Almost like weekend


Image and video hosting by TinyPic

Siden gymlæreren var borte i dag så fikk vi dra tidligere hjem. Klassen skulle egentlig gå på tur, men hvem var det som ikke tok første buss hjem liksom... Neida, jeg og Julie gikk faktisk til busstopp nr.2 og det var egentlig bare herlig å gå ute i sola. Det var sykt deilig å være hjemme klokka ett på en tirsdag, føles nesten ut som om det er helg. I kveld blir det filmkveld med to gode venner, og den begynner om sånn cirka 10 minutt, haha. Holder på å redigere videoen med svar på spørsmålsrunden, men det tar sin tid på grunn a av PC-en min er så utrolig treg... 

Ha en fin tirsdagskveld folkens!

Signatur

Aztec Bomber Jacket

Da var det mandag igjen. Det er så herlig å tenke på alle fridagene framover, først på onsdag, så torsdag og fredag neste uke. Alle fridagene gjør det virkelig lettere å komme seg på skolen. I dag har vært en typisk mandag hvor egentlig ingenting skjer, men det er antakeligvis like greit. Te og tumblr, I love that shit. ♥

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

Bitches get all dolled upDenne søndagen har vært så lang, men allikevel så har jeg ikke fått gjort noen ting... Det er jo deilig å bare slappe av, men jeg blir så utrolig stressa av å ikke gjøre noe. Jeg skulle egentlig ut, men det ble ikke noe av allikevel, og da jeg fant ut det hadde jeg allerede ordna meg. Haha, typisk. Derfor endte jeg opp med å spise kake, og den var så god at jeg kunne spist hele greia.  

Den kommende uka skjer det ikke noe spesielt på skolen, jeg kunne like gjerne tatt sommerferie nå. Heldigvis er det fri på onsdag, og så er et jo flere fridager i mai. Dette ble random, men jeg er bare litt stressa etter at PC-en min har streika fem ganger i kveld...

Hva har dere gjort i dag?

 

Signatur

VideotapingDenne "lørdagsmorgenen" har jeg brukt på å spille inn både en sminkevideo og svarene fra spørsmålsrunden. Flink blogger :-) :-) Bortsett fra det så har tiden gått utrolig fort i dag. Sånn går det når man sitter og filmer det irriterende ansiktet sitt i evig tid... 

I kveld skal jeg være sammen med en av mine gode venninner og sikkert bake. Elsker å bake, kunne gjerne hatt et eget lite bakeri i hagen, haha. 

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

 

Signatur

Oh, happy day!


(I look fuckin' crazy in this pic.)

I dag har jeg hatt en skikkelig bra dag! De første tre dagene denne uka har vært helt forferdelige, trodde at hele uka skulle bli sånn, men heldigvis ikke. Alt har bare gått så sykt bra i dag. Jeg hadde til og med en vinn-vinn-vinn-vinn situasjon, og det er ikke ofte. Julie, I love you, hadde en super "ettermiddag" sammen med deg i dag. Det var jo -50% på Bik Bok i dag, som mange visste. Hørte jeg lommebøker skrike? Jeg måtte selfølgelig benytte meg av sjansen jeg også. Shopping for life. Jeg var også innom Stoff & Stil for å kjøpe inn noe til en skoleoppgave. Fytti grisen så dårlig kundeservice, haha. Da jeg spurte om hjelp så de bare dumt på meg, herregud. Jeg visste jo ikke hva jeg holdt på med der inne.

Jeg må forresten spille inn sminkevideoen på nytt denne helga. Av en eller anna grunn ble det så mye tull med den forrige... Så det er altså mine planer for helga: sitte på rommet mitt og filme mitt eget tryne, wohoo. Neida, jeg har et liv også. Det er i hvertfall det jeg vil dere skal tro.

Har dere hatt en fin torsdag?

 

Signatur

GAGA by Helen Green

Dette er noen av mange tegninger fra Helen Green. Synes bildene hennes er utrolig kule, ser ut som ho bruker akvarellmaling eller noe, haha. Digger i hvertfall stilen, det er flere bilder på tumblr-en hennes her, hvis dere er interesserte.

Hva syns dere om tegningene?

 

Signatur

Morning Sun
Jakke//Vero Moda, skjorte//BikBok, kjole//Sparkz, sko//Jeffrey Campbell

I kveld prøver jeg å snu denne forferdelige mandagen om til noe positivt. Denne dagen har bare ikke vært bra og jeg har vært på kanten av å bli helt gal. Forhåpentligvis kan Sex and the City og te gjøre denne dagen bedre og så håper jeg på at det bare er en dårlig dag, ikke en dårlig uke. 

Hva syns dere om antrekket?


Signatur

Polka Dots
Topp//BikBok, bukse//BikBok, sko//DNA, solbriller//BikBok, smykke//Accessorize

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Doing my makeup


(Overse den stygge trimsykkelen og kleshaugen. Takk på forhånd.)

I dag bestemte jeg meg for å lage en sminkevideo. Det viste seg at det tok ganske lang tid faktisk. Jeg har enda ikke sett igjennom videoklippene, men jeg håper virkelig at resultatet ble bra nok til å lage en video ut av. I såfall skal jeg få redigert videoen og legge den ut i løp av neste uke. 

I dag skal jeg til en venninne på overnatting som blir kjempe koselig. Før det så stikker jeg ut en tur ut for å nyte det fine været og livet, haha. Klokka er visst over fire... Wops.

Er dere spent på videoen?

 

Signatur

Pink RosesEndelig er det helg igjen. Hver uke er egentlig bare et slit å komme seg i gjennom... Jeg har vært så utrolig trøtt i dag og holdt på å sovne flere ganger. I dag har dessuten humøret mitt og følelsene mine bare svingt opp og ned som i en veldig dramatisk berg-og-dalbane. Jeg har bare følt så utrolig mye i dag at det snart tar overhånd, og jeg klarer egentlig ikke å beskrive det uten at det blir alt for dypt, haha. Det eneste som holder meg gående akkurat nå, er at det er meldt sol og lite vind i morgen. Fint vær gjør livet mitt bedre og gjør at jeg rett og slett tenker mer positivt.

Har dere planer for helga?

 

Signatur

Drawing Barbara PalvinDette har vært ukas skoleproskjekt i produksjon. Vi fikk i oppgave å lage vår egen oppgave og da valgte jeg å tegne et portrett av Barbara Palvin, som blant annet er modell for Victoria's Secret. Det var  ganske lenge siden jeg faktisk hadde tegnet en ordentlig tegning. Jeg merket at det var mye mer avansert å tegne med farger enn bare blyant, men jeg synes det var gøy å prøve noe nytt og utfordre meg selv litt.

Hva syns dere om tegningen?

 

Signatur

I feel like I'm waiting for something that will never happen

Akkurat nå er det veldig lite som skjer i livet mitt. Jeg savner variasjon og spenning. Alle dager blir så like og hver dag går jeg gjennom samme rutine. Jeg føler at jeg står fast og jeg vet ikke helt hva jeg vil heller, noe som gjør det enda vanskeligere. Det er også min egen feil, men jeg er så trøtt hver dag at jeg orker ingen ting. Jeg sverger, jeg hadde hatt et bedre liv om jeg fikk stå opp to timer senere. Uansett må jeg bare sprekke den negative boblen jeg er inni og komme meg ut. Slutte å svartmale og heller se litt positivt på hva enn nå jeg ser på... Allikevel er det lov å føle seg litt fortapt noen ganger.

Håper alle har hatt en fin tirsdag.

 

Signatur

Monday Morning

I dag hadde jeg en skikkelig herlig start på morgenen. Siden vi ikke startet på skolen før klokka elleve kunne jeg sove ekstra lenge og slappe av før jeg måtte ut døra. Jeg lagde meg en god frokost: havregryn, cottage cheese, mango og eple med kanel, og selfølgelig en kopp te. Frokosten ble spist foran TV-en i pysjamasen og det er ikke ofte det skjer på en skoledag akkurat. Jeg hadde god tid til å fikse både hår og sminke, men som vanlig gikk tiden litt fortere enn hadde forventet. Jeg endte opp med å bli skikkelig stressa og kom nesten for seint, i tillegg ble håret mitt ødelagt på vei til busstoppet. Allikevel, jeg rakk bussen, selv om jeg noen ganger skulle ønske at jeg ikke gjorde det...

Denne kvelden må jeg bruke på å lage en powerpoint-presentasjon til i morgen. Jeg er allerede på etterskudd med den, og kjenner jeg meg rett blir jeg sikkert ikke ferdig med den heller, haha. Min værste uvane må være å utsette ting. Jaja, det værste som kan skje er jo at jeg får en dårlig karakter, men vi alle vet at det ikke kommer til å skje. Neida, joda.

Har dere god tid om morgenen?

 

Signatur

Saturday... Sunday...

 Denne helga har bare har flydd av gårde, spesielt søndagen. Jeg trenger virkelig en dag mellom lørdag og søndag... I går dro jeg på shopping med to venninner. Jeg dro ikke hjemmefra før kvart på to, og det var utrolig deilig å ha så god tid på morgenen. Vi gikk rundt på Sørlandssenteret, men ingen av oss kjøpte noe spesielt. Jeg fant blant annet ut at det ikke var så lett å prøve denimshortser over jeansen, haha. Det var koselig selv om det var utrolig varmt, herregud, og utrolig mange folk. På kvelden samla vi oss for å se på film, og da så vi to filmer: "Beastly" og "50 First Dates". 

I dag har jeg for det meste sittet foran PC-en og det har jeg fått høre også. Utenfor har regnet pøst ned, derfor holdt jeg meg inne. Men allikevel, det hadde jeg sikkert gjort uansett. Til lunsj lagde jeg meg havrepannekaker som ble overasket vellykka. Jeg har nemlig en tendens til å brenne mat... Men ikke i dag! I kveld prøvde jeg lenge å finne en film, men jeg fant ut at jeg har sett omtrent alle romantiske komedier som er lagd de siste tre åra. Derfor så jeg "House at the End of the Street", en thriller som var utrolig bra. 

Hva har du gjort i dag?

 

 

 

Signatur

Endless Winter
//disse bildene er absolutt ikke tatt i dag...

Det er én grunn til at denne torsdagen ikke var forferdelig, og det var at vi fikk dra hjem fra skolen to timer tidligere enn vanlig. Desverre gjorde det ikke helt opp for det forferdelige været som ikke kan beskrives uten mange stygge ord. Da jeg våknet opp til snø og sludd og slaps og dritt, da fikk jeg kraftige selvmordstanker altså. Jeg mener, vi er snart halvveis i april her, det skal ikke snø! Hver gang det blir litt varmere blir det kaldt igjen. Vi trenger nok ikke å tenke på global oppvarming enda. Tror vi heller bør bekymre oss for en ny istid.

Dagen min ble heldigvis mye bedre etter jeg kom hjem. Jeg har lagd masse god mat i dag, først havrepannekaker, og til kvelds havregrøt med jordbær og blåbær. Nam nam, hva skulle jeg gjort i dag uten havregryn? I tillegg drakk jeg en kopp med kaffe og, jeg sverger, jeg er fortsatt våken etter den. Kaffe er en nydelig sak som smaker veldig godt, selv om man er litt uheldig med kaffeånden som følger etter... Bortsett fra det så har hele denne uka gått til skole, spise og sove, I love my life. 

Er dere like lei som meg av å vente på sommeren?


Signatur

Feathers
Jakke//BikBok, topp/Bershka, bukse//BikBok, øredobber//SIX

Hele denne dagen har jeg vært så utrolig trøtt, hadde skikkelig søvnproblemer i natt, haha. Etter skolen dro jeg på dans, ikke det at jeg egentlig orka å bevege meg eller klarte å følge med, men men... Denne kvelden kommer jeg til å bruke på ingenting, rett og slett fordi jeg klarer knapt å reise meg fra stolen. Jeg skal nok klare å sovne tidligere i natt sånn at jeg faktisk har energi til å ta del i livet mitt i morgen.

Hva syns dere om antrekket?Signatur

Tumblr InspoTumblr har blitt min nye avhengighet. Hver gang jeg er der poster jeg dessuten alt for mange bilder. Uansett så elsker jeg tumblr, det er som en bedre verden full av inspirasjon, ooog mange kjekke gutter. 

Hva syns dere om bildene?

Signatur

Ashtrays and Heartbreaks

Dette har vært en nokså vanlig mandag. På skolen hadde vi heldagsprøve i produksjon (tegning) og jeg ble selfølgelig ikke ferdig med oppgaven. Jeg ble skikkelig frustrert, haha, trodde jo jeg hadde så god tid. Etter skolen tok jeg noen bilder utenfor, men de ble ikke helt vellykka. Fant ut i ettertid at jeg hadde for lav ISO, derfor måtte jeg heller redigere bildene lysere. I tillegg til det har jeg et stort problem med å holde øynene åpne i sollys, så utrolig irriterende + pluss at jeg lager skikkelig stygge ansikt... I kveld har jeg hørt sangen "Ashtrays and Heartbreaks" av Snoop Lion og Miley Cyrus om og om igjen. Har hørt den snart femti ganger i dag, digger den. Visste dere forresten at Snoop Dogg har bytta navn til Snoop Lion?? Fant det ut i dag jeg...

Har dere hatt en fin start på uka?

 

Signatur

Winged Eyeliner and Triangles

Dette har vært en av de mest herlige søndagene på lenge. Jeg har sovet lenge, spiste en god frokost, drukket kaffe og bare slappet av. Utenfor har været vært nydelig, selv om jeg har vært inne hele dagen. Allikevel blir jeg bare i godt humør av at sola skinner inn gjennom vinduet. Mesteparten av ettermiddagen har jeg brukt på å reblogge og se på bilder på tumblr, som har blitt min nye avhengighet. Dere må gjerne skjekke den ut: mustartha.tumblr.com. ❤ Jeg elsker dager som dette hvor jeg bare kan slappe av og nyte dagen uten å gjøre noe spesielt. I dag er jeg bare glad og har det veldig bra. ❤ ❤

Hva syns dere om bildene? Har dere hatt en fin dag?

 

Signatur

Striped pants and Red blouse
Bukse+skinnjakke/H&M, Bluse//BikBok, Sko/Jeffrey Campbell
Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Friday AfternoonDa var det endelig helg etter tre hele skoledager, haha. Kunne fint vendt meg til tre dager skole i uka. Jeg har vært så utrolig trøtt de siste dagene fordi jeg bare ikke klarer å legge meg når jeg burde, my bad though... Det morsomme er jo at jeg blir våken med en gang jeg kommer hjem, haha. I kveld har jeg slappet av og sett "This means War" og spist sjokolade, det kaller jeg en fin start på helgen. I morgen blir det kos sammen med venner, tror dette blir en bra helg.

Hva gjør dere denne fredagskvelden?

 

Signatur

Give it some colour
Blazer//H&M, topp+bukse+solbriller//BikBok, lommebok//CMYK, sko//Converse


Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Sunnies

Jeg klarte å holde ut første dag på skolen etter ferien, det var hardt. I det siste har jeg egentlig bare blitt utrolig skolelei og bare venter på å komme hjem. Det eneste positive som har skjedd meg er en god hårdag og en kopp med te, hehe. Været er jo også kjempe fint da, jeg bare nyter det så lenge det varer. Jeg elsker de nye solbrillene mine, selv om jeg ser helt gal ut med de, haha. Elsker solbriller.

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

Accessories
Lommebok//CMYK


Solbriller//BikBokHva syns dere?

 

Signatur

Spring break shopping

I dag var det planleggingsdag på skolen, derfor ble det en ekstra dag med ferie. Jeg kunne gjerne hatt fri resten av uka også, vil virkelig ikke på skolen i morgen... Den siste fridagen brukte jeg på å dra på shopping sammen med Julie og Julie. Av en eller anna grunn tar det alltid så lang tid før jeg kjøper den første tingen, haha. Denne gangen kjøpte jeg ikke så mye, pengene går så utrolig fort, herregud. Jeg fikk i hvertfall kjøpt ny lommebok, det har jeg vel ikke kjøpt på fem år eller noe. Det er så gøy å dra på shopping, jeg skulle bare ønske at jeg hadde mer penger! Drømmen må være å bare kunne kjøpe akkurat det man vil, uansett hvor overflatisk det hører ut, hehe. 

Shop until you drop. Har dere hatt fri i dag?

 

Signatur

Hello April
//weheartit

Hva syns dere om kollasjene?

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits