DON'T LET anyone ever DULL YOUR sparkle

For en liten stund siden bestilte jeg en eske fra Glossybox, siden de hadde et tilbud der de solgte tidligere esker for kun 79 kr. Jeg visste ikke hvilken boks jeg kom til å få, men jeg er ganske sikker på at denne er en fra sommermånedene. På bildet over kan du se de produktene som var i esken og man får jo faktisk ganske mye for pengene. Dette var første gang jeg bestilte en Glossybox og jeg syns det er et bra konsept. Jeg tror likevel at jeg ikke kommer til å abonnere på det, rett og slett fordi jeg liker best å velge selv de produktene jeg vil teste ut. Plusspoeng for kul eske!

Har du abonnert/abonnerer du på Glossybox? 

Signatur

My new babiesEt par nye sko kan forandre livet ditt, det tror ihvertfall jeg på. Jeg så dette paret med sko fra utsiden av skobutikken og jeg måtte bare gå inn og prøve de på. De er utrolig komfortable samtidig som de har litt hel, noe som er perfekt for mine korte bein. Disse nydelighetene skal være på føttene mine i lang tid fremover.  

Jeg kjøpte meg også noen hårprodukter, selv om jeg ikke har den fineste sveisen kan jeg i det minste prøve. Disse tre var på salg til 3 for 2 så jeg måtte bare. Jeg så også de nye gel neglelakkene fra Isa Dora og fikk lyst til å prøve det ut, kanskje mest på grunn av fargen classy nude som falt veldig godt i smak hos meg. 

Hva syns du om innkjøpene?

 

Signatur

Makeup Monday: Beauty SplurgeHey hey ◠‿◠ Jeg kan egentlig ikke tro at det er Juni allerede, men allikevel takk for at det er det. På bildene over ser dere noe av det jeg kjøpte på lørdag da jeg var på Sørlandssenteret. Det gikk mye penger den dagen, hahah. Det var salg da, det er i hvertfall det jeg fortsetter å si til meg selv. Hvorfor er det så gøy å bruke penger? 

Jeg har også kjøpt inn stoff til en kjole jeg skal sy på skolen, så bare vent å se hvordan den blir. Forhåpentligvis blir den sydd ferdig, hvis ikke vet jeg ikke hva jeg gjør. Jeg fant ikke den fargen jeg hadde tenkt til å ha, så stoffet jeg kjøpte er i lavendel. Den fargen har jeg et elsk-hat forhold til, derfor vet jeg ikke om jeg faktisk liker den eller ikke. I dag har jeg ikke vært på skolen fordi jeg har vært på glattkjøring (blant annet). Det var veldig interessant og lærerikt. Tenk at Martha snart får lappen, det er koselig. 

Nå går resten av dagen min til å jobbe med en presentasjon i samfunnsfag som jeg har i morgen. Det er jo kjempegøy å sitte innendørs når sola skinner mer enn noensinne *griner*. Jeg ønsker uansett alle sammen en god mandag videre og vit at jeg misunner dere som sitter ute og steker i sola.  ✿ ✿ ✿

 

 

Signatur

Super giraGod torsdag alle sammen. Det har vært ganske stille fra meg på bloggen i det siste, men det er fordi at jeg ikke har hatt noe å blogge om og da lar jeg heller være, hahah. Kvalitet framfor kvantitet. Ikke at det er det jeg kan si om tentamensoppgaven min i programfag, wops. I går fikk jeg i hvertfall en liten pakke i posten fra Yves Rocher. Da jeg bestilte produktene var det et ganske bra tilbud så jeg kjøpte det egentlig bare fordi jeg kunne, høhø. Det var et par ting jeg trengte også da, so why not. Jeg har ikke fått prøvd ut noe enda, men jeg skal oppdatere dere hvis noen av produktene blir en hit.

I morgen så drar klassen til Oslo, noe som jeg har gledet meg til i sånn to måneder, hahah. Vi skal besøke Fretex Redesign og Moteskolen Esmod og det blir veldig interessant. Jeg og noen kule kids i klassen skal være igjen i Oslo så da blir jeg der til lørdag. Omg, vi drar i morgen, jeg gleder meg altfor mye og dette blir sååå bra.

Har du testet ut noe fra Yves Rocher?

 

Signatur

BEAUTY HAUL ♡ Video
PS. Takk for gavene ♡ ♡ ♡

Dette er altså det jeg har kjøpt i det siste. Jeg tenkte at jeg like godt kunne filme en video, så jeg håper dere liker den. Gjerne abonner på YouTube-kanalen min (self promoting, haha), der legger jeg ut videoene før de kommer på bloggen. 

Hva syns dere om innkjøpene? Husk også spørsmålsrunden min her!

 

Signatur

YSL Rouge Volupte #1 Nude Beige

Okei, okei, okei. Først bare se på den. Den er nydelig, den er perfeksjon, jeg elsker den. Jeg kan ikke huske hvor lenge jeg har hatt lyst på en leppestift fra Yves Saint Laurent. Nå, endelig, har jeg en, og dette er bare den første, det skal komme mange flere hjem til meg. Med en gang jeg løfter den opp kan jeg føle kvaliteten på leppestiften. Kvaliteten er kjempegod og fargen er super pigmentert, i tillegg til at varigheten er evig, nesten i hvertfall. Det er vidunderlig hvordan en eksklusiv leppestift kan gjøre dagen min så mye bedre. Man kan kanskje ikke kjøpe lykke, men det er noe rike mennesker sier fordi de kan kjøpe seg akkurat det de vil. 

Hva syns du om leppestiften? Har du noe fra YSL?

 

 

Signatur

Pastels from EssieSist jeg var på shopping tok jeg med meg to nye neglelakker fra Essie. Det hadde nok holdt med én, men jeg klarte ikke å bestemme meg så jeg bare måtte kjøpe begge. Jeg har en helt spesiell kjærlighet for neglelakker og leppestifter, jeg kan bare aldri ha for mye av det. Dette gjelder også sko.

Den føste neglelakken heter Fiji. Det er en "opaque" (ugjennomsiktig) pastellrosa. Fargen er veldig feminin og søt. Jeg har lenge ønsket meg denne, men for en eller anna grunn har den alltid vært utsolgt når jeg har sett etter den. Nå har jeg den endelig på fingerneglene og kanskje, bare kanskje kan den erstatte A Crewed Interest (som var limited edition). 


Den andre heter Lilacism og er en fortryllende, elegant, lavendelfarget neglelakk. Jeg synes dette er en utrolig fin farge til våren og sommeren. Som alltid er neglelakkene fra Essie i kjempegod kvalitet. De er lette å påføre, tørker fort og varer i en evighet. Jeg kan lett gå en uke uten av den begynner å flise av. Love, love, love.

Har du en favoritt neglelakk fra Essie?

 

 

Signatur

Winter Haul


Fra venstre: genser fra Pull & Bear, topp fra Bershka, genser fra Stradivarius, bukse fra Stradivarius og skjørt fra Bershka.Sist uke da jeg var i Krakow sammen med Ida så ble det en del shopping. Jeg kjøpte for det meste julegaver, men jeg kjøpte noen ting til meg selv også. Det hadde vært kjempe gøy å ha ubegrenset med penger på kontoen, men sånn er ikke livet, hahah. Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med det jeg kjøpte. 

Hva syns du om innkjøpene?

 

 

Signatur

Makeup from Coastal ScentsFor en uke siden eller noe så kom det plutselig sminke i posten og selv om det ikke var til meg så beholdt jeg det. Ookei, nei. For cirka to uker siden bestilte jeg litt sminke fra coastalscents.com, de selger kjempe billig sminke med kjempe dyr frakt, haha. Frakten kosta mer enn produktene, noe som var ganske skuff, jaja. Det var uansett jeg som valgte å bestille det allikevel... Jeg er veldig fornøyd med øyenskyggen i hvertfall, 120 forskjellige farger gir mange muligheter for øyensminken min framover. Jeg skal nok være ganske kreativ med alle disse fargene. Det er egentlig ikke så mye mer å si enn det, jeg kjøpte også et par sminkekoster og øyenbrynskygge, so yeah.

Hva syns du om sminkeinnkjøpet?

 

 

Signatur

Black & White Bow Dress

Da jeg var på Sørlandssenteret på lørdag kom jeg over denne kjolen på H&M: Jeg synes den var så søt og passformen var perfekt, så jeg måtte bare kjøpe den. Til hverdags bruker jeg vanligvis ikke kjole, kanskje fordi jeg ikke eier så mange kjoler, men denne kan kles både opp og ned, til fest og hverdags.

Hva syns du om kjolen?

 

 

Signatur

New in: Combat ankle boots

Hei igjen! Sist uke bestilte jeg et par sko fra Ellos, så i dag fant jeg ut at pakken min hadde kommet. Jeg ville egentlig ha de i cognac brun, men de var utsolgt så da ble det svart i stedet. De er i ekte skinn så derfor støtter jeg dyreplageri lol. Jeg synes skoa er kjempe fine og det er bra plass til et par tjukke ullsokker oppi også, noe jeg kommer til å trenge. I can't wait to wear them.

Hva syns du om skoa?

 

 

Signatur

Sephora PurchasesDa jeg var i Paris "måtte" jeg bare innom Sephora og det ble selfølgelig kjøpt noen ting. Noe jeg synes er så gøy med sminkebutikker i utlandet er at de har merker som vi ikke har i Norge (med unntak på nettbutikker). Jeg er veldig fornøyd med det jeg fikk kjøpt der, men jeg har enda ikke prøvd ut blushen. Skulle veldig gjerne tatt med meg hele butikken hjem selv om det ikke hadde vært plass i bilen, ehh... Kanskje ikke hele butikken, men uansett.

Har du noe av det samme?

 

 

Signatur

Coral HandbagDenne veska kjøpte jeg på Accessorize da jeg var i Kristiansand i går. Den var på salg til 70% avslag! Da jeg var i Bergen så jeg faktisk på samme veska, men endte opp med å ikke kjøpe den, heldigvis. Jeg betalte kun 107 kr for den så den var et godt kjøp i mine øyne. Dessuten så eier jeg ingen vesker med litt farge, kun svart og brun, så det var gøy å skaffe en veske som skiller seg litt mer ut. Fargen er jo kjempe fin, jeg vil beskrive den som korallrød, men fargen ser annerledes ut i forskjellige lys. Størrelsen er også veldig grei, jeg er avhengig av å ha en del i veska så den kunne ikke ha vært noe mindre.

Hva syns du om veska?

 

 

Signatur

Armcandy and some more


Accessories fra Gina Tricot

Hva syns du om tilbehøret?

 

Signatur

My latest purchases


Bukse//BikBokTopp//BikBok


Blazere//H&M


Hva syns dere om innkjøpene?

 

Signatur

Five from BikBok


//BikBok

Hva syns dere om plaggene?

 

Signatur

Three Necklaces


//H&M

//Cubus

//Bik Bok

Hva syns dere om smykkene?

 

Signatur

New in from Krakow


Topp//Bershka

Denimjakke og denimskjorte//StradivariusTopp//Pull and Bear

 Genser//Pull and Bear 

Øredobber//Six

Smykke//Accessorize

Hva syns dere om innkjøpene?

Signatur

Hey, I put some new shoes on

Disse skoa kjøpte jeg meg sist uke. Jeg trengte noen nye "vintersko" med fôr i og jeg likte godt disse ankel bootsene. Det har vært veldig mange varianter av forskjellige sko i denne stilen og jeg har lenge hatt lyst på et par selv. Dette paret er fra DNA, men de selges også på Eurosko.

Hva syns dere om skoa?

dw12dt
Signatur

My First Pair of Jeffrey Campbell's!Se hva jeg har kjøpt meg! ... Jeffrey Campbell's! Ååhh, jeg blir glad bare av å se på det nydelige paret med skinnsko, og tenk at de er mine. Jeg har hatt lyst på et par i så lang tid, men nå eier jeg endelig det klassiske paret Jeffrey Campbell lita i svart. Gleder meg til å bruke de!
Hva syns dere? Eier noen av dere et par Jeffrey Campbell sko?

Signatur

My new handbag


Veske fra Don Donna
Hva syns dere?

Signatur

New in lately


Topp og bukser//H&M

Gensere//H&MGenser//H&M

Neglelakk//OPI

Hva syns dere om innkjøpene?

Signatur

Just one thing in my shopping bag

Etter skolen i dag dro jeg og Julie til Arena Senteret og var der i et par timer. Vi spiste lunsj på Big Bite og gikk deretter rundt i butikkene. Jeg kjøpte bare én ting i dag, en lys denimskjorte med nagler fra Only. Noen ganger føles det ut som butikkene ikke har noe som helst i min størrelse, utrolig irriterende. Kanskje like greit, så unngår jeg impulskjøp... Jeg er i hvertfall fornøyd med denimskjorta, jeg har lett så lenge etter en.

Ha en fin uke videre!

Signatur

Innkjøp fra Bergen

Dette er det jeg kjøpte da jeg var på shopping i Bergen. Kjøpte ikke så veldig mye i og med at jeg prøver å skjerpe pengebruken, hehe. Jeg er i hvert fall førnøyd med innkjøpa.
Bluse//Vero Moda

Blonde BH//Lindex

Pysjamasbukse//H&M

Sminkefjerner, varmebeskyttelsesspray og bodylotion//H&M 

Hva syns dere?

Signatur

Innkjøp fra Oslo

Da jeg skulle til Oslo hadde jeg sagt til meg selv at jeg ikke skulle kjøpe mer klær... Men, det gikk nok ikke. Nå har jeg bestemt meg for at dette er det siste som blir kjøpt på lenge, og det mener jeg. Nesten alle pengene mine går jo til klær, og mat, hehe. Allikevel, til mitt forsvar så var det -50% på Bik Bok, da må man jo kjøpe noe, eller? Tror jeg har blitt en shopoholiker...


Kjole fra H&M


Topper og shorts fra Bik Bok


Genser fra Vero Moda

Hva syns dere om innkjøpene?
Flere som bruker alt for mye penger på klær? 

Signatur

Innkjøp

Her er innkjøpene fra mandag:


Pappkartong og lim fra Panduro. (Gjett hva jeg skal med det ;-)


Nagler fra Panduro.


T-skjorte og BH fra H&M.


Fjærøredobber fra Bik Bok, solbriller og smykke fra Cubus.


Topp fra Bik Bok.

Hva syns dere om innkjøpene?

Signatur

Call me maybe

Endelig har jeg fått kjøpt meg ny mobiltelefon! Jeg følte virkelig at jeg trengte det, før kunne jeg jo bare tekste og ringe... Den kostet litt mer enn budsjettet, så jeg håper det er verdt det! Mobilen heter Sony Ericsson Arc S. Den skal liksom ha 3D kamera (hva nå enn det er), men det skjønte jeg ingenting av. Uvant med touch-mobil, men vender meg sikkert fort til det :)

Hva slags mobil har du?

Signatur

New in

Her er innkjøpene fra shoppingturen på tirsdag:Rosa treningsjakke fra G-maxMintgrønn bukse fra Pieces og pastellfarget topp fra BikBokHvit bomullskjorte fra H&M og tubetopp fra Gina Tricot

Hva syns du?

Signatur

Innkjøp

I det siste har jeg kjøpt en del ting her og der, så jeg tenkte det var like greit å samle alt i et innlegg. Jeg kjøpte også et par sko og to belter som ikke er med på bildene her.

Hva synes dere? 

God helg! 

Signatur

New in

For noen dager siden kom klærene jeg hadde bestil fra H&M. Desverre så kom ikke alt, men disse toppene fant veien hjem. Den ene toppen var litt mørkere enn jeg hadde trodd, men, men. Den var jo fin uansett. Jeg har forresten starta å bli syk, whohoo! Akkurat det jeg ville, NOT! Hater å være syk. Spesielt når man snørrer dagen lang og føler at noe henger ut av nesa hele tida. (Ekkelt, men sant...) // begge fra H&M

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits