Casual Spring Outfit


Bukse + solbriller//H&M, topp//BikBok, jakke//Stradivarius, sko//Converse

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Hint of Spring


//sneak peak på dagens antrekk

Endelig begynner det å bli litt vår ute! Jeg kunne faktisk være ute i en denimjakke uten å fryse. Denne ettermiddagen gikk jeg til fots (noe som virkelig ikke skjer ofte) til Solveig. Jeg tok på meg en tykk hettegenser og hettejakke, bare sånn just in case. Det ble mildt sagt litt for varmt... Men det positive er at jeg kan nå, endelig, bruke converse UTEN ULLSOKKER! Vi leide filmen "The Avengers" som var faktisk veldig bra. Det var kjempe koselig, vi spiste hjemmelaget pizza og drakk litt for mye Pepsi Max, jeg i hvertfall, haha. Hvor tilfeldig var det at jeg valgte å ta på meg tegneserie-helte-toppen min i dag??? Haha, dressed for the occasion. ^-^ 

Hva har dere gjort i dag? Har dere sett  "The Avengers"?

 

Signatur

Pastel purple and pinkGod ettermiddag medmennesker.  Noe av det jeg liker best med å ikke måtte dra ut av huset tidlig om morgenen er at jeg kan bruke så lang tid som jeg vil på å sminke meg. #justgirlythings ♥ ♥ I dag bestemte jeg meg også for å bytte sideskille. Det har jeg ikke gjort på flere år... Utenfor er det nydelig vær, men allikevel sitter jeg inne, hehe. Det er bare den vinden... Uansett, så ble dette innlegget litt surrete, hadde ikke egentlig noe spesielt å si, haha. ♥

Hva er deres planer for helgen?

 

Signatur

London, Step It UpHva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Just Some Thursday Inspiration

Signatur

I'm not perfect, sorryHva syns dere om bildet?

 

Signatur

Cupcakes and brownies

Er det bare jeg som står opp klokka halv ni på bursdagen min når det er ferie? Den ene grunnen var at jeg skulle bake cupcakes og den andre fordi jeg ikke klarte å sove lenger, haha. Disse cupcakesene ble absolutt ikke som forventa da... Jeg trodde de skulle være små og myke, men i stedet for tøyt røra over hele muffinsformen og selve cupcaken ble mer som brownies. I tillegg så var det oreo kjeks oppi røra, men de vet jeg ikke hvor ble av... Jeg må vel bare innse det at jeg har ikke så mye hell når det gjelder matlaging. ♥

Jeg har i hvertfall hatt en veldig fin bursdag og jeg takker for alle gratulasjonene. ♥ Skulle ønske at jeg fikk en hundrelapp for hver gang jeg har tastet inn "tusen takk". Da hadde jeg hatt en del penger nå, haha. Dagen min har vært veldig avslappende og jeg har ikke egentlig gjort så veldig mye. Hele kvelden min har jeg brukt på å se Pretty Little Liars. Jeg skal nok klare å se ferdig den siste sesongen i løpet av ferien, jeg elsker den serien. ♥ ♥ ♥ ♥

Takk for alle gratulasjonene! Håper alle har hatt en fin dag, det har jeg. ♥

 

Signatur

Hello, from the birthday girlGjett hvem som har bursdag i dag da? Jeeeg! ♥ Det fineste med å ha bursdag må være den ekstra oppmerksomheten og at jeg får spise resten av kakerøra, haha. Hvordan føles det å være 17 år? Akkurat som å være 16... Alder er jo bare ett tall, noe som ikke er sant... Allikevel får jeg alltid en merkelig følelse når jeg har bursdag, klarer ikke helt å beskrive det. Senere i kveld skal jeg og familien kose oss med brownies og cupcakes. Tror jeg også vil se en film, eller Pretty Little Liars. 

Ha en fin kveld videre. ♥ ♥ ♥

 

Signatur

VagabondDigger denne sangen, men finner ikke ut hva den heter. Noen som vet det?

Hva syns dere om videoen?

 

Signatur

real eyes realize real lies

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

Everlasting Foundation

Jeg har lenge vært ute på jakt etter en ny foundation, og endelig har jeg funnet en. Det tok sin tid og finne en som passet meg, og bare det å velge merke var et slit. Jeg endte i hvertfall opp med denne foundationen fra Clarins og jeg håper jeg blir fornøyd med den. Konsistensen var tynnere enn jeg trodde, men den hadde en bra dekkevne.

Hva slags foundation bruker dere?

 

Signatur

This weekend was so chillJeg har hatt en kjempe koselig start på påskeferien sammen med Ida og Malin. På lørdagen gikk vi på tur, bakte muffins og så på film. Filmen vi satt på var "The Sisterhood of the Traveling Pants", men av en eller annen grunn så fikk jeg ikke med meg noe av filmen, haha. I dag har jeg bare latet meg sammen med Ida og sett "Frustrerte Fruer", jeg blir aldri lei av det.

Hva har dere gjort i helga?

 

Signatur

The Perks of Being a Wallflower

God påske alle sammen! Endelig er det påskeferie, så utrolig herlig! I kveld startet jeg ferien med å se "The Perks of Being a Wallflower", som jeg lenge har hatt lyst til å se, og jeg syns den var nydelig. Jeg kunne sikkert sett den om igjen med en gang, den var utrolig bra. 

Jeg har ikke store planer for ferien, det blir ikke noe reising på meg i hvertfall. Denne påskeferien skal jeg være med venner, slappe av og feire bursdagen min. Det er så deilig å ha bursdag i ferien. Å ha bursdag på en skoledag er egentlig bare forferdelig. Bra at det ikke er tilfellet i år. Håper alle har en fin start på ferien!

Hva skal dere i påskeferien?

 

Signatur

Skating on thin ice

Et par bilder fra da det gikk an å være utendørs. Herregud jeg begynner å bli gal av vinteren! På denne tiden av året i fjor var det jo så fint, lurer på hva som skjedde... For øyeblikket er jeg litt frustrert siden jeg ligger etter med en del av skolearbeidet. Det har vært så lite lekser og arbeid til nå at når det plutselig er en jobb å gjøre så blir det helt krise. I kveld skulle jeg egentlig ha jobbet med en av tre powerpoint-presentasjoner som jeg skulle ha gjort, men jeg klarer bare ikke å dra meg vekk fra PC-en. Det verste er at jeg har egentlig ikke så mye arbeid, og jeg har nok tid, jeg bare prioriteret veldig feil. Jaja, får vel gjøre det på skolen i morgen (som jeg alltid sier...)

Har dere mye lekser?

 

Signatur

Study-Date

Overskriften sier vel det meste... Denne ettermiddagen har jeg brukt på å pugge naturfag sammen med Julie. Kjempe gøy og sitte og lese om næringsstoffer og fordøyelsen i flere timer. Får håpe at alt arbeidet lønner seg da, alle de sidene med notater... Heldigvis gjorde god mat dagen bedre, selv om havrepannekakene ble litt deformerte, haha. Det smakte godt i hvertfall. 

Liker dere havrepannekaker?

 

Signatur

Indoors

Jeg har ikke noe annet å ta bilder av enn meg selv i dag, haha. Ikke var det mulighet for antrekksbilder heller når det er kuling utenfor. Dette har vært en veldig typisk mandag og jeg er så glad for at det er tre uker til neste "skolemandag". I dag har jeg som vanlig tilbrakt alt for mye tid foran PC-en, drukket te og sett en episode av "The Carrie Diaries". Nå er det kun fire skoledager igjen som jeg må holde ut før det er påskeferie. Da er planene mine først og fremst ingenting, men det hadde vært fint og gjøre noe nyttig og gøy også med fridagene.

Ha en fin mandagskveld videre.

 

Signatur

Pink Roses
//tumblr

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

I need one or more of these...

Disse kjolene fra Xenia er bare SÅ nydelige! Jeg vil og må ha en av disse til sommeren. Liker spesielt godt de med sløyfer og hjerte i ryggen. Kjoler som dette kalles perfeksjon, ahh.

Hvilke(n) kjole(r) ville dere valgt?

 

Signatur

This must be ThursdayTorsdager er alltid laaange. Heldigvis, i dag så vi film i de tre første skoletimene. De fire siste derimot var uutholdelig lange. Etter skolen dro jeg og Julie hjem til Iren, der vi lagde risotto og så ferdig filmen "Identity Thief" som vi begynte å se på skolen.

Har dere hatt en fin torsdag?

 

Signatur

Flower printed top


Jakke, bukse og topp// H&M

Hva synes dere om antrekket?


Signatur

Stolen

Denne dagen startet veldig bra egentlig. Jeg var i et godt humør, lo kjempe masse og hadde det bare bra. Dumme meg som trodde jeg kunne ha en god dag, haha. Humøret mitt endret seg nokså raskt etter gymmen da jeg fant ut at lommeboka mi var sjålet. Man skulle tro jeg hadde lært etter at sykkelen min ble stjålet, men neida, det hadde jeg tydeligvis ikke... Stakkars meg som har blitt enda et offer for kriminaliteten. Du som stjal lommeboka mi:- Fuck you you fucking fuck. Jeg har aldri skjønt meg på folk som bare kommer og tar andres eiendeler fordi de tror de kan. Det kan dere ikke. Ordet "eiendeler" eksisterer jo for en grunn. Så nå er jeg tre hundre kroner fattigere (om ikke mer) og et bankkort fattigere enn i går. Tusen hjertelig takk kjære kleptoman... -_-

En positiv ting som kom ut av denne dagen var at jeg fikk meg jobb til utplasseringsdagen denne fredagen. Da skal jeg jobbe på Kappahl noe som jeg tror blir gøy.Jeg håper i hvertfall på det, har ingen anelse hvordan det er å jobbe i en klesbutikk, haha. 

Har dere blitt frastjålet noe en gang?


Signatur

The Carrie Diaries

Har dere sett "The Carrie Diaries"?

 

Signatur

SundaysSøndag må være den mest avslappende dagen i uka. Det er bare synd at mandag kommer dagen etter, haha. Uansett så har jeg vanligvis masse ekstra tid til å gjøre ingenting, noe som er bare flott. I dag har jeg tatt meg årets første joggetur i solskinn, sett på Pretty Little Liars og The Carrie Diaries, drikket te og bladd gjennom hundrevis av bilder og quotes på tumblr. Herlig og avslappende dag, godt humør og nok søvn, hva mer kan man be om?

Flere som elsker søndager?

 

Signatur

I need inspirationJeg trenger inspirasjon. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal blogge om og hvorfor. Alt føles egentlig bare litt meningsløst... Det blir mye av det samme og jeg vet ikke hva jeg skal fokusere på. Tankene mine er veldig fraværende og rotete for tiden. Akkurat nå har jeg veldig bloggsperre og sitter fast.

Det hadde vært veldig fint om dere kunne si hva dere vil jeg skal blogge mer om. Om det er outfits, DIY, videoblogger   (i såfall om hva), hverdagsinnlegg, inspirasjon eller annet.

Hva vil dere at jeg skal blogge om?

 

Signatur

When is a park not a park?Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

TurquoiseDette har vært en utrolig rolig lørdag til nå, noe som jeg egentlig ikke liker. Jeg har sett en del på TV, hørt på musikk og gått i gjennom alle smykkene mine. Det viste seg og være et stort rot av metall som hang sammen og jeg fant ting jeg ikke ante jeg eide engang. Senere skal jeg på fimkveld sammen med tre gode venninner som blir koselig. Bortsett fra det har jeg ikke noe særlig mer å si, og så håper jeg alle har en fin lørdagskveld.

Hva gjør dere i dag?

 

Signatur

Photoshoot todayI dag tok vi bilder i fotostudioet på skolen vår. Noen av disse bildene skal vi bruke til et magazin vi skal lage i løpet av skoleåret. Den oppgaven synes jeg er utrolig gøy og jeg har tenkt å lage et motemagazin med 12-24 sider. Desverre var jeg ikke så veldig forberedt, så jeg hadde ikke med noen flere antrekk... Det var allikevel gøy å ta bilder i et ordentlig fotostudio selv om jeg ikke ble så veldig fornøyd med bildene av meg, haha. Vi hadde heller ikke så mye tid siden vi var så mange som skulle ta bilder. Jeg kjøpte meg forresten denne blomstermønstrede toppen i går som jeg synes er så utrolig fin. Blomsterprint er så sommerlig og femint, love it. 

Har dere tatt bilder i et fotostudio?

 

Signatur

Horizon


//redigert i photoshop

Hva syns dere om bildet?

 

Signatur

Denim, aztec and some colour


Genser//H&M, vest//BikBok, bukse//H&M, lue//Cubus, armbånd//selvlagd

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Half moon between the eyesHva syns dere om bildene?

 

Signatur

Today's look

I kveld skal jeg i bursdagsfeiring hos Julie. Jeg har stressa i siste lite (nok en gang) for å gjøre klart alt som må gjøres. Sminken tok utrolig lang tid, brukte vel ti minutter på eyelineren som ikke ville bli sånn jeg ville, haha.

Hva syns dere om sminken? Hva skal dere i kveld?

Signatur

Herlig start på marsHar dere noen gang hatt en sånn dag der livet bare virker vindunderlig og alt er bra? I dag er en sånn dag for meg. Jeg hadde en veldig gøy aktivitetsdag på skolen i dag med zumba og styrketrening. Heldige meg trente styrke på kvelden også da jeg var på dans. I stedet for å bli sliten av trening blir jeg tvert i mot utrolig våken og energisk av det! Og jeg blir så glaaad :-D Jeg kjenner også at det har blitt mye mildere og lysere ute, endelig er det snart vår. Jeg kunne faktisk sitte utendørs i kun en genser uten og fryse, det er herlig det. Gleder meg til å slippe å bruke ytterjakke!

Har dere hatt en fin start på mars?

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits