YSL Rouge Volupte #1 Nude Beige

Okei, okei, okei. Først bare se på den. Den er nydelig, den er perfeksjon, jeg elsker den. Jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har hatt lyst på en leppestift fra Yves Saint Laurent. Nå, endelig, har jeg en, og dette er bare den første, det skal komme mange flere hjem til meg. Med en gang jeg løfter den opp kan jeg føle kvaliteten på leppestiften. Kvaliteten er kjempegod og fargen er super pigmentert, i tillegg til at varigheten er evig, nesten i hvertfall. Det er vidunderlig hvordan en eksklusiv leppestift kan gjøre dagen min så mye bedre. Man kan kanskje ikke kjøpe lykke, men det er noe rike mennesker sier fordi de kan kjøpe seg akkurat det de vil. 

Hva syns du om leppestiften? Har du noe fra YSL?

 

 

Signatur

♡ Get ready with me ♡ My 18th Birthday Celebration ♡

God helg alle sammen! I går filmet jeg en kort Get Ready With Me video før jeg dro ut på ettermiddagen. Jeg liker veldig godt å lage videoer og synes at redigeringen er det morsomste. Bortsett fra at det alltid er noe som går galt, så jeg ender opp med å redigere den på nytt, uff. Da håper jeg dere liker videoen og gjerne legg igjen forslag til fremtidige videoer!

Likte dere videoen? Gjerne abonner på Youtube-kanalen min HER ♡ 

 

 

Signatur

Kyllingpizza med jalapeño og en god dose latter

Denne dagen har gått utrolig fort, fortere enn jeg skulle ønske. Jeg har vært ute fra klokka tre til åtte i dag sammen med Julie og det har vært utrolig koselig. Først dro vi og spiste på pizzaresturanten Terje Vigen. Der bestilte vi en stor pizza på deling og den var veldig god, men også veldig sterk. Vi tok oss også et glass vin hver, men ingen av oss er egentlig spesielt glade i hvitvin, heheh. Begge er likevel fast bestemte på at vi skal lære oss å like det. Videre så gikk vi og trakka rundt litt før vi gikk på Mør for å spise dessert. Og der ble vi sittende resten av kvelden til vi ble henta. Denne dagen har vært helt super og jeg fikk til og med en rosebukket av Julie. Det er ikke ofte jeg får blomster så det gjorde meg glad. 

Takk igjen for alle gratulasjonene jeg har fått i dag!

 

Signatur

Casual Dressing Up

Hei igjen! Jeg har allerede hatt en flott start på dagen og nå er jeg klar til å dra ut og spise med Julie. Vi vet enda ikke helt hvor vi skal spise hen, men det finner vi nok fort ut av. Sminken holdt jeg ganske enkel i dag, men jeg skal si at eyelineren var et strev! Det tok lang tid for å si det sånn. Antrekket består av en enkel bluse og discopants, og når jeg tenker over det nå kanskje jeg skal ta på meg noen finere sko for å pynte det opp litt. 

Hva syns du om sminken?

 

Signatur

♡ 18 ♡God morgen alle sammen! De fleste er nok på skolen nå, men jeg har brukt friheten min og tatt meg selv fri. Det er kanskje ikke det mest voksne man kan gjøre på 18 års dagen sin, men dette er vel den dagen i året hvor jeg faktisk kan være litt egoistisk, hahah, dessuten har jeg et par andre ting jeg må ordne. Frokosten min var veldig god, og bare for å understreke at, ja, jeg har bursdag, så drysset jeg kakestrø på grøten min. Senere i dag skal jeg ut og spise meg Julie, som forresten besto bilteorien i dag (gratulerer!) og det blir veldig koselig. Jeg må bare utnytte dagen så godt jeg kan fordi at nå vet jeg ikke hvor mange dager det er til jeg kan ta en pause igjen. Helga er fullbooket fra morgen til kveld og det to neste ukene er det masse prøver, framføringer og skolearbeid som må gjøres.

Håper alle dere har en fin dag videre så snakkes vi nok snart igjen!

Signatur

Enjoy the dark sideWow, de siste dagene har bare flydd av gårde, det har gått i ett kjør. Jeg er allikevel kjempeglad for at det er fredag i morgen. Det er ikke så mye å fortelle akkurat, bortsett fra at vårfølelsen har spredd seg i kroppen min (vi alle vet hva det betyr, eller ikke). Selv om det er drittkaldt når det blåser så er det helt fantastisk å kjenne sola varme. 

 

Signatur

Pastels from EssieSist jeg var på shopping tok jeg med meg to nye neglelakker fra Essie. Det hadde nok holdt med én, men jeg klarte ikke å bestemme meg så jeg bare måtte kjøpe begge. Jeg har en helt spesiell kjærlighet for neglelakker og leppestifter, jeg kan bare aldri ha for mye av det. Dette gjelder også sko.

Den føste neglelakken heter Fiji. Det er en "opaque" (ugjennomsiktig) pastellrosa. Fargen er veldig feminin og søt. Jeg har lenge ønsket meg denne, men for en eller anna grunn har den alltid vært utsolgt når jeg har sett etter den. Nå har jeg den endelig på fingerneglene og kanskje, bare kanskje kan den erstatte A Crewed Interest (som var limited edition). 


Den andre heter Lilacism og er en fortryllende, elegant, lavendelfarget neglelakk. Jeg synes dette er en utrolig fin farge til våren og sommeren. Som alltid er neglelakkene fra Essie i kjempegod kvalitet. De er lette å påføre, tørker fort og varer i en evighet. Jeg kan lett gå en uke uten av den begynner å flise av. Love, love, love.

Har du en favoritt neglelakk fra Essie?

 

 

Signatur

Spring Fling

Vanilla rose

 

Vanilla rose by mustartha featuring a black faux leather backpack
I won't skate in this skirt

 

I won't skate in this skirt by mustartha featuring a black eye shadow
Hvilket antrekk likte du best?
Signatur

Fresh Berry SmoothieI dag har jeg vært på Sørlandssenteret sammen med min skjønne Solveig. Vi spiste lunsj på Jordbærpikene og jeg må si at det er utrolig koselig der. I kyllingsalaten min var det perlespelt, så nå skinner jeg fra innsiden. Senere gikk vi innom SmoothieXchange og begge kjøpte en Fresh smoothie hver. Den var laga av ferskenjuice, mango, bringebær, banan og frossen yoghurt. Jeg synes at den var skikkelig god og frisk, så jeg anbefaler dere å stikke innom hvis dere har sjangsen. Det er litt stive priser, men det er nesten verdt det altså, utvalget er også utrolig stort. Ellers så kjøpte jeg ikke så mye i dag, men jeg hadde heller ikke trangen til det. Akkurat nå frister det faktsik mer med litt nettshopping, hahaa.

Har du prøvd ut smoothiene fra SmoothieXchange?

 

 

Signatur

Rules are made to be brokenSignatur

Radiant Orchid

I dag har jeg eksperimentert litt mer med øyensminken. Det er ikke ofte jeg bruker noe som ligner regnbuens farger på øyelokkene. I det siste har jeg begynt å like pastellilla/lavendel/indigo utrolig god, men ironisk nok var dette en farge jeg hatet før. Heldigvis for meg så er det lov å forandre meningene sine. Jeg syns det ble utrolig fint og det er synd at fargen ikke kom bedre fram på bildene. I virkeligheten så det faktisk ganske dramatisk ut. Feminint og vårlig vil jeg si beskriver denne looken godt.

Hva syns du om sminken?

 

 

Signatur

Weekly Blog Menu

I det siste har jeg prøvd å finne ut hvordan jeg kan forbedre bloggen. Det er alltid de dagene hvor jeg ikke aner hva jeg skal blogge om så da lar jeg heller være. Men, så kom jeg med en liten idé om at jeg kan ha en ukentlig "meny" på hva jeg skal blogge om. Den gjelder fra mandag til fredag, i helgene blir det mer tilfeldig. Vi får se hvor lenge jeg klarer å følge planen, og så håper jeg at dere synes det virker interessant. Jeg vil at alle dagene skal være så varierte som mulig og at hver kategori skal ha forskjellige muligheter for hva jeg kan blogge om.

Monday
: MAKEUP
Hver mandag har jeg tenkt å poste et innlegg som har noe med sminke å gjøre. Det inkluderer en sminke "look", et produkt, inspirasjon, et sminkemerke eller kanskje en person som driver med sminke.


Tuesday: TUMBLR
På tumblr er det ALLTID inspirasjon å finne, noe jeg ofte trenger, spesielt på tirsdager. Det trenger ikke nødvendigvis å være en kollasj, det kan være ett bilde, eller et tema som jeg har fått inspirasjon av. Mulighetene er uendelige!


Wednesday: WHAT I LIKE
Onsdager er ganske allsidige så det gjelder alt mellom himmel og jord som jeg, ja, liker.


Thursday: HOW TO
Dette er noe jeg har lyst til å bli mye flinkere til, altså tutorials, how to og DIY. Det er egentlig utrolig gøy, men det kan noen ganger være vanskelig å komme opp med en idé. Jeg skal nok klare det allikevel, omsåhva det "bare" er en oppskrift.


Friday: FASHION
Ordet fashion forklarer vel seg selv, men på fredager vil jeg da legge ut et innlegg om klær, antrekk eller trender.


Da håper jeg at dere synes at dette virker interessant og gjør det gøyere å lese bloggen min. Siden det er mandag i dag kommer det allerede et innlegg til "Makeup Monday" Enjoy!

Hva syns dere om menyen? Noe annet dere vil se mer av?

 

 

Signatur

Jålejenta mi har bursdagBursdagen til min herlige Julie i går var utrolig koselig og nå er hun endelig atten år! Vi var ti jenter til sammen og jeg håper alle hadde det like gøy som meg. Jeg var nok litt trøtt deler av kvelden, men jeg koste meg og lo masse allikevel. Det var utkledningsbursdag og alle skulle kle seg ut som noe på forbokstaven sin. Jeg kledde meg ut som Minni mus, som dere kanskje ser på det nederste bildet, hahah. Alle hadde vært kreative med utkledningen, maten var kjempegod og stemningen var super. Kvelden gikk altfor fort for min del i hvertfall, plutselig var klokka over ett og det var på tide å komme seg hjem igjen. Håper feiringen levde opp til Julies forventninger og at hun feirer videre i kveld, haha. 

Har du vært i utkledningsfest i år?

 

 

Signatur

Press Refresh

Hei alle sammen! Nå har jeg hatt en ganske lang bloggpause, faktisk den lengste jeg har hatt siden jeg begynte å blogge, tror jeg. Allikevel så er det noen som har vært innom bloggen min hver dag, noe som gjør meg utrolig glad. Jeg ser jo betydelig forskjell på statistikken de dagene jeg blogger og ikke blogger, så lesertallet har gått ganske jevnt nedover i det siste, heheh.

Det er "bare" tre uker siden sist jeg skrev et innlegg, men det føles ut som så mye lenger siden. Det har vært flere grunner til at jeg ikke har blogget; mangel på inspirasjon, motivasjon, i tillegg til at jeg har vært ganske langt nede. Samtidig så er følelsen der av å aldri være bra nok. Det er så merkelig hvordan hjernen kan lure seg selv og overbevise seg om at man ikke er god nok, når man egentlig burde tenke det motsatte. 

De siste ukene har det heldigvis gått mye bedre og nå er det endelig mars, vinterferie og før måneden er over så har jeg fylt 18 år! Siden det er vinterferie nå så har jeg jo mye bedre tid til å gjøre det jeg har lyst til og det er en flott mulighet til å fokusere mer på bloggen igjen.Jeg kjenner at det har vært noe jeg har savna. I går var jeg også i bursdag, så det kommer noen bilder fra den senere i dag.

Har du vinterferie nå?


Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits