My bestie has birthday today!I dag har verdens beste bursdag, nemlig Julie! Gratulerer med dagen, bestevennen! Du er en fantastisk jente og jeg er så glad i deg. Selv om det var en dønn kjedelig torsdag prøvde jeg og sprite opp dagen med ballonger og Dumle. Ballongene var en fulltreffer... Håper i hvertfall at du hadde en fin dag! Uansett hvor ille det er å ha bursdag på en skoledag så kan du bare tenke at om to år har du bursdag på en lørdag, haha. 

I morgen er det aktivitetsdag på skolen og vi kunne velge mellom å dra til Gautefall, spille tennis, stå på skøyter eller gå på tur. Jeg har valgt å spille tennis i tillegg til zumba, aerobic, styrketrening og spinning. Gleder meg skikkelig til zumbaen i hvertfall og tror det blir en gøy dag.

Håper alle har hatt en fin torsdag!

 

Signatur

Turquoise Blazer
Blazer og Topp//H&M, Jeans//BikBok, Sko//Jeffrey Campbell, Veske//La Redoute

Hva syns dere om antrekket?

Signatur

Do you ever wish...Hva syns dere om bildet?

 

Signatur

Outfit: Cartoon Heroes


Topp//Bik Bok, Blazer og bukse//H&M, Sko//Jeffrey Campbell

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Snowboarding for the first time

I dag hadde jeg planlagt å ta bussen til Gautefall sammen med Iren og Håkon. Desverre gikk ikke ting helt etter planen, det vil si - det kom ingen buss... Derfor ble vi kjørt til Vegårshei. Ikke at det kan sammenlignes med Gautefall, men det var jo et godt alternativ. Jeg skulle som sagt stå på snowboard for første gang som startet nokså klumsete til å begynne med, haha. Rumpa mi ble brukt som akebrett store deler av dagen... Det var kjempe gøy da jeg fikk det bedre til og faktisk kunne kjøre oppreist ned hele bakken. Og en ting til, jeg likte ikke "skiheisen" og den likte ikke meg heller... Uansett, så har jeg hatt en kjempe gøy dag sammen med to morsomme venner.
Nå er vinterferien over, desverre... Jeg likte å stå opp til "normal" tid hver dag og ha litt energi til overs. Nå er det rett tilbake til - stå opp grytidlig og være trøtt hele dagen... Det var uansett herlig med en uke fri, selv om jeg egentlig ikke har utnyttet fridagene så godt som jeg kunne. Jajaja, håper alle har hatt en  fin vinterferie!

Hva har dere gjort i ferien? Har dere stått på ski/slalom/snowboard?

Signatur

Six Degrees of Black and White
Åh, jeg bare elsker svart/hvitt bilder. Synes det er så utrolig fint og stemningfullt. For min del kunne hele bloggen min vært i svart og hvitt, meeen det hadde antakeligvis blitt nokså kjedelig i lengden. 

I dag har jeg hatt en ganske rolig lørdag. Jeg tok en sykkeltur ned til byen for å egentlig kjøpe noe, men fant ikke det jeg skulle. Sykkelturen var allikevel herlig. Med musikk på ørene blir alt bedre, selv om jeg burde ha ørene åpne når jeg er i trafikken... Det var utrolig deilig ute i dag, ikke noe vind, ahh. Tenk det, en vinterdag hvor jeg ikke fryser. Siden det var så delig ute brukte jeg den muligheten til å ta noen bilder til en ny header. Det er jo bare fire måneder (høhø) siden sist jeg byttet den...

I morgen skal jeg bli med noen venner til Gautefall. Da skal jeg stå på snowboard for første gang, noe som kan bli ganske så interessant, haha. Jeg gleder meg i hvertfall kjempe masse. 

Håper alle har hatt en fin lørdag :-) Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

My latest purchases


Bukse//BikBokTopp//BikBok


Blazere//H&M


Hva syns dere om innkjøpene?

 

Signatur

DIY: Cases with PrintJeg fikk noen mobildeksler fra en venninne for en stund siden. Tre deksler i blått, rosa og gjennomsiktig. Siden alle var veldig basic tenkte jeg å gjøre noe med de for å stæsje/pimpe/freshe (haha) de opp litt. Mulighetene var ikke akkurat uendelige, derfor tok jeg bare fram en sprittusj og tegnet og skrev på de. Synes resultatet ble ganske kult og forhåpentligvis smitter det ikke av, haha.

Hva syns dere om dekslene?

 

Signatur

Wednesday Afternoon

Denne ettermiddagen var jeg sammen med Julie. Vi gikk en tur ned til butikken for å kjøpe ost og kjeks. Vi måtte jo selfølgelig ha druer til også. Det er så godt, haha. Selv om vi har sett filmen "Bridesmaids" ganske mange ganger er den fortsatt like morsom, spesielt når det er en stund siden sist. Scenen i brudesalongen... Kvelden ble avsluttet rundt klokka åtte fordi min sporty dame skulle på trening. Jeg derimot dro hjem igjen, der jeg nå sitter og leser. Hadde jeg hørt meg selv for en uke siden så hadde jeg ledd. Jeg har virkelig ikke lest en bok på et år, haha. Men nå som det er ferie og jeg har en del tid til overs så er det greit å sette seg ned å lese i en god bok.

Leser dere ofte bøker?

 

Signatur

I never changed, I just learned.
//tumblr

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

Shopaholic and Chocoholic

I dag har jeg hatt en flott start på vinterferien. Teknisk sett er det ikke vinterferie før i dag, just sayin'... Det var vel første gangen i år jeg hadde en rolig mandagsmorgen og det var så herlig. Jeg brukte mesteparten av dagen min på å traske rundt på Sørlandssenteret og "vindusshoppe". Problemet mitt er at det ikke går an å "bare se"... Derfor endte jeg jo opp med å bruke nesten en tusenlapp i dag også, hehe. Lunsjen spiste jeg på Bon Appétit, alene, haha. Det er egentlig greit å gå på shopping alene noen ganger, da slipper jeg å bli så distrahert.Jeg ble forresten litt forelsket i toppen nedenfor fra Bik Bok, men jeg kunne bare ikke kjøpe den... Om jeg bare hadde hatt mer penger!  

Jeg har forresten gitt et løfte til meg selv om å ikke spise sjokolade på 12 dager! Det skal jeg klare. Dette er noe jeg må gjøre fordi jeg har serriøst blitt helt avhengig av sjokolade. Jeg har spist det så og si hver dag den siste uka og lenger tilbake... Så fra nå av er det null iskaffe, kakao, sjokomelk, nugatti, sjokoladekjeks, og alt annet sjokoladerelatert. Grunnen til at jeg skriver dette på bloggen er at da har jeg det skriftlig, haha. Større press... 
12 days of no chocolate!

Hva har dere gjort i dag? Har dere hatt godtestopp?


Signatur

Webcam ShitI dag har jeg hatt den lateste dagen min på flere uker! Det føles så godt å slappe av, men kjenner at jeg blir veldig rastløs. Dagen min har hovedsakelig bestått av god mat, musikk, Pretty Little Liars, sjokolade, Youtube og vindusshopping på internett. Det skal bli godt å komme seg ut av huset igjen i morgen, haha.

Hva har dere gjort i dag?

 

Signatur

Vinterferie

Endelig er det vinterferie! Det blir så deilig å få en uke til å ta igjen all den tapte søvnen, haha. Det er altså mine planer, å sove. Men serriøst jeg har ingen andre planer enda og det er forferdelig... Jeg må virkelig finne på noe gøy som ikke koster penger. Det er vel sånn circa... ingenting... Joda, det er sikkert noe gøy å finne på, jeg har bare en tendens til å sløse bort fridagene mine og deretter angre skikkelig på at jeg ikke gjorde noe fornuftig. Dette ble veldig mye random snakkis, men jeg har egentlig ikke noe å fortelle om dagen, halve skoledagen brukte jeg på å se dårlige skrekkfilmer... Resten av tida har jeg brukt til å spise sjokolade.

Har dere planer for vinterferien?

 

Signatur

Valentine's Day

I dag har jeg hatt en veldig bra dag, til tross for hvor klønete jeg har vært. Dere aner ikke, jeg har virkelig vært utrolig klønete i dag, alt fra å søle kaffe til å velte ned ting på offentlige steder... Jeg antar at noen ganger har jeg bare sånne dager, haha.

Skoledagen startet med en engelskprøve som gikk noenlunde greit, deretter hadde vi dobbel norsktime, men siden læreren var syk og jeg hadde gjort alle oppgavene så ble det to fritimer på meg, hehe. Etter storefri dro klassen vår ned til Kulturhuset for å se på en utstilling fra Se(e) Me(g). Siden det egentlig ikke var mer å gjøre der enn å bare se på bildene som hang der så fikk vi dra hjem tidligere.

Tidligere på dagen startet jeg å se filmen "Valentine's Day", men siden jeg ikke rakk å se den ferdig sitter jeg og ser den nå. Dette er faktisk en film jeg ikke har sett før, men jeg følte at den var litt obligatorisk å se i dag. I og med at jeg er alene i kveld og ikke ute på date som bestejenta mi, haha. (Sorry, men jeg måtte bare nevne det Julie). 

Har dere sett  "Valentine's Day"? Hva har dere gjort i dag?

 

Signatur

Ultimate Valentine's Day DateNå har nok jeg ingen date til Valentinsdagen, men jeg ville allikevel sette sammen et antrekk som passet anledningen. Jeg kan virkelig se for meg ikledd denne kjolen på en romantisk date, kanskje til og med i kjærlighetsbyen Paris. 

Ville dere gått i dette antrekket?

 

Signatur

February 13th

I dag har pappa bursdag, derfor vil jeg gratulere han med dagen. Siden jeg var på dans fikk vi ikke spist middag sammen, men vi samlet oss senere på kvelden for å spise hjemmelagd bløtkake. Nå er det bare to skoledager igjen før ferie, men i morgen har jeg desverre en engelskprøve som jeg føler meg lite mentalt forberedt til... Derfor burde jeg antakeligvis jobbe med det nå, haha. 

Har dere noen prøver denne uka?

 

Signatur

Day to Night: Grey SweaterHva syns dere om antrekkene?

 

Signatur

4 days to goDa var det mandag igjen og bare en uke igjen til vinterferien. Jeg begynner helt ærlig å bli sprø av mandager, de blir bare lengre og lengre. Siden jeg og Julie ankom skolen to timer før første time så satt vi oss ned og så en film, "She's the Man". Etter skolen satt jeg bare og så på Home and Away i lang tid, jeg så vel seks episoder eller noe, haha. Denne torsdagen er det jo Valentine's Day som de fleste vet. Jeg er ikke egentlig så veldig begeistret for denne dagen, det sier seg selv at jeg er singel, men jeg kan jo prøve å gjøre det beste ut av den. Jeg har ingen store planer for vinterferien siden jeg ikke klarte å overbevise foreldrene min om å reise bort, men jeg skal allikevel forlate huset og være litt sosial. 

Håper alle har hatt en fin start på uken!

 

Signatur

Morsdag og Fastelavn

Jeg vil gratulere min kjære mamma med morsdagen i dag ♥ I dag er det jo også Fastelavn, derfor har jeg kost meg med både brownies og fastelavensboller i dag, haha. 

Håper alle har hatt en fin dag! ♥

 

Signatur

Tiny Little Bows

Disse bildene ble tatt ute i det herlige været tidligere i dag før jeg dro til en venninne. Der ble det baking av både muffins, fastelavensboller og kake. Vi brukte vel omtrent hele ettermiddagen på kjøkkenet, men det ble heldigvis litt tid til å slappe av og se en film. 

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

Into the Wild

God kveld alle sammen. Da var det endelig helg igjen etter en søvnig uke. Selve uka har ikke vært så slitsom, men skoledagene har vært så utrolig lange. I kveld skal jeg se den nyeste episoen av Vampire Diaries og kose meg med sjokolade, bare slappe av for meg selv. Jeg hadde forresten verdens skumleste sykkeltur i dag, er sikker på at jeg er en fare i trafikken... Jeg føler meg jo litt vill da som sykler på is og snø uten sykkelhjelm.

Ha en fin fredagskveld videre!

 

Signatur

All Black with a Hint of Gold and Red
Genser//PullAndBear, Sko//DinSko

Hva syns dere om dagens antrekk?

 

Signatur

Sunlight
//tumblr.com

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

Videoblogge?

Jeg kan ikke tro at jeg spør om dette, men er det noen som er interesserte i videoblogger? I en stund nå har jeg hatt lyst til å legge ut diverse videoer, men jeg har vel aldri tatt meg til motet å faktisk gjøre det. Det kan jo bli veldig gøy, men jeg kommer ikke til å snakke så veldig mye i videoene, det kan jeg bare si nå, haha. Er det bare jeg som virkelig misliker å høre stemmen min på film? I såfall, hvis videoblogger er noe dere ønsker å se er det fint om dere skriver en kommentar i kommentarfeltet (hvor ellers...) og eventuelt kommer med forslag til forskjellige videoer.

Skal jeg begynne å videoblogge? Har dere noen forslag?

 

Signatur

Outfit: 23 NYC

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

This weekend

Denne helga har jeg vært sammen med Julie. I går så lagde vi mat, kyllingklubber og brownies. Jeg og Julie er noe for oss selv på kjøkkenet... Det eneste vi kan lage perfekt er mikrobølgeovn popcorn, haha. Vi bestemte oss for å ha High School Musical-maraton. De filmene er serriøst koselige å se på, jeg liker de. Siden vi hadde en del problemer med å se filmene på nettet så vi ble ikke ferdige å se alle tre filmene før klokka to, haha. Det er rart å tenke på at den siste filmen kom ut i 2008... 5 år siden! I dag så var vi oppe før klokka elleve faktisk, og da var det rett ned på kjøkkenet for å lage frokost. Vi lagde havrepannekaker som ble overraskende vellykkede, og siden vi var så godt i gang så lagde vi like gjerne blåbærsyltetøy også. Frokosten ble spist i senga foran TV-en der vi så på "The Last Song". Denne helga har vært utrolig avslappende og jeg føler meg nesten klar for en ny uke. Nå er det bare to uker igjen til vinterferien, som blir utrolig herlig. 

Håper alle har hatt en kjempe fin helg! ❤

 

Signatur

Winter sun

I går så fant jeg motet til å gå ut å ta antrekksbilder for første gang i år. Siden det var så fint sollys og plussgrader så ville jeg virkelig benytte sjangsen til å ta noen ordentlige bilder utendørs. Jeg ble faktisk ganske fornøyd med bildene også og jeg skal prøve å bli flinkere til å bruke kameraet utendørs, selv om det er vinter. Resten av antrekksbildene kommer i morgen.

Hva syns dere om bildene?

 

Signatur

Wearing Converse today


Nå sitter jeg under pleddet mitt med trøtte øyne. Det har vært en lang dag selv om uka har gått veldig fort. I dag var jeg på dans igjen. Det er så gøy å danse hip hop, føler meg så gangsta... På hjemveien klarte jeg å skli på isen med sykkelen min og trynte skikkelig. Jeg landa rett på magen som en sjøstjerne, armene rett ut, haha. Nå sitter jeg her med en hoven finger og et bitte lite sår på kneet. Etter jeg kom hjem så koste jeg meg med en film og sjokolade. Jeg hadde forresten på meg Converse sko i dag for første gang i år, selv om det plutselig ble minusgrader igjen... 

Har dere sklidd på isen i vinter? Hva har dere gjort i kveld?

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits