Greek yogurt and cloudy skyMidt på dagen i dag syklet jeg og Malene en tur. Siden det allerede var folk der vi hadde tenkt å være så måtte vi finne et annet sted. Der vi endte opp var det faktisk utrolig fint og koselig å være. Malene tok seg en dukkert i vannet, noe jeg ikke gjorde. Jeg må være en av de mest pysete personene når det gjelder å bade i kaldt vann, hahah. Sola kom litt fram noen ganger, men det var for det meste overskyet. Vi ble der i et par timer og slappa av på gresset mens vi hørte på litt musikk. Til slutt så kom det noen andre med robot og okkuperte stedet, neida, bare litt. Så da dro vi hjem igjen hvor vi senere skal grille litt.

Hvordan har dagen din vært så langt?

 

 

Signatur

Sushi at Sumo

Jeg kom fram med toget i går kveld klokka litt etter sju. Det var ikke så mye som skjedde i går egentlig siden jeg tok tog i over ti timer, som forresten var veldig kjedelig. Allikevel så er det bedre å ta tog enn buss. På kvelden, etter jeg hadde fått bagasjen på plass og skifta, satt jeg og Malene og så på Gossip Girl mens vi spiste nachos.

I dag tilbringte jeg og Malene mesteparten av dagen i byen. Først gikk vi litt rundt på Galleriet før vi lette etter et sted for å spise. Vi gikk ganske lenge rundt før vi fant et spisested der vi ville spise, det var nok mest min feil, hehe. Til slutt endte vi opp på Sumo der de blant anna serverer sushi. Etter vi fikk menyen satt vi der i sikkert en halvtime før vi klarte å bestemme oss. Jeg har virkelig et problem med å bestemme meg for hva jeg vil bestille på spisesteder. Det endte opp med at jeg bestilte "sushi for nybegynnere" noe som passet meg utmerket. Sushien smakte kjempe godt og jeg ble skikkelig mett. Det grønne greiene på tallerkenen derimot visste jeg ikke hva var i det hele tatt så jeg tok jo en stor bit av den og putta det rett i munnen. Ikke lenge etter det kjente jeg at det brant over hele tunga og halsen... 

Bergen er jo en kjempe fin by som jeg liker skikkelig godt. Jeg synes i hvertfall at det er en av de fineste byene i Norge. Hadde det ikke vært for det litt uheldige været så kunne jeg gjerne bodd her i stedet for i lille Grimstad. Nå har jeg tre dager til her så det er bare å planlegge å få gjort så mye som mulig. 

Ha en fin kveld videre 

 

Signatur

PreparationsI dag har jeg pakket kofferten og gjort alt klart til i morgen. Da drar jeg nemlig til Bergen for å besøke en goood venn av meg. Jeg skal være der fram til onsdag neste uke og så drar jeg hjem igjen. Denne gangen skal jeg faktisk ta tog i stedet for buss, noe jeg tror blir mye bedre. Jeg gleder meg masse og vet at det kommer til å bli kjempe bra. Heldigvis for meg så er det internett på toget så da har jeg noe å fylle de ti timene med, så jeg tror nok det blir en veldig grei reise.

Skal du reise vekk i ferien?

 

 

Signatur

Rainy Days and Pop Cakes
More is less? Denne pop cake-en ble pynta litt for hardt...Etter alle disse dagene med dårlig vær så begynner det å bli litt vanskelig å finne på noe å gjøre inne i huset. Da jeg stod opp i dag tidlig hadde til og med strømmen gått! Jeg trodde nesten jeg skulle få et anfall... Hva skal man gjøre når det regner ute, strømmen har gått og du ikke har interett?? Det var ikke en god start på dagen for å si det sånn. Etter en og en halv time kom strømmen tilbake, men jeg var allikevel fullstendig overgitt...

Denne regnfulle onsdagen har jeg vært hos Ida. Det var selfølgelig veldig skuffende at det skulle regne i dag også, og det var ikke lite heller... Vi ble derfor værende innendørs hele ettermiddagen og kvelden, bortsett fra en gåtur ned til butikken for å kjøpe fløte. Etter vi hadde lastet ned flere filmer på PC-en (lovlig selfølgelig, hva trodde du?), så bestemte vi oss for å bake noe. Baking er vanligvis det jeg og Ida ender opp med på dager som dette, haha. Siden det var en frossen kake i frysen så brukte vi den til å lage pop cakes. De ble kjempe gode og jeg synes faktisk det er bedre enn brownies. Det er ikke mye som smaker bedre enn brownies. Det er jo også så gøy å pynte de, pop cakes er såå søte! Vet noen forresten om man kaller det pop cakes, eller cake pops? Det er utrolig forvirrende...

Hva gjør du på regnfulle dager?

 

 

Signatur

Blue pants and peplum top
Topp fra Bik Bok, Bukse fra H&M, sko fra Bianco

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

St. Hans Birthday

f

I dag har lillebror Oliver bursdag og er nå fire år. Jeg og familien har feiret med pizza og bløtkake og det har vært en ganske fin dag.

Feiret du Sankthans i dag?

 

Signatur

Street ChicJeg tenkte at siden jeg egentlig ikke har noe å blogge om i dag så kunne jeg dele disse bildene fra photoshooten jeg var med på tidligere i mai sammen med Annine. Denne lørdagen har jeg gjort så utrolig lite. Det er tredje feriedagen og jeg har ikke gjort noen ting enda. Vanilgvis pleier jeg å nyte det å bare slappe av og se på film, men noen ganger blir det rett og slett litt for mye av det gode. Ikke er det flere gøye filmer å se heller... Hver gang det er ferie så sier jeg at jeg skal utnytte hver dag og gjøre så mye som mulig ut av fridagene, meeen som vanlig skjer ikke det... I tillegg har været de to siste dagene vært piss for å si det rett ut. Jeg vet virkelig ikke hva som skjer med sommeren i Norge, eller der jeg er i hvertfall. Det er uansett ikke sånn her jeg ser for meg den beste sommeren noensinne. Jeg tror det er på tide at jeg kommer meg ut av huset og gjør noe gøy, jeg merker at jeg begynner å bli litt dyster, haha. 

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort de første feriedagene?

 

 

Signatur

Taken some chocolate mousse in my mouthKreativ overskrift, hæ? Neh, tror ikke det... Dette har vært en skikkelig regndag og jeg elsker det. Da har jeg en god unnskylding til å bare sitte inne å se på film og late meg. Jeg synes det er veldig koselig når det regner, men desverre så har jeg en tendens til å bli litt for lat. Det er flere ting jeg burde gjøre som for eksempel å rydde rommet og klesskapet, men jeg ender bare opp med å ikke gjøre det... Kvelden er fortsatt ung, så hvem vet, kanskje jeg fortsatt kan gjøre noe produktivt ut av denne dagen.

Har du sett "Taken"? Hva har du gjort i dag?

 

 

Signatur

1st day of summerDet er nesten for godt til å være sant at det er sommerferie. Jeg har enda ikke innsett at NÅ ER DET SOMMER. Været i dag har vært helt nydelig og jeg har blant anna ligget i sola i flere timer i tillegg til at jeg tok årets første løpetur i vannsprederen. Humøret mitt er helt på topp og jeg smiler på innsiden av glede. Jeg elsker sommeren og jeg har masse å glede meg til denne ferien!

Hva har du gjort i dag? Hva er dine planer for sommeren?

 

 

Signatur

IT'S SUMMERTIMEIt's summertime bitches! ENDELIG ER DET SOMMERFERIE! Jeg er så glad nå at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det føles så rart ut at første året på videregående allerede er over, men samtidig er det verdens herligste følelse at det er nå ferie. Jeg kan stolt skryte over snittet mitt som er 5,6 i år! Neste skoleår blir det ny klasse, og det som forandrer seg mest er at jeg ikke kommer til å gå i klasse med Julie, og vi har gått i samme klasse siden 2. klasse. Nå skal jeg nyte ferien og friheten for fullt! Om ikke lenge skal jeg feire starten på ferien sammen med mine tre sexy venninner, og det blir kjempe koselig som alltid, ,men i dag er jeg litt ekstra glad, haha.

GOD SOMMER ALLE SAMMEN!

 

Signatur

Studded shorts and golden accessories


Shorts fra Bik Bok (nagler satt på selv), topp fra H&M, smykke og solbriller fra H&M, armbånd fra Gina Tricot

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

The day before the last day

I dag "sluttet" vi klokka elleve på skolen som betydde at jeg var hjemme allerede klokka tolv. Det er så herlig å være hjemme fra skolen så tidlig, men samtidig fullstendig meningsløst å i det hele tatt dra på skolen. Jeg har venta så og si en hel uke på den nyeste episoden av Teen Wolf, derfor var det første jeg gjorde da jeg kom hjem og se den mens jeg spiste en kjempe god lusj. Hvis dere ikke har sett Teen Wolf så anbefaler jeg den serien sterkt! Det er så utrolig deilig å tenke på at i morgen er siste skoledag, wiii. Jeg synes faktisk ikke det er trist i det hele tatt, haha. Mange sier hvor trist de synes det er å forlate skolen og at de kommer til å savne alle så dypt, jeg derimot tenker bare: BYE BITCHES (wow, det var utrolig frekt...). Jeg gleder meg helt sykt til å ha sommerferie nååå!

Hva har du gjort i dag?

 

 

Signatur

This is LifeHva syns du om tegningen?

 

 

Signatur

White lace dress

Jeg kjøpte denne kjolen på H&M for et par uker siden og synes den er helt nydelig! Den har enda ikke blitt brukt, men jeg håper på å bruke den så snart det kommer en anledning. Stilen på kjolen er ganske bohem noe som passer utrolig godt om sommeren. Det jeg liker got med kjolen er at den kan brukes både til hverdag og fest. Gleder meg til å bruke den.

Hva syns du om kjolen?

 

Signatur

L.A. New Age


T-skjorte fra en dansk butikk, shorts fra Bik Bok, sko fra Din Sko, solbriller fra H&M, ambånd fra Gina Tricot

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur

Happy Thoughts

Denne fredagen har vært så deilig. Jeg har vært skikkelig lat og sittet alt for mye foran TV-en og PC-en, men who cares? I tillegg har jeg spilt Play Station sammen med lillebror, haha, jeg vant og han var en dårlig taper. For noen dager siden begynte jeg å se sesong 2 av The Lying Game og i dag har jeg sett sesongen ferdig... Hva skal jeg se på nå?! Jeg har så vidt vært ute av huset i dag siden været har vært så utrolig spesielt... Overskyet, sol, overskyet, sol og selfølgelig vind. Noen dager er det allikevel bare deilig å ta det helt rolig og slappe av. Jeg får faktisk tid til å tenke uten å stresse. Jeg har også hatt masse tid til å glede meg til sommerferien! Nå er nesten alle planene lagt og jeg vet at denne sommeren kommer til å bli fantastisk. Tidligere på kvelden hadde jeg veldig ilte å gjøre så jeg gikk ut og tok noen antrekksbilder som jeg legger ut senere.

Hvordan har dagen din vært? 

 

Signatur

Armcandy and some more


Accessories fra Gina Tricot

Hva syns du om tilbehøret?

 

Signatur

Lunsj på DrømmeplassenI dag fikk vi slutte på skolen tidligere. De siste dagene er det mest rydding som foregår i klasserommet, så i dag har jeg fått skrape maling og skrubbe vasken. Det er kanskje ikke det gøyeste å gjøre, men jeg gjør mye for å slutte på skolen tidligere og jeg skal kjempe for å få fri på fredag, haha (det kommer sikkert ikke til å skje engang...)

Jeg og Julie dro ned i byen for å spise lunsj. Vi var der en time seinere en jeg hadde trodd, derfor var jeg sååå sulten, herregud. Jeg spiste en kyllingsalat med ferskt brød og drakk en kopp med kamomille- og vanilje te. Selve kafeen var kjempe søt og jeg liker så godt små, intime spisesteder med litt hjemmekoselig interiør. Etter vi hadde spist dro vi en tur på Arena Senteret og det svir fortsatt i lommeboka etter tusenlappen jeg svidde av. Jaja, da var de pengene borte... Jeg fikk i hvertfall kjøpt meg noen nye ting; en kjempe deilig hettegenser, et smykke, noen ringer og ganske mange armbånd. Nå har jeg nok accessories for resten av sommeren. Jeg sier at jeg har nok nå, men jeg klarer alltid å overbevise meg selv om at jeg trenger noe mer, haha. 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Signatur

Jumpsuit Flower Fun
Jumpsuit//H&M (2år gammel), blazer//H&M, sko//DNA, smykke//H&M

Hva syns du om antrekket?

 

 

Signatur

The best feelings in the worldJeg kan i lykkerus si at JEG KOM IKKE OPP TIL EKSAMEN! Det er vel en av de beste følelsene i verden selv om jeg ikke skrev det opp på lista. (Følte at det hadde ødelagt litt...) Siden klassen vår ikke kom opp til eksamen fikk vi dra fra skolen rett etter vi hadde levert inn bøkene. 

Jeg var hjemme kvart på tolv og lagde meg en god lunsj som jeg spiste ute i sola. Det var ikke så lenge jeg var ute egentlig, siden jeg blir så veldig utålmodig av å ligge stille og sole meg. Hvordan klarer folk å ligge å sole seg i flere timer? Jeg lå i hvertfall på solsengen i en halvtime før jeg fant ut at dette fungerte ikke så bra for meg... Derfor skifta jeg heller til treningstøy og gjorde dagens kondisjonstrening med litt styrke. I løpet av den timen tror jeg at jeg svetta meg i gjennom litt over 130 burpees, pluss alt det andre. Oh my gosh, jeg var svett da jeg var ferdig, haha. Allikevel, da jeg kjente endorfinene boble i kroppen min så var alt slitet verdt det. 

Endelig er alt av skolearbeid over og jeg kan bare slappe av. Ettermiddagen har jeg brukt på å tegne litt, noe som jeg ikke har gjort på veldig lenge. Jeg skreiv blant anna denne lista med ting jeg syns er noe av det beste i verden. Det kunne nok vært listet opp mye mer, men dette er det jeg kom på der og da. 

Kom du opp til eksamen? Hva syns du er det beste i verden?

 

 

Signatur

The beach to ourselves

Denne herlige søndagen syklet jeg og Ida en kort tur til en strand. Etter hvert som vi var der dro de andre og vi fikk hele stranda helt for oss selv. Det var fantastisk å ligge på stranda og prate mens vi hørte bølgene slå forsiktig mot vannkanten. Etter noen timer liggende på stranda bestemte vi oss for å ta en dukkert, litt i mot min vilje, haha, (men det måtte gjøres og det føltes så bra da jeg fikk kuldesjokk av vannet og hylte av glede). Det er juni, men fy søren vannet er fortsatt vannvittig kaldt! (See what I just did there? Shore you did.)

I dag fikk jeg også oppleve hvor ille det er å gå på utedo, heh. Lenge siden sist og jeg sier bare- lenge til neste gang. Jeg sa til meg selv:- Ikke se ned i hullet, men min indre demon tvang meg til det, (for et grusomt syn...)

På tilbakeveien syklet jeg kun i en topp og bikinitruse mens jeg fløy av gårde på sykkelen med alt for høyt sete. Jeg er i sommermodus og tankene mine har dratt på ferie for lenge siden... I morgen får jeg vite om jeg kommer opp til eksamen eller ikke, og det er like før jeg ber til Gud om at det ikke skjer. Det hadde bare vært så utrolig deilig å slippe eksamen i år... Nå er det bare åtte dager igjen av skoleåret og så får jeg friheten min.

Hva har du gjort i helga? Har du hatt eksamen i år?

 

 

 

Signatur

Splash of Colour

Hva syns du om bildene?

 

 

Signatur

Black and White: Outside the School

Fritimen i dag brukte jeg og Julie på å ta bilder til en skoleoppgave. Vi har hatt  mange dager å ta bildene på, men vi gjorde det ikke før i dag, høhø. Jeg klarte jo ikke å bli fornøyd med bildene så vi gikk rundt skolen flere ganger og tok bilder. Tro det eller ei, men jeg ble faktisk fornøyd til slutt, haha, men alt kan forbedres... Dette er halvparten av bildene vi tok, jeg legger ut resten en anna dag. Jeg likte hvordan bildene ble i svart-hvitt, det ga en mye bedre stemning, i tillegg så ble det en kul effekt fra vinden.


Jeg kan ikke beskrive hvor utrolig deilig det var at vi fikk fri etter storefri, som betydde at jeg var hjemme før klokka halv to. Det er ikke ofte vi får ta helg så tidlig for å si det sånn. Da jeg kom hjem slang jeg meg rett ut i sola og lå der en god stund. Jeg hadde glemt hvor deilig det var å kjenne svetten renne selv når jeg ligger helt stille... Senere på ettermiddagen, siden jeg ikke har noe sosialt liv, så tok jeg meg en joggetur. Etter det har jeg settet meg foran PC-en og det er vanligvis der jeg blir til jeg legger meg. Denne skoleuka har vært alt for treig, men nå er det ikke mange skoledagene igjen til jeg kan si GOD SOMMER!

Hva gjør du i kveld? Når har du sommerferie?

 


 

Signatur

Neon Coral Skirt
Skjørt, topp og smykke fra H&M

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

I need summer vacation, now

Ahhh, sommer ♥ ♥ ♥ Jeg er SKIKKELIG skolelei nå og det eneste jeg kan tenke på er hvor mange dager det er igjen til sommerferien. Hver skoledag løper jeg nærmest ut av klasserommet hver gang jeg får sjangsen, rett og slett fordi jeg ikke vil være der. Det er juni og jeg er i feriemodus ♥ Jeg har en engelskpresentasjon i morgen som jeg ikke har forberedt meg til... Who cares?! Ikke jeg i hvertfal... Disse herlige bildene fra tumblr beskriver mye av det jeg ser inni hodet mitt for tida. Tumblr er inni hodet mitt for tida... (Bør nok komme meg vekk fra de avhengighetsskapende greiene snart, men ikke enda) Jeg er ekstremt klar for å ta sommerferie, og helst NÅ.

Hva syns du om bildene? Er du klar for sommerferie?

 

Signatur

Along the Road

1. juni var jeg ute på tur så og si hele dagen. Sykkelen ble brukt mer enn noen gang og det kjentes i hele kroppen. Jeg og Ida skulle sykle en tur til en strand for å slappe av og sole oss. Sekken var fylt med sjokolade, bær og litt for lite drikke. Vi syklet rundt i Lillesand ganske lenge og det var veldig koselig. Det var masse folk som var ute og koste seg i fineværet og det var en herlig sommerfølelse i lufta. Etter vi hadde sykla rundt i Lillesand en stund, spist is og vassa i vannet, satt vi oss på sykkelsetet igjen og dro videre. Vi syklet og syklet og måtte ta flere pauser, og selv om vi ble ganske slitne hadde vi bare lyst å fortsette litt til. 


Vi fant en brus-automat så jeg bestemte med for å ta en tilfeldig Coke Zero for å se hva det ble. Så jeg delte en cola med Kompis, selm om jeg ikke liker cola, men når jeg er så tørst som jeg var da, så går det meste ned, haha.Det var flere ganger begge trodde at vi var framme, men vi ble nok skuffet flere ganger. Vi nådde fram og jeg kjente seiersfølelsen i hele kroppen. Det var så godt å være framme, slitne, tørste og i godt humør. Bare det å gå på do var en herlig følelse, haha. Det ble mange mil på sykkelen i går, men jeg er overraskende uthvilt i dag. Jeg elsker å dra på tur, så lenge det ikke er midt i skogen i regnvær. Det var en kjempe koselig dagstur og stoppet i Lillesand gjorde reisen mye bedre. 1. juni var en fantastisk dag og det er ikke ofte jeg griper dagen så godt som jeg gjorde i går. Kjempe bra start på juni!

Liker du å dra på tur?

 

Signatur

Festival Neon


Topp//H&M, shorts//Bik Bok

Hva syns du om antrekket?

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits