Last day of JanuaryEndelig er januar over og jeg er klar for februar. Januar er alltid en ganske lang og kjedelig måned som jeg bare venter på skal bli over... I dag var det nydelig vær ute! Det føltes jo ut som om det var vår allerede. Og ja, jeg vet det bare er januar, men jeg lengter bare så mye etter varmere tider. Den herlige følelsen av at sola varmer på kroppen.

Har dere hatt fint vær i dag?

 

Signatur

If you're a bird i'm a birdHva syns dere om bildet?

 

Signatur

Dance againI dag var årets første dansetime med moderne. Det var utrolig deilig å danse litt igjen etter mange uker, selv om jeg var veldig trøtt, hehe. Jeg er jo trøtt nesten hele tiden... På fredag blir det også dans, men da blir det hip hop. Det var et slit å komme seg til dansen i dag siden det var slaps over alt. Det var jo bare ti centimeter med bar asfalt på fortauene, så jeg holdt på å skli ut i veien flere ganger. Nå blir det bare tre uker med dans før det er vinterferie, noe som jeg virkelig ser fram til. Jeg ser alltid fram til ferie. 

Går dere på noen fritidsaktiviteter?

 

Signatur

My first gif

Jeg lagde faktisk min første gif i dag. Dette er noe jeg ikke har peiling på i det hele tatt, men synes det er skikkelig kult. Denne gifen her er jo veldig enkel og består bare av to bilder, men jeg har lyst å prøve meg på noe litt mer avansert, hehe.

pictures to animationpictures to animation

Hva syns dere?

 

Signatur

Chanel Magnolia

Denne Chanel leppestiften kjøpte jeg på Skin Tonic for et par uker siden. Den har en rose-rosa nyanse og har et hint av skimmer i seg. Leppestiften er utrolig lett på leppene og jeg merker nesten ikke at jeg har den på. Jeg liker den kjempe godt og den har blitt min nye favoritt! 

Hva syns dere om leppestiften? Bruker du ofte leppestift?

 

Signatur

Five from BikBok


//BikBok

Hva syns dere om plaggene?

 

Signatur

White Peplum Top
Topp og smykke//Bik Bok

Hva syns dere om antrekket?

 

Signatur

23:23

I dette øyeblikket sitter jeg godt pakket inn i et varmt pledd kledd i en stor strikkegenser og med musikk på ørene. I kveld har jeg vært sammen med Julie, spist taco, sett på "The Vampire Diaries" og Idol. Jeg elsker virkelig fredager, det er alltid så utrolig deilig å komme hjem etter skolen etter en lang uke. I morgen skal jeg i bursdagsselskap til en venninne, så får vi se hva jeg gjør på søndag. 

Hva har dere gjort i dag? Følger dere med på "The Vampire Diaries"?

 

Signatur

Fashion Blogs


Angelica Blick
Martine EgelandFanny LyckmanHeidiRachel LynchJoanna JohanssonKenza ZouitenMarthe Borge


Annette HagaLeser dere noen av de samme bloggene? Hva er deres favoritt moteblogger?

 

Signatur

Three Necklaces


//H&M

//Cubus

//Bik Bok

Hva syns dere om smykkene?

 

Signatur

Wants from NastygalHvilket antrekk likte dere best?

 

Signatur

Blue MondayJeg startet denne mandagen med å gå en lang tur sammen med Julie til busstoppet. Det var ekstremt kaldt, synes jeg, men jeg vil jo si at det var forfriskende allikevel. Jeg har egentlig ikke gjort noe annet i dag enn å bare gjøre det jeg vanligvis gjør... Nå skal jeg komme med en skikkelig random fakta: Visste dere at i dag, den tredje mandagen i Januar, er verdens mest deprimerende dag? Denne mandagen er da kalt Blue Monday. Jeg har allikevel hatt en veldig grei dag, men mandager er jo... vel mandager.


Slenger med denne 80-talls sangen, rett og slett fordi den heter Blue Monday, haha.

Hva har dere gjort i dag? Har dere hørt om Blue Monday?
 

Signatur

Four Edits

Hvilken redigering likte dere best?

 

Signatur

A little bit of shoppingDenne lørdagen har jeg vært på Sørlandssenteret sammen med Solveig. Vi startet shoppingturen vår med å spise lunsj på Burger King. Vi begge visste vi ville ende opp der uansett, hehe. Jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle shoppe for over tusenlappen, men det gjorde jeg... No more shopping før april! Selv om jeg vet det kommer til å skje allikevel, hehe. I dag fikk jeg forresten kjøpt min første Chanel lebestift! Wihoo, tenk det, den var dyr da... Jeg skal i hvertfall bruke den mye fremover. Hvis jeg hadde hatt mye penger så hadde jeg hatt alt for mange lebestifter, det samme gjelder sko. Man kan egentlig aldri få nok.

Hva har dere gjort i dag?


Signatur

Finally WeekendDenne uka har vært så lang og jeg har nærmest venta på helg helt siden tirsdag. Siden jeg var syk hele sist helg så må jeg utnytte denne helga dobbelt så godt. Jeg starter med en shoppingtur med en venninne i morgen så ser jeg hva som skjer etter det. I kveld var jeg sammen med Julie og så filmen "Silver Linings Playbook". Vi var ikke hjemme før klokka fem, til tross for at vi var ferdige på skolen klokka kvart over to! Skal ikke fortelle alt jeg sa etter at bussen hadde kjørt engang... Vi kom oss jo hjem allikevel da.

Hva skal dere gjøre i helga?

 

Signatur

Triple Black and White

Hva syns dere om bildene?

Signatur

shortgirlproblems
Jeg er bare 160cm høy... Eller lav, for den saks skyld. Jeg har vært lav egentlig hele livet mitt, og har jo lært å bare akseptere det. Allikevel så blir jeg minnet på daglig at jeg er lav, og det er så utrolig irriterende! Om jeg kunne velge ville jeg heller ha vært 174cm høy. Da hadde livet vært bedre, haha. Noen av de største "problemene" med å være lav, for meg er:

♥ Folk klager på tanter og bestemødre som sier, "Å så stor du har blitt!" Jeg vet ikke hvordan det føles...

♥ "Men å være lav er jo så søtt!" Virkelig? Søt?? Jeg vil heller være sexy. Jeg prøver ikke å bli adoptert i en dyrebutikk.

♥ Korte bein... Trenger jeg å si mer?

♥ Mine yngre søsken er høyere enn meg.

♥ Når jeg går i høye heler er jeg NESTEN like høy som normale folk.

♥ Korte jeans er fortsatt for lange...

♥ Når jeg må spør noen om å rekke tak i noe for meg fordi jeg ikke rekker opp.

♥ "Oi, du er lav!" "... Nei virkelig? Det har jeg aldri lagt merke til..."

♥ Maxikjoler er ALT for lange.

♥ Når jeg må se opp på folk når de snakker. 

♥ Når noen høye bumper borti meg og sier, "Sorry, så deg ikke!" Virkelig?... 

Noen som kjenner seg igjen?
Hvis noen vil så kan jeg gjerne lage et innlegg med fordeler ved å være lav? Signatur

Healthy can be delicious

Noe som frister?

Signatur

My daily makeup routine

Dette er sminken jeg bruker til hverdags. Jeg har desverre ikke det høyeste sminkebudsjettet, derfor er cirka all sminken min fra "billigmerker".  Jeg har selfølgelig masse ønsker om dyrere sminke fra forkjellige merker, men det får vente til jeg har bedre råd, hehe. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet! Hva slags sminke bruker dere? Har dere noe å anbefale?

Signatur

MochaSiden jeg har vært syk hele helga så har jeg hatt litt for mye tid til overs. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med meg selv når jeg er syk, siden sist gang jeg hadde feber må ha vært for over to år siden. Thank God for Paracet liksom... Det har i hvertfall blitt mye avslapping, til en viss grad, har ikke tatt noe lur eller noe, haha. På ettermiddagen lagde jeg meg kaffe og drakk fra min veldig kule kaffekopp. Jeg har vel aldri eid mitt eget krus, no kidding. Kaffe hjelper mot det meste, eller hva? Jeg satser på at jeg står opp i morgen uten feber, og frisk som en fisk. Det er lov å håpe... Da håper jeg at alle har hatt en fin helg!Hva har dere gjort i helga?

Signatur

Saturday Inspiration


//tumblr

Håper alle har hatt en fin lørdag!

Signatur

Starting to feel sickEndelig er det helg, men desverre for min del begynner jeg å bli syk. Det er vel egentlig ikke rart siden hele familien har gått rundt med forkjølelse de siste dagene, så nå var det min tur. I kveld har jeg slappet av og sett på "Pitch Perfect" med en varm kopp te i hånden. Jeg håper at en god natts søvn hjelper og at jeg føler meg bedre i morgen.

Flere som har blitt forkjølet i det siste?

Signatur

Peplum and Striped JeansHva syns dere om antrekket?

Signatur

Bustier
Rihanna Top// Bik Bok

Hva syns dere om bildene?


Signatur

I'm going to work for itHvordan får dere treningsmotivasjon?

Signatur

Too cool for school?

På morgenen i dag var jeg så tullete... Jeg klarte å sette vekkerklokka mi på samme tid som jeg faktisk skulle dra sammen med Julie til skolen. Heldigvis starter vi ikke før klokka ti på mandager så jeg kom meg til skolen tidsnok. Allikevel... Det er lurt å stå opp før man skal dra av gårde. 

Flere som har hatt problemer med vekkerklokka? Eller bare stilt den helt feil...


Signatur

Nice to see you my friendDenne ettermiddagen har jeg tilbrakt sammen med min skjønne venninne, Solveig, som jeg ikke har sett på evigheter. Vi lagde nachos og brownies, to av mine favoritt "matretter", det er så godt! "Easy A" var kveldens film, synes Emma Stone er så morsom. Så lenge Emma Stone er med i en film så må den være bra, henne, eller kjekke gutter. Etter vi hadde spist alt for mye og sett ferdig filmen hadde vi det gøy med å lære oss noe veldig kult, som skal forbli hemmelig. Dere vet den følelsen når dere har lært noe skikkelig kult og er så stolt over det? 

Har dere hatt en fin søndag?

Signatur

Over my bare shouldersDet er så herlig med helg! I dag har jeg bare slappa av og lata meg hele dagen, hehe. Jeg har sett på TV, hørt masse på musikk, spist god mat og tatt noen bilder med den nye selvutløser fjernkontrollen som jeg kjøpte på onsdag. Tenk at jeg har hatt kameraet mitt i over et år, men ikke eier en fjernkontroll før nå? Hvordan har jeg overlevd?! Nå kan jeg i hvertfall klare å ta outfit bilder uten å måtte spørre om noen kan holde kameraet for meg... Har vel egentlig ikke mer å si bortsett fra at jeg har hatt en utrolig avslappende dag.

Hva har dere brukt lørdagen til?

Signatur

Black and white inspirationHva syns dere om inspirasjonen?

Signatur

DreamcatcherPå skolen i dag hadde vi en oppgave om blant annet tatoveringer. Siste del av oppgaven var at vi skulle tegne vår egen tatovering. Jeg valgte å tegne en drømmefanger, rett og slett fordi de er så fine og drømmende. En dag vil jeg selv ha en tatovering som betyr noe viktig for meg. 

Hva syns dere? Noen av dere som har eller kunne tenke seg en tatovering en dag?

Signatur

TumblrI dag så bestemte jeg meg for å lage tumblr. Jeg vet nesten ikke hva det er og er enda usikker på hvordan det fungerer, men har hatt lyst å lage en i lang tid nå så da gjorde jeg det. Jeg har allerede repostet masse bilder også, haha. Følg meg gjerne HER.

Har dere tumblr?

Signatur

Goals for 2013Dette et da mine nyttårsforsetter. Jeg håper virkelig jeg klarer å oppfylle alle målene. 2013 skal bli et fantastisk år, det skal jeg gjøre alt jeg kan for. Jeg skal absolutt fokusere mer på livet nå i stedet for å bare tenke på framtiden og det som kommer. Noen ganger er det best å ta hver dag som de kommer og gjøre det beste man kan ut av hver dag. 

Hva er deres nyttårsforsetter?


Signatur

Hello 2013

Godt nyttår alle sammen! Endelig er 2013 her, som skal bli et fantastisk år. Jeg hadde en kjempe morsom nyttårsaften sammen med venner i går og fikk en flott slutt på 2012. I dag stod jeg opp ganske så seint, men det var godt å sove lenge for en gangs skyld. I kveld var jeg sammen med Julie og siden vi ikke fikk  tent stjerneskudd i går bestemte vi oss for å gjøre det i dag. 

Hadde dere en fin nyttårsfeiring? Hva har dere gjort i dag?

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • August 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits