Too Faced Natural Eyes
Her kan du se "swatches" av alle fargene. Det var litt vanskelig å få opp fargen på kameraet, men i virkeligheten er øyenskyggene utrolig pigmenterte. Fra venstre til høyre er fargene:
Heaven, Cashmere Bunny, Sexspresso, Silk Teddy, Push-Up, Erotica, Nudie, Honey Pot og Chocolate Martini.Mitt siste sminkeinnkjøp er denne øyenskygge-paletten som dere kan se her. Dette er Natural Eyes paletten fra Too Faced og jeg er in love. Noen sminkeprodukter er så fine at jeg kunne nesten kjøpt de kun for pynt. Først og fremst elsker jeg hvordan hele paletten ser ut og hvordan fargene er sotert i "Day", "Classic" og "Fashion". Allikevel går alle fargene sammen uansett. Jeg tror at hvis jeg måtte levd med en øyenskygge-palett, så måtte det vært denne (eller Lorac Pro Palette, men det er en annen sak). Fargene er kjempe pigmenterte og konsistensen er silkemyk! Absolutt å anbefale selv om det var litt vanskelig å få tak i den. Designet har også blitt fornyet, til min store glede, så jeg er kjempe fornøyd.

Har du denne paletten eller en annen fra Too Faced?

 

Signatur

Lancôme Teint Miracle Foundation

Hei hei alle sammen! På lørdag var jeg som sagt i Sverige en tur og på båten hjemover var jeg innom taxfree-en som alltid. Det var selvfølgelig umulig å forlate sminkeavdelingen uten å kjøpe med seg noe og denne gangen ble det en ny foundation. Jeg har aldri kjøpt noe fra Lancôme før, det eneste jeg har hatt fra merket er en liten teste-maskara som jeg fikk en gang for leeenge siden.

Først kan jeg jo skrive litt om hva foundationen hevder å gjøre; Den inneholder en kombinasjon av "pearlescent" pigmenter som gir en frisk, glødende finish og gir huden en naturlig utstråling. Med en høy konsentrasjon av vann, føles huden jevnere, mykere og hydrert opp til 18 timer, og varigheten på dekkevnen er opp til 12 timer.

Min mening er at denne foundationen gir et naturlig resultat og kjennes lett ut på huden. Den gir en medium dekkevne (men kan bygges opp) og jevner ut hudtonen, samtidig som huden får en frisk glød. Konsistensen er ganske tynn og den er en drøm å påføre. 

Jeg vil ikke skrive alt for mye i dette innlegget først og fremst fordi at det blir mye for de fleste og lese og jeg har tross alt bare brukt den en gang. Denne gangen brukte jeg ikke noe krem under eller pudder over fordi jeg ville teste hvordan den klarte seg på egenhånd. Og jeg må si at den var absolutt verdt pengene. Fargen er bittelitt for mørk for meg, men sommeren er rett rundt hjørnet og etter litt sol er nok fargen perfekt for meg.

Alt i alt vil jeg si at dette er en utrolig bra foundation. Jeg har bare brukt den en gang så dette er altså første-inntrykket mitt av den. I butikken her i Norge koster den rundt 410kr, men i taxfree butikken kostet den "kun" 300kr, så det er en del å spare der ihvertfall. Jeg vil også si at dette er en foundation som fotograferes utrolig bra, altså at den ser bra ut på bilder (da snakker jeg om på huden, men pakningen er jo også utolig fin da, haha). 


Har du noe sminke fra Lancôme?

 

Signatur

Neutral Eyes & Pink LipsHva synes dere om sminkelooken? Hvilken farge liker du best å bruke på leppene?

 

Signatur

Milkmaid BraidDet er ikke ofte jeg prøver å gjøre noe annet med håret mitt enn å gre det, eller bare rette det. I dag prøvde jeg derimot å lage en hårsveis kalt "milkmaid braid". Noen av dere har helt sikkert sett det før, men jeg har ikke prøvd det selv. En av grunnene til at jeg gjør så lite med håret mitt er at det er utrolig tynt og glatt. Det er selvfølgelig veldig greit å ha med å gjøre, i og med at jeg så og si aldri får floker, men det er litt synd å ikke ha muligheten til å gjøre noe mer spennende med håret. Jeg har aldri farget eller stripet håret mitt heller i frykt for at det skal bli enda tynnere og mer slitt, så jeg og hårfrisyrer er vanligvis ikke et tema. En gang i blant er det allikevel gøy å ha noe annet som foregår på toppen av hodet, det er ikke så mye volum i håret mitt heller, haha.

Jeg lurte på om jeg skulle lage et eget innlegg med videoen jeg filmet i går, men jeg vet ikke helt enda. Hvis du vil så er det bare å trykke HER for å se den, og du kan også trykke HER for å komme til spørsmålsrunden som jeg svarer på i morgen eller dagen etter.

Hva syns du om frisyren? Pleier du å gjøre mye med håret ditt?

 

 

Signatur

Casual Dressing Up

Hei igjen! Jeg har allerede hatt en flott start på dagen og nå er jeg klar til å dra ut og spise med Julie. Vi vet enda ikke helt hvor vi skal spise hen, men det finner vi nok fort ut av. Sminken holdt jeg ganske enkel i dag, men jeg skal si at eyelineren var et strev! Det tok lang tid for å si det sånn. Antrekket består av en enkel bluse og discopants, og når jeg tenker over det nå kanskje jeg skal ta på meg noen finere sko for å pynte det opp litt. 

Hva syns du om sminken?

 

Signatur

Radiant Orchid

I dag har jeg eksperimentert litt mer med øyensminken. Det er ikke ofte jeg bruker noe som ligner regnbuens farger på øyelokkene. I det siste har jeg begynt å like pastellilla/lavendel/indigo utrolig god, men ironisk nok var dette en farge jeg hatet før. Heldigvis for meg så er det lov å forandre meningene sine. Jeg syns det ble utrolig fint og det er synd at fargen ikke kom bedre fram på bildene. I virkeligheten så det faktisk ganske dramatisk ut. Feminint og vårlig vil jeg si beskriver denne looken godt.

Hva syns du om sminken?

 

 

Signatur

Winter Skincare Tips

Winter Skincare Tips

Winter Skincare Tips by mustartha featuring face moisturizers

Hva syns du om tipsene?

 

Signatur

Bright Pink

I dag er jeg utrolig sliten og merker at den lille livsgnisten som var igjen har dratt av gårde med den iskalde vinden i minusgradene. Jeg har ikke så mye å fortelle og uansett om jeg hadde det så hadde jeg antakeligvis ikke orket å skrive det ned uansett. Bortsett fra det så ville jeg bare si at jeg legger ut en liten video litt senere i kveld, så det er gøy hvis du stikker innom igjen. Håper alle har hatt en bedre tirsdag enn meg og god kveld videre.Signatur

Video: Holiday makeupHva syns du om sminken?

 

Signatur

Hair and makeup for tonightNå er det like før jeg drar ut døra for å dra på juleball. Det er egentlig ikke så lurt av meg å gjøre dette kvelden før siste tentamensdag, men må man så man man. Jeg gikk ikke i fjor så da griper jeg muligheten i år. Gleder meg ganske mye, jeg har faktisk aldri vært på Castelle før, men det finnes en første gang for alt. Jeg holdt sminken nokså enkel siden jeg ville ikke komme dit med smokey eyes og dra derifra som en trist panda. Håret er bare krølla med rettetang, enkelt og greit.

Skal du på juleball i år?

 

 

Signatur

Halloween Makeup Tutorials
  

   

Nå er Halloween like rundt hjørnet. Jeg tenker meg at det er en del som allerede har "feira" Halloween, men det er nok mange som kler seg ut til torsdag og/eller til helga, eller ikke i det hele tatt. Selv vet jeg ennå ikke hva jeg skal være på Halloween og det er ikke ulikt meg å være seint ute med noe... Ingen av disse halloween utkledningene er noe særlig skumle, men sjangsen er stor for at jeg blir skremt av meg selv hvis jeg drar den helt ut. Jeg strever virkelig må å velge hvilken stil jeg skal velge i år, hmmm.

Hva skal du kle deg ut som på Halloween?

 

 

Signatur

Last day of fall break

...og snipp snapp snute så var høstferien ute. Jeg kan ikke tro hvor fort denne ferien har gått! Antakeligvis er en av grunnene at jeg har sovet mye mer enn vanlig, men allikevel... Denne søndagen har jeg vært sammen med tre sexy jenter og ledd masse. Endelig etter så lang tid var jeg, Julie Alise, Julie og Ida samlet i samme rommet for en morsom jentekveld. Vi startet med å se "Warm Bodies" og spise kanelboller, og resten av kvelden var det mimring tilbake på barndommen og skravling om fremtiden. Sånne kvelder som denne burde vi virkelig ha flere av, jeg er så takknemmelig for å ha så gode venner.

Hvordan har din søndag vært? Har du sett "Warm Bodies"?

 

Signatur

70's makeup

Denne uka har vi en skoleoppgave om moter og trender fra forskjellige ti-år. Jeg og Julie fikk 70-tallet, og kun fordi vi var for seine til å rope ut 60-tallet. Not funny... Det hadde vært så mye gøyere med enten 50- eller 60-tallet. Personlig synes jeg stilen på 70-tallet var helt forferdelig, no offence... Jaja, dette er i hvertfall resultatet, vi hadde ikke noe hårføner, therefore, flatt hår... Oppgaven er jo egentlig ganske gøy likevel da, vi lærer jo mye om de forskjellige stilene og hvordan trendene har forandret seg gjennom årene.

Hva syns du om sminken?

 

Signatur

Winged Eyeliner and Triangles

Dette har vært en av de mest herlige søndagene på lenge. Jeg har sovet lenge, spiste en god frokost, drukket kaffe og bare slappet av. Utenfor har været vært nydelig, selv om jeg har vært inne hele dagen. Allikevel blir jeg bare i godt humør av at sola skinner inn gjennom vinduet. Mesteparten av ettermiddagen har jeg brukt på å reblogge og se på bilder på tumblr, som har blitt min nye avhengighet. Dere må gjerne skjekke den ut: mustartha.tumblr.com. ❤ Jeg elsker dager som dette hvor jeg bare kan slappe av og nyte dagen uten å gjøre noe spesielt. I dag er jeg bare glad og har det veldig bra. ❤ ❤

Hva syns dere om bildene? Har dere hatt en fin dag?

 

Signatur

Pastel purple and pinkGod ettermiddag medmennesker.  Noe av det jeg liker best med å ikke måtte dra ut av huset tidlig om morgenen er at jeg kan bruke så lang tid som jeg vil på å sminke meg. #justgirlythings ♥ ♥ I dag bestemte jeg meg også for å bytte sideskille. Det har jeg ikke gjort på flere år... Utenfor er det nydelig vær, men allikevel sitter jeg inne, hehe. Det er bare den vinden... Uansett, så ble dette innlegget litt surrete, hadde ikke egentlig noe spesielt å si, haha. ♥

Hva er deres planer for helgen?

 

Signatur

Everlasting Foundation

Jeg har lenge vært ute på jakt etter en ny foundation, og endelig har jeg funnet en. Det tok sin tid og finne en som passet meg, og bare det å velge merke var et slit. Jeg endte i hvertfall opp med denne foundationen fra Clarins og jeg håper jeg blir fornøyd med den. Konsistensen var tynnere enn jeg trodde, men den hadde en bra dekkevne.

Hva slags foundation bruker dere?

 

Signatur

Today's look

I kveld skal jeg i bursdagsfeiring hos Julie. Jeg har stressa i siste lite (nok en gang) for å gjøre klart alt som må gjøres. Sminken tok utrolig lang tid, brukte vel ti minutter på eyelineren som ikke ville bli sånn jeg ville, haha.

Hva syns dere om sminken? Hva skal dere i kveld?

Signatur

Chanel Magnolia

Denne Chanel leppestiften kjøpte jeg på Skin Tonic for et par uker siden. Den har en rose-rosa nyanse og har et hint av skimmer i seg. Leppestiften er utrolig lett på leppene og jeg merker nesten ikke at jeg har den på. Jeg liker den kjempe godt og den har blitt min nye favoritt! 

Hva syns dere om leppestiften? Bruker du ofte leppestift?

 

Signatur

My daily makeup routine

Dette er sminken jeg bruker til hverdags. Jeg har desverre ikke det høyeste sminkebudsjettet, derfor er cirka all sminken min fra "billigmerker".  Jeg har selfølgelig masse ønsker om dyrere sminke fra forkjellige merker, men det får vente til jeg har bedre råd, hehe. Hvis det er noe dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet! Hva slags sminke bruker dere? Har dere noe å anbefale?

Signatur

Should I become a hairdresser?I dag begynte vi på frisør i PTF-en på skolen. Jeg har gleda meg til det i flere uker nå og det levde virkelig opp til forventningene mine. Vi var to og to sammen og vasket, fønet og krøllet håret på hverandre. På Julie sitt hår brukte jeg rettetang til å krølle med og Julie brukte krølltang til håret mitt. Personlig føler jeg at det blir mer naturlig når man bruker rettetang, men det er jo opp til hver enkelt. Dette var skikkelig gøy og dagen bare fløy av gårde. Jeg gleder meg masse til tre mandager til med frisør! Neste gang skal vi lære å føne med rundbørste.

Hva syns dere om hårfrisyrene?

Signatur

Bun On My HeadHva syns dere?


Signatur

Romantic pinkHva syns dere om sminken?


Signatur

Makeup: October Love

Hva syns dere om makeupen?


Signatur

My Makeup TodayI produksjonstimene på skolen i dag tok vi en annen vri. Fargelære, med sminke! Vi skulle enten framheve fargen på øynene eller få fargen til å ligne mer på en annen farge. Det vi skulle lære var simultankontrast, interesant eller hva? Læreren sa at vi skulle være dramatiske og ville med sminken, haha, men jeg tok det nok ikke helt ut med blå-grønnfargen tatt i betraktning at jeg faktisk måtte gå med det resten av dagen. Jeg likte timen veldig godt og det var veldig gøy å gjøre noe annet enn å bare tegne. Jeg ble også ganske fornøyd med sminken, men ville nok ikke vanligvis gått med så "heavy makeup" på dagtid.

Hva syns dere om sminken?
 

Signatur

"Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick."Hva syns dere om bildene?

Signatur

Magnetic Nails

Har dere prøvd Magnetic Nails fra IsaDora?

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits