg skulle hatt mer kiwi i den fordi bunnen av isen var... vel is, som i isbit. Så ett av målene mine i sommer er i hvertfall å bli proff til å lage is på pinne. 

Hva bruker du feriedagene til? Har du prøvd å lage is i sommer?

 

 

Signatur

"Your life is your own"


//tumblr

Hva syns du om bildene?

 

 

Signatur

Dessert and DrivingDenne søndagskvelden er jeg sammen med Julie. Det har vært evigheter siden sist vi hadde en filmkveld så det var på tide Vi bakte sjokoladefondant, som igjen ble stekt litt for lenge... Den må jo være rennende i midten! Alt med sjokolade er egentlig godt uansett, hahah. Nå sitter vi og ser "Sinister" og jeg er ikke sikker på om jeg er varm på grunn av temperaturen eller fordi jeg er livredd. 

Tidligere i dag øvelseskjørte jeg for første gang. Det var en veldig spesiell opplevelse, haha. Alt i alt så var det kjempe gøy, men samtidig var det sykt skummelt. Jeg følte at det gikk ganske bra i og med at det var første gang jeg kjørte i en diger bil. Neste gang blir det 3. gir, eller kanskje ikke det er så lurt...

Hva har du gjort i helga?

 

 

Signatur

Beige Bowler Hat

Denne hatten kjøpte jeg på Monki da jeg var i Bergen. Det var én grunn til at jeg kjøpte den og det var fordi den var på salg til 20 kr... Jeg har en tendens til å kjøpe ting jeg absolutt ikke trenger når det er billig nok, hehe. Hatten kan jo sikkert brukes en gang, til noe... Jeg kan jo være glad for at jeg fikk den siste i medium, for hvis jeg hadde kjøpt den i small så hadde den sittet rett på toppen av hodet mitt. 

Jeg kan også herved si at jeg ble solbrent i ansiktet for første gang i år. Fjeset mitt har ikke sett sola på over to uker nå så det kom vel som et sjokk. Jeg smurte kroppen med solkrem, men ungikk ansiktet fordi jeg får bare kviser av den fete solkremen, derfor endte det opp med at jeg ikke hadde noe i ansiktet. Det endte jo med et fint og rødt ansikt som forhåpentligvis ser bedre ut i morgen.

Hva synes du om hatten?

 

 

Signatur

Two Hours in Drammen

På grunn av at det var en stund mellom togene jeg tok måtte jeg være i Drammen i to timer før det neste toget gikk. Jeg har aldri vært i Drammen før så jeg visste jo ikke hvor noe som helst var. Kofferten var også et slit å drasse med seg rundt, ellers så hadde jeg vel sett meg litt mer rundt. Jeg satt en stund på Baker Hansen og koste meg med en varm kopp kaffe latte. Presentasjonen av kaffen derimot var ikke så veldig bra. Skal det være et hjerte eller hva? Resten av tiden satt jeg bare ute og flyttet litt rundt på meg, hahah.

I dag har vært en lang reisedag og det er utrolig godt å være hjemme igjen i huset etter å ha tatt en dusj. Kvelden har jeg brukt på å se den nyeste episoden av Teen Wolf siden det ikke gikk an å se på toget. Tenk det, jeg kunne ikke være på youtube engang... Det var ganske skuffende. Nå er jeg skikkelig sliten og trøtt så jeg tror nok at jeg legger meg snart for å få en lang og god natts søvn.

Har du vært i Drammen?

 

 

Signatur

The Bling RingI går kveld dro jeg og Malene på kino for å se "The Bling Ring". Vi kjøpte billettene ganske tidlig så vi hadde god tid før filmen startet. Før vi gikk til kinoen endte vi opp på "gresset" og ble der over en halvtime. Filmen var i hvertfall veldig gøy, selv om jeg ikke helt skjønte slutten på den. Det var jo uansett veldig gøy å dra på kino igjen, i og med at sist gang jeg var på kino... Det var litt for lenge siden. Vi kom hjem igjen ganske seint, og det var jo på en måte litt dumt siden jeg måtte stå opp såpass tidkilg i dag. Allikevel, det var bedre å være ute lenge og ha det gøy i stedet for å våkne opp uthvilt. Disse fire dagene i Bergen gikk utrolig fort og jeg skulle gjerne vært der lenger. 

Har du sett "The Bling Ring"?

 

 

Signatur

Lunch on the steps

I går, midt på dagen etter vi hadde bakt sjokoladefondant, så dro vi til byen igjen. Det var jo slag på så og si alle butikker, men av en eller anna grunn så finner jeg bare ting som ikke er på salg... Allikevel så kjøpte jeg faktsik en bluse som var 75% avslag på.

Jeg og Malene hadde allerede planlagt flere dager i forveien at vi måtte kjøpe frappé i løpet av besøket mitt, så da gikk vi på BIT hvor de bl.a. selger en utrolig god sjokolade frappé. Etter jeg hadde slukt i meg hele frappén så var jeg fortsatt sulten etter å ha sett den drit deilige salaten de lager på BIT. Jeg lover dere, jeg aldri hatt så sykt craving på salat i hele mitt liv i forhold til det jeg hadde i går. Derfor, etter begge hadde drukket opp så gikk vi ned på matbutikken og lagde vår egen salat. Det var tross alt til halve prisen, men jeg orker ikke å tenke på at jeg har brukt over 500kr på mat på under en uke... Da vi skulle spise satt vi oss i øverste etasjen og nøyt maten vår der.


Hvor synes du de selger den beste frappén?

 

 

Signatur

Walking around in the city


Bluse fra Bik Bok, blazer fra H&M, denimshorts fra Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

Breakfast Pancakes and Baking

Til frokost i dag hadde jeg skikkelig lyst til å lage pannekaker. Siden vi ikke hadde alt vi trengte så gikk jeg en tur på butikken først. Denne gangen synes jeg at pannekakene ble skikkelig gode og saftige. En liten stundt etter frokost lagde vi sjokoladefondant. Min fondant var desverre ikke så rennende, men den var god likevel. Snart drar jeg og Malene en tur til byen igjen og blir der resten av dagen.

Hva er dine planer for dagen?

 

 

Signatur

Shopping and Dinner

Den første delen av dagen i dag pøset det ned med regn ute, derfor ble vi inne en stund og så filmen "You Again". Etter filmen var ferdig var det opplett ute så da bestemte vi oss for å ta en tur til Lagunen. Etter vi hadde gått rundt på senteret en stund gikk vi på Egon for å spise middag. Malene spiste en taco salat og jeg spiste "Havets Salat" med laks, kreps og reker. Maten var kjempe god og jeg ble utrolig mett. Det er alltid så koselig å spise ute, selv om det er alt for dyrt for meg, hahah. Det eneste jeg kjøpte i dag var en Essie neglelakk, det er helt sykt egentlig... Malene derimot kjøpte seg et par nydelige, røde Hunter støvler. Åh, skulle gjerne hatt de samme. I morgen er det siste dagen min i Bergen før jeg tar toget hjem igjen. Det er helt forferdelig hvor fort dagene går, kan det bare roe seg litt ned. Jeg og Malene har i hvertfall lagt planer om å se en kino i morgen kveld og det står mellom "After Earth" og "The Bling Ring". 

Pleier du å spise ute? Har du sett enten "After Earth" eller "The Bling Ring" på kino?

 

 

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits