Quand une porte se ferme, une autre s'ouvre.Det kommer nok ikke som noe overraskelse at jeg slutter å blogge på denne bloggen, siste innlegget jeg posta var faktisk første oktober i fjor. Denne bloggen kommer fortsatt til å være her siden den har følgt meg siden sommeren 2011. Det er mange minner på denne bloggen, men jeg kommer ikke til å fortsette til å blogge her lenger. Jeg har derimot startet en ny blogg som du kan skjekke ut her. Jeg har forandra meg veldig mye siden jeg starta å blogge og jeg føler at sånn innholdet var her for over tre år sia kan ikke akkurat sammenlignes med sånn jeg vil ha det nå. Så i stedet for å slette hele arkivet starter jeg heller på nytt et anna sted. 

Jeg setter veldig pris om du vil følge den nye bloggen min videre og du kan følge den på bloglovin her.

Au revoir, mes amis!
 

Signatur

#ROCKTOBER

Jeg kan ikke tro at det er Oktober allerede! Dette året har gått så fort og før jeg vet ordet av det er det plutselig  jul herregud. Jeg har fortsatt ikke en PC som fungerer noe som gjør livet mitt litt vanskeligere, mobilblogging er ikke akkurat det beste av det beste. Over til noe annet; I dag gikk turen til Kolding der jeg og familien tråkket rundt på kjøpesenteret i noen timer. For å være helt ærlig så var det ikke sånn super gøy, kanskje mest fordi at alt jeg hadde lyst på var aaalt for dyrt. #livetsomstudent 

Tidligere på kvelden fikk jeg hytta for meg selv i et par timer og den tiden utnyttet jeg til å trene litt pilates på stuegulvet. Cassey Ho er en youtuber, blogger og pilatesinstruktør som månedlig legger ut planer med daglige treningsøkter bygget opp av videoene hennes på denne YouTube-kanalen. Jeg har fulgt blogilates i ganske lang tid og elsker det fortsatt. Det som er det beste er at alt man trenger er kun seg selv og litt plass på gulvet! 

Signatur

Coffee and broken things

God mandagskveld alle sammen! Håper at alle har hatt en fin start på uken. Nå er det høstferie for min del og det trenger jeg virkelig. I går ble det ikke gjort så mye annet enn å slå seg til ro på Lalandia hytta. Denne gangen klarte vi å få den hytta som er nest lengst vekk fra alt sammen. Tilfeldig? I think not. I går kveld og i dag ettermiddag dro jeg innom treningssenteret på Lalandia og tok meg et par ordentlige treningsøkter. Merkelig nok trener jeg alltid best i ferier. Noe sier meg at det heller burde vært motsatt, hehe. 

For dere som ikke visste det så et det den internasjonale kaffe dagen i dag, eller National Coffee Day med andre ord. Jeg hadde som mål og slå min personlige rekord på antall kaffekopper i løpet av én dag, men det klarte jeg visst ikke. Kanskje det var for det beste. Sånn ellers har PC skjermen blitt ødelagt så det er jo super gøy nå i ferien. Den PC-en er helt håpløs og gjør meg gal. Jeg skal likevel prøve å ikke tenke for mye på det og heller ha det gøy her i Danmark. Det er jo godt å være norsk i Danmark. Eller hva?

Hva gjør du i høstferien?

 

Signatur

det er blitt høst

Den første dagen som offisielt kan kalles høst er 23. september, (i år, tror jeg). Mange liker høsten på grunn av de mørke og koselige kveldene, de vakre fargene, skjerf og luer, og varme drikker. Men sannheten er at om høsten blir jeg også kjempetrøtt og mister all motivasjon når det er mørkt hele tiden, jeg hater å gå med lue og ender alltid opp med en forferdelig luesveis og elektrisk hår, og får istapper som fingre. Altså, jeg ser ikke noe galt i å drikke en kopp te om kvelden, men la oss innse at jeg drikker te og kaffe hver dag året rundt uansett.

Jeg er i litt dårlig humør ja, men det er høst. Og jeg er litt "lost".Litt gretten. Litt sliten og lei. Heldigvis er det kun noen dager igjen til jeg kan rope "Endelig er det høstferie!" og det gjør denne dagen litt enklere.


Hva liker du best med høsten?

 

Signatur

but i don't wanna

I dag har jeg hatt prøve i psykolo... Wow, det var en inspirerende setning å starte med. "Prøver på nytt". Hei alle mine fantastiske lesere! I dag har jeg hatt en fantastisk dag, en fantastisk psykologiprøve og en fantastisk sykkeltur hjem! OMG ALT ER FANTASTISK. Jeg lever dessverre i virkeligheten som betyr at ikke alt faktisk er fantastisk. Sannheten er at nå som jeg skriver dette innlegget skal jeg egentlig skrive et referat av "Dansar du?" på nynorsk. Det er aldeles lite fristende. Jeg må ærlig si at lekser er noe av det jeg hater mest i hverdagen. Det gir egentlig ikke mening å være på skolen for så å dra hjem og gjøre skolearbeid? Unnskyld meg liksom. Nå må jeg allikevel avslutte her hvis jeg vil ha en god karakter i norsk, bye!

Har du mye lekser på skolen?

 

Signatur

Today's face

I dag har jeg litt summertime sadness på grunn av at august er over. Nå er det september. September betyr at det er høst. Og høst betyr at det snart er vinter og vinter betyr minusgrader, snø og elektrisk hår, #firstworldproblems.

Jeg må helt ærlig si at jeg nesten ikke har gjort noe som helst i det siste bortsett fra skole og jobb. Det er ganske kipt, men jeg prøver fortsatt å tilpasse meg. Jeg strekker liksom ikke til. Det er heldigvis en ny måned, noe som gir meg litt ekstra motivasjon til å fortsette. Sånn som kalenderen min ser ut tror jeg at september blir en bra måned. Og bare for å nevne det så er jeg ikke toppløs på bildene over, haha. Men fantasien har ingen grenser eller hva.


Hva vil du se mer av på bloggen min?

 

Signatur

Hey Girl Hey!

Ser at jeg begynner å gå tom for ideer til overskrifter jah. Dette er første mandagen på skolen og den hadde en ganske røff start. Veldig røff faktisk... Uff, uansett så skal jeg holde meg på beina gjennom hele uka, og dette blir en lang uke også. Jeg ser nå at dette innlegget ikke egentlig har noe mening, men la oss innse at jeg trenger en grunn til å poste noen bilder av meg selv. Og det har jeg ikke gjort på ganske lenge faktisk. Så hvis dere lurte så er det sånn her jeg ser ut om dagen. Ønsker alle en fin uke! 

Signatur

Vlog: Martha Goes To BergenHey hey, siden sist har jeg selfølgelig kommet hjem fra Bergen og over kan dere se en liten video fra da jeg var der. Jeg filmet ikke sånn kjempemye, men det ble jo nok til å lage en video av det. Jeg måtte lage videoen om igjen over åtte ganger, det var et mareritt som kommer til å hjemsøke meg i lang tid...

Nå har jeg begynt på skolen og alt også. Påbygg, I'm ready for you (ikke egentlig da). Jeg kan ihvertfall si at jeg har meget blandede følelser om det, følelsene mine er over alt. I've got no control. Uansett, jeg ønsker alle dere som har begynt på skolen igjen lykke til, vi alle trenger det, eller jeg trenger det.

Hva er dine tanker om skolestart?
 

Signatur

Sugar, sugar, how nowDagen startet rundt elleve i dag og det var ingen planer lagt for dagen. Jeg og Malene spiste frokosten vår, som var taco, ute i morgensola. De neste timene gikk vel til ingenting, bortsett fra å trykke på mobilen, før Caroline kom over. Vi var faktisk så flinke at vi satt oss ned rundt bordet og spilte Monopol. Det sier litt altså, jeg hater virkelig Monopol fordi jeg går ALLTID konkurs, haha. Senere på kvelden grillet vi smores og ble kvelt av røyk, det var gøy. Neida, joda, det var koselig, men jeg spiste alt for mye sjokolade og marshmellows så nå har jeg diabetes type 2.

De dagene jeg har vært her har gått så utrolig fooort, i morgen drar jeg hjem igjen og etter det er det bare to dager før skolestart. Jeg kan virkelig ikke tro at sommerferien snart er over og dette er absolutt ikke den siste kommentaren min på dette. Jeg vil ha lenger ferie, samtidig som det blir godt å komme inn i rutiner igjen. Kanskje jeg ikke egentlig vet hva jeg vil.

Håper alle har hatt en super uke! 

Signatur

TV maraton & browniesOverskriften beskriver vel for det meste hva jeg og Malene har gjort i dag. Siden værmeldingen meldte storm bestemte vi oss allerede i går for å tilbringe hele lørdagen innendørs. Så hele dagen har vel gått til å sitte foran TV-en og se på Gossip Girl. "Dagen" startet ikke før 12 vel å merke,  frokosten ble ikke spist før 12.30, hahah. Det er skjønnheten ved sommerferien, å sove så lenge man vil fordi man ikke har noe ansvar. Til middag skulle egentlig jeg og Malene lage Taco,  men vi har allerede spist en hel brownies så jeg er i hvertfall veldig mett. Da blir det uansett taco i morgen som også er den siste dagen før jeg allerede reiser hjem igjen. Resten av kvelden går nok til å fortsette å se på Gossip Girl noe som er helt greit for meg. 

Ha en fin lørdagskveld videre! 


Signatur

A day spent with friends is always a day well spent
I dag våknet jeg opp til fint vær, noe som var en fin overraskelse. Etter en sein frokost bestemte jeg og Malene oss for å dra en tur på stranda. Vi dro sammen med Caroline til en liten, søt strand og satt der og pratet mens vi knasket i oss chips, gulrøtter, skittles og blåbær. Det ble ikke noe bading på grunn av en viss situasjon med en blodigle som virket litt avskrekkende.

Senere på dagen, etter klokka fire, dro jeg og Malene på kaffedate sammen med to av vennene hennes. Først var vi innom BarKollektiv og tok en kaffe, der ble vi nokså lenge og pratet. Deretter gikk alle ned på Egon for å spise middag. 

Etter jeg og Malene var tilbake igjen etter å ha handlet inn mat til helga satt vi oss ned på sofaen for å se en film. Vi begynte og se The Conjuring og siden begynnelsen var så spennende fortsatte vi bare å se, men herregud. For en film, den skremte nesten livet ut av meg, omg, den filmen er grunnen til at dette blogginnlegget er dramatisk forsinket, hahah. Dette har vært en bra dag og jeg håper du som leser dette også har hatt en fin dag.

God helg alle sammen!
 

Signatur

Coffee, sushi and sex tape

På denne regnfylte dagen dro jeg og Malene inn til byen for å ha det gøy, hahah. Her i Bergen kan man ikke sitte inne selv om det regner for da kommer du deg aldri ut. Vi startet med å gå litt rundt i butikker og skikke deretter satt vi oss på Dromedar Kaffebar. Kaffebaren er ganske ny, den var der ikke sist sommer. Det var ihvertfall skikkelig koselig der og er nesten glad for at det ikke er noe kaffebar i Grimstad fordi da vet jeg hvor pengene mine hadde gått, haha.

Vi bestemte oss for å se en kino på kvelden, men før det dro vi på Sumo for å spise sushi. Jeg har seriøst hatt craving på sushi de to siste ukene, hahah, så det smakte veldig godt. Malene spiste Tempura Maki og jeg spiste Rainbow Maki, og jeg må innrømme at jeg bestilte det hovedsakelig på grunn av navnet. Hvem vil vel ikke spise en regnbue av fisk? Etter vi var ferdige å spise dro vi videre til kinoen for å se Sex Tape og det var en utrolig morsom film. Cameron Diaz må nok være en av mine favoritt skuespillere. 

Nå ligger jeg nydusja og fresh i senga, blogger og har det egentlig veldig fint. Malene ligger og chatter med Netflix, noe som er veldig underholdende. Vi får se hva morgendagen bringer og jeg ønsker alle en fin kveld videre!

Har du sett "Sex Tape"?

 

 


 

Signatur

Eg ve te Bergen

Nå er jeg nesten framme i Bergen etter 10 timer i buss. (Jeg har allerede skrevet dette innlegget én gang, men mobilblogging er tydeligvis ikke min greie) Til nå i sommerferien har jeg ikke gjort så mye bortsett fra å jobbe så det er først nå jeg har hatt muligheten til å utnytte flere fridager på rad. Jeg blir her i Bergen til mandag og så drar jeg hjem igjen til lille Grimstad. Jeg har blogget så lite i det siste at jeg husker nesten ikke hvordan jeg gjør det lenger, men jeg skal prøve å få blogget de neste dagene framover og deretter komme litt inn i rutiner igjen.

Hva har du gjort så langt i sommerferien? 

Signatur

Today's Shopping Experience + What I've Been Up To LatelyNå var det absolutt på tide med en oppdatering her på bloggen før den blir nedlagt. Fraværet mitt har ikke vært direkte frivillig heller, men det har bare blitt som det er. De siste ukene har vært så hektiske og jeg kan helt ærlig ikke huske hva jeg har gjort... Alt jeg vet er at jeg har vært mye på jobb og fridagene mine har for det meste gått i avslapping. Det har også vært mye fint vær så jeg regner med at de fleste ikke prioriterer å oppdatere eller lese blogger, men hva vet vel jeg uansett. Blogging har rett og slett ikke vært noe jeg har villet brukt tid på, dessuten aaaner jeg ikke hva jeg skal blogge om lenger.

I dag hadde jeg fri fra jobben og for en gangs skyld har jeg utnyttet dagen. Jeg dro sammen med Julie til Kristiansand og tilbrakte hele dagen der. Man kan vel si at dette begynner å bli en tradisjon i og med at vi dro til Kristiansand for en hel dag i Juli i fjor også. Hva kan jeg si, det er en fin tradisjon. Jeg liker Kristiansand utrolig godt om sommeren, det er så koselig å traske rundt i byen da. Vi startet dagen med å lete etter mat, hahah. Det tok sin tid, men etter å ha godt fram og tilbake så endte vi opp på Jordbærpikene. Jeg visste faktisk ikke at de hadde åpnet på Sandens, men det har de altså og det er veldig greit for meg. Jeg liker utrolig godt Jordbærpikene, de har god mat og et koselig lokale, no complains.

Hver gang jeg er ute med Julie så skjer det alltid noe merkelig, ingen unntak. I dag ble jeg blant annet skutt ned av frossen yoghurt. Det høres ganske rart ut, jeg vet. Jeg føler ikke egentlig for å gå i for dypt i detalj med den hendelsen, fordi at det er veldig internt og det er morsomst mellom meg og Julie, men jeg advarer dere mot slike maskiner, de kan gjøre mer skade enn dere tror, hahah.  

Resten av dagen fløy av gårde som vanlig, sammen med pengene. Jeg fikk ihvertfall kjøpt meg en bikini og det var på tide fordi mine gamle bikinier er så utvaska at det er en skam å gå i haha. Dette har vært en veldig bra dag og det blir godt å legge seg fornøyd etter en opplevelsesrik dag. Baben min kjøpte seg forresten et Acne skjerf, JEALOUS! De er så fine å ha om vinteren, bare om jeg hadde råd... Noen ting må bare vente til neste lønning, life motto much. 

Jeg håper at alle har en bra sommer så langt, og bless you all som fortsatt leser bloggen min, LOVE YOU! ♥ ♥  


Signatur

Hovefestivalen

I går hadde jeg en fantastisk fin dag på festivalen! Det var fint vær, god stemning og bra musikk. Jeg dro dit sammen med Ida og vi var på Hove rundt halv tre. Derifra gikk dagen videre veldig fort egentlig. Jeg hadde kun et dagspass så i år ble det kun én festival-dag på meg, men det går greit. I løpet av dagen fikk jeg sett The 1975, Lars Vaular, Foster the People og M.I.A. Tanken var egentlig å se Disclosure før jeg dro, men det ble litt seint i og med at det tar ganske lang tid å komme seg hjem. Jeg kan ihvertfall si at etter gårsdagen gleder jeg meg enda mer til neste år når jeg forhåpentligvis kan være der hele uka. Selv om jeg kun var der én dag så fikk jeg et utrolig godt førsteinntrykk av festivalen. 

Signatur

Mine mål for sommerferien


Dette er da noen av tingene jeg vil gjøre i løpet av sommerferien. Selvfølgelig så skal jeg gjøre andre ting også, men jeg kunne ikke bry meg med å skrive "dra på stranda", "gå i shorts", "bruke solbriller" osv, hahah. Jeg skrev bade i sjøen da, fordi det har jeg ikke gjort i år... Det er vanskelig for meg, men jeg skal nok duppe meg i vannet minst én gang. Disse målene skal nok være ganske greie å nå, og det hadde vært veldig gøy å se på dette bildet når sommeren er over og se at jeg gjorde alt på lista. Jeg ble forresten inspirert av dette innlegget av Toril, og jeg synes at det var en god idé å sette seg noen mål for alle disse ukene med skolefri. Jeg skal jobbe en del, men da tjener jeg i det minste penger, noe som er veldig greit. Da slipper jeg også å kaste bort mange dager med å gjøre ingenting (det var det som skjedde i fjor sommer...)

Hva er dine mål for sommerferien?

 

 

Signatur

HeyoJeg bestemte meg for at det var på tide å ta teoriprøva (til bil selvfølgelig), så det var det jeg gjorde i dag. Pappa kjørte meg til Trafikkstasjonen og der gjorde jeg det jeg måtte gjøre. Det gikk veldig bra og jeg fikk kun én feil på prøva. Jeg visste derimot ikke at jeg måtte ta bilde, hahah, så jeg var ikke forberedt på det, men nå er jeg ihvertfall ett steg nærmere mot lappen. 

Etter jeg kom hjem igjen sykla jeg meg en tur på butikken og kjøpte "Det Nye", Pepsi Max og sjokolade, den perfekte måten å feire på vil jeg si. Resten av dagen har bare godt til å nyte det å ikke måtte gjøre noenting, fordi de neste dagene blir ganske hektiske. Samtidig så liker jeg å ha mye å gjøre siden det holder meg opptatt med noe.

Hva har du brukt dagen til?

 

Signatur

Pink all the Way

Hei hei dere! I helga så hadde jeg ganske mye tid til overs så da bestemte jeg meg for å filme litt. Jeg filmet en tag som kalles Colors of the Rainbow Tag, og før den så filmet jeg en sminke tutorial til sminken jeg har i videoen (som dere gjerne også kan skjekke ut). 

Signatur

Bloggers Do It Better (not really)

God morgen alle sammen. Nå er det mandag igjen og bare noen få dager til jeg offisielt har sommerferie. I dag så har jeg fri fri skolen noe som ikke kunne passet meg bedre. Det er to uker siden jeg sist postet et innlegg her på bloggen og jeg må si at jeg har savnet det å engasjere meg i blogging. Noen ganger er det bare vanskelig å ta seg tid til det fordi det er andre ting som må prioriteres. Det har vært nokså hektisk de siste ukene, men nå kan jeg endelig slappe av litt. 

Jeg kan knapt huske hva jeg har gjort den siste tida, så jeg vet ikke om jeg har så mye å fortelle. Sommeren er ihvertfall her, selv om jeg ikke helt tror på det før skolen er over. Uansett så vil jeg prøve å bruke litt mer tid på bloggen fordi at det er noe jeg liker utrolig godt. Som alltid så setter jeg pris på at dere kommenterer hva dere ønsker å se på bloggen, siden selv om denne bloggen er for meg så vil jeg at den skal være til inspirasjon for andre også.

Ha en fin mandag videre! Når har du sommerferie?

 

 

Signatur

Something good can workI dag har jeg hatt forberedelsedag til engelskeksamen i morgen, men jeg er ikke sikker på om jeg egentlig er så forberedt. Jeg hadde følt meg forberedt hvis jeg kunne fått oppgaven i dag, men tydeligvis så er ikke det lov. Derfor har jeg prøvd å bare lese alle vedleggene og søke på nettet etter alt jeg kan trenge og jeg håper det er bra nok. Tross alt så burde jeg jo kunne alt hvis jeg har fulgt med i timene, merk: hvis. Bortsett fra det så har jeg egentlig bare vært veldig stressa og klarer ikke å slappe av på noen måte. Til slutt så endte det med at jeg bare måtte filme en video som dere kan se HER hvis dere vil. Det var egentlig alt jeg ville meddele for denne gangen. Ønsk meg lykke til da, hahah.

Har du hatt eksamen i år?

 

 

Signatur

En litt annerledes 17.mai

17. mai i år ble ikke feiret helt på den tradisjonelle måten. Tidligere har jeg også reist vekk på 17.mai så det er ikke egentlig så uvant for meg å ikke feire nasjonaldagen vår i Norge (dårlig nordmann). I år ble 17.mai feiret med en god venninne på et kjøpesenter i Sverige og det er veldig greit for meg. Det var allikevel litt rart å kjøre gjennom Moss (tror det var der vi var da, høhø) og se alle menneskene som var pyntet i bunad og pen-klær med flagget veivende i hånden.

I løpet av dagen har jeg spist sushi, fått en lykkekake med budskapet at ingen kan stoppe meg, prøvd masse klær, snakket dårlig svensk, drukket den beste sjokolademilkshaken jeg noensinne har smakt (oh my gaaad), funnet ut at jeg ikke liker kokosnøtt-juice, ledd masse, og handlet inn godteri for resten av året. Alt i alt, så hadde jeg en veldig bra 17.mai og håper selfølgelig at alle andre hadde det også.

Hvordan feiret du 17.mai i år?

 

Signatur

Double MochaJeg må bare starte med å si at jeg har en kjempe bra tur til Oslo i helga. Klassen dro til Oslo på fredag, men moroa starta vel egentlig etter skoleopplegget var over. Etter kjøreturen (u t e n p a u s e, w h a t) så besøkte vi Fretex Redesign og ble vist rundt der og det var egentlig helt greit. Etterpå dro vi videre til moteskolen Esmod og fikk se hvordan elevene der jobba og hva de lagde. Jeg må si at de er utrolig flinke, herregud det ser ut som mye arbeid. (Jeg ville nok jobbet hardt hvis jeg hadde betalt et sekssifret tall for skoleplassen...) 

Jeg husker ikke helt hva som var fredag og lørdag, men i løpet av tida jeg var der fikk jeg gjort litt shopping, spist mat og hatt det veldig gøy med de jeg var med. Hahah, jeg er så dårlig på å skrive noen ganger. Det blir enten en setning eller en roman. På bildene ser dere kaffen jeg drakk på Steam, den var veldig god. ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ ✿ 

 

Signatur

✽ Cherry blossom ✽Åhh, jeg vet ikke egentlig hva jeg skal si, og det er akkurat sånn man ikke skal starte et blogginnlegg, hahah. Denne dagen har vært utrolig bra rett og slett. Sist uke så var jeg syk og da orket jeg ikke å gjøre noen ting. På skolen hadde vi tentamen i programfag så det var tre dager med intensiv sying. Nå er det mandag igjen og bare et par dager igjen til det er mai. Jeg fikk også igjen norsk- og engelsktentamenen og jeg begynte nesten å gråte av glede. Jeg hadde gjort det så mye bedre enn jeg hadde trodd og det er bare en fantastisk overraskelse. Mai kommer virkelig til å bli en fin måned, am I right or am I right? 

Signatur

From blue to purpleTidligere i kveld var jeg ute og gikk en tur. På veien stoppet jeg opp for å ta et par bilder ved sjøen. Jeg synes bare at det var så utrolig fint, men selvfølgelig ser det jo mye bedre ut i virkeligheten i forhold til gjennom mobilkameraet. Det var ihvertfall utrolig befriende å ta seg en tur ut, jeg sitter tross alt innendørs nesten døgnet rundt, heheh. 

Hva syns du om bildet?

 

Signatur

Lazy daysI dag og i går så har jeg strevd bare med å dra ræva mi ut av senga for å få meg noe å spise eller gå på do. Hva kan jeg si, jeg elsker det. Etter tre jævlige jobbdager så er dette livet, skolen er himmelen i forhold. På skolen kan jeg i det minste gå kledd i det jeg vil.

Så de to siste dagene har PCen vært min beste venn, den holder i hvertfall kjeft når jeg vil det (neida, jeg er glad i deg uansett). Jeg filma en video til dere tildligere i dag og satt hele ettermiddagen og redigerte den og plutselig da jeg skulle laste den opp--------- så døde den. Det tok over en time, men nå prøver jeg igjen så dere skal få se den i morgen. Jeg ble utrolig lei mei, fordi dette skjer hver gang jeg lager en video. Jeg prøver så jævla hardt, men verden går bare i mot meg. Og dette skjer uansett hvilket redigeringsprogram jeg bruker. Jeg fikk også tatt noen potensielle profilbilder til facebook så jeg kan vise alle hvor pen jeg er, hahahahah. Det var dagens. 

Så hva har du gjort i påska så langt?

 

 

Signatur

Blog JobHahah, overskriften. Jeg synes ihvertfall at det var litt morsomt... I dag har jeg tatt en del bilder (ikke bare av meg selv altså) og filmet en video så da har dere noe å glede dere til de neste dagene. Endelig så har jeg fått tilbake blogginspirasjonen noe som føles utrolig godt. Senere skal jeg på filmkveld med to venninner og det blir koselig som alltid. Nå skal bare jeg begynne å redigere videoen før jeg drar ut om en liten stund. 

Hva syns du om bildene? Har du noen forslag til fremtidige videoer?

 

 

Signatur

Any Questions?Hey babes! Nå er jeg kjempe gira på påskeferie! Herregud så deilig. I kveld har jeg sett på film med to av søsknene mine. Vi så filmen "Frozen" og jeg likte den faktisk veldig godt. Visste dere forresten at det var den nasjonale søskendagen i går? Det gjorde ikke jeg, og jeg fant ut for fem sekunder siden at det var i går ikke i dag. Jaja, kvalitetstid med bror og søster er bra uansett. 

Nå kom jeg på hva jeg egentlig ville si i dette innlegget; Jeg synes at det er på tide med en spørsmålsrunde igjen, siden det er så lenge siden sist. Selvfølgelig så håper jeg at det er noe dere lurer på sånn at  jeg har noe jeg kan svare på. Det er bare å spørre i vei og jeg svarer antakeligvis på video fordi at det er mye gøyere. Til slutt så ønsker jeg alle en superduperfantastisk start på påskeferien. Whihoo!

Har du noe du lurer på?  

 

Signatur

Tea Is Always a Good Idea

Hei igjen! Det går tregt på bloggen for tida, men ikke noe men. Den siste uka har gått utrolig fort, og i dag og i morgen er det tentamen på skolen. Deretter er det bare tre dager til det endelig er påskeferie. Jeg er nok ikke den eneste som gleder seg drøyt til ferie. I helga var det party i hagestua og jeg dumma meg heftig ut. Første og siste gang DET skjer for å si det sånn. Jeg tror i hvertfall at jeg hadde det skikkelig koselig og at alle gjestene mine hadde det gøy, jeg fikk mange fine gaver og det var en bra kveld. Ettermiddagen min i dag har gått utrolig sakte og jeg prøver egentlig bare å få tida til å gå, hahah. Jeg har kost meg med te og masse mat. Denne teen og tekoppen fikk jeg faktisk i bursdagen og den er kjempegod! Tusen takk Julie :-) :-) 

Foretrekker du te eller kaffe? (Jeg vet det er vanskelig å velge) 

 

 

 

Signatur

Kyllingpizza med jalapeño og en god dose latter

Denne dagen har gått utrolig fort, fortere enn jeg skulle ønske. Jeg har vært ute fra klokka tre til åtte i dag sammen med Julie og det har vært utrolig koselig. Først dro vi og spiste på pizzaresturanten Terje Vigen. Der bestilte vi en stor pizza på deling og den var veldig god, men også veldig sterk. Vi tok oss også et glass vin hver, men ingen av oss er egentlig spesielt glade i hvitvin, heheh. Begge er likevel fast bestemte på at vi skal lære oss å like det. Videre så gikk vi og trakka rundt litt før vi gikk på Mør for å spise dessert. Og der ble vi sittende resten av kvelden til vi ble henta. Denne dagen har vært helt super og jeg fikk til og med en rosebukket av Julie. Det er ikke ofte jeg får blomster så det gjorde meg glad. 

Takk igjen for alle gratulasjonene jeg har fått i dag!

 

Signatur

♡ 18 ♡God morgen alle sammen! De fleste er nok på skolen nå, men jeg har brukt friheten min og tatt meg selv fri. Det er kanskje ikke det mest voksne man kan gjøre på 18 års dagen sin, men dette er vel den dagen i året hvor jeg faktisk kan være litt egoistisk, hahah, dessuten har jeg et par andre ting jeg må ordne. Frokosten min var veldig god, og bare for å understreke at, ja, jeg har bursdag, så drysset jeg kakestrø på grøten min. Senere i dag skal jeg ut og spise meg Julie, som forresten besto bilteorien i dag (gratulerer!) og det blir veldig koselig. Jeg må bare utnytte dagen så godt jeg kan fordi at nå vet jeg ikke hvor mange dager det er til jeg kan ta en pause igjen. Helga er fullbooket fra morgen til kveld og det to neste ukene er det masse prøver, framføringer og skolearbeid som må gjøres.

Håper alle dere har en fin dag videre så snakkes vi nok snart igjen!

Signatur

Fresh Berry SmoothieI dag har jeg vært på Sørlandssenteret sammen med min skjønne Solveig. Vi spiste lunsj på Jordbærpikene og jeg må si at det er utrolig koselig der. I kyllingsalaten min var det perlespelt, så nå skinner jeg fra innsiden. Senere gikk vi innom SmoothieXchange og begge kjøpte en Fresh smoothie hver. Den var laga av ferskenjuice, mango, bringebær, banan og frossen yoghurt. Jeg synes at den var skikkelig god og frisk, så jeg anbefaler dere å stikke innom hvis dere har sjangsen. Det er litt stive priser, men det er nesten verdt det altså, utvalget er også utrolig stort. Ellers så kjøpte jeg ikke så mye i dag, men jeg hadde heller ikke trangen til det. Akkurat nå frister det faktsik mer med litt nettshopping, hahaa.

Har du prøvd ut smoothiene fra SmoothieXchange?

 

 

Signatur

Jålejenta mi har bursdagBursdagen til min herlige Julie i går var utrolig koselig og nå er hun endelig atten år! Vi var ti jenter til sammen og jeg håper alle hadde det like gøy som meg. Jeg var nok litt trøtt deler av kvelden, men jeg koste meg og lo masse allikevel. Det var utkledningsbursdag og alle skulle kle seg ut som noe på forbokstaven sin. Jeg kledde meg ut som Minni mus, som dere kanskje ser på det nederste bildet, hahah. Alle hadde vært kreative med utkledningen, maten var kjempegod og stemningen var super. Kvelden gikk altfor fort for min del i hvertfall, plutselig var klokka over ett og det var på tide å komme seg hjem igjen. Håper feiringen levde opp til Julies forventninger og at hun feirer videre i kveld, haha. 

Har du vært i utkledningsfest i år?

 

 

Signatur

Press Refresh

Hei alle sammen! Nå har jeg hatt en ganske lang bloggpause, faktisk den lengste jeg har hatt siden jeg begynte å blogge, tror jeg. Allikevel så er det noen som har vært innom bloggen min hver dag, noe som gjør meg utrolig glad. Jeg ser jo betydelig forskjell på statistikken de dagene jeg blogger og ikke blogger, så lesertallet har gått ganske jevnt nedover i det siste, heheh.

Det er "bare" tre uker siden sist jeg skrev et innlegg, men det føles ut som så mye lenger siden. Det har vært flere grunner til at jeg ikke har blogget; mangel på inspirasjon, motivasjon, i tillegg til at jeg har vært ganske langt nede. Samtidig så er følelsen der av å aldri være bra nok. Det er så merkelig hvordan hjernen kan lure seg selv og overbevise seg om at man ikke er god nok, når man egentlig burde tenke det motsatte. 

De siste ukene har det heldigvis gått mye bedre og nå er det endelig mars, vinterferie og før måneden er over så har jeg fylt 18 år! Siden det er vinterferie nå så har jeg jo mye bedre tid til å gjøre det jeg har lyst til og det er en flott mulighet til å fokusere mer på bloggen igjen.Jeg kjenner at det har vært noe jeg har savna. I går var jeg også i bursdag, så det kommer noen bilder fra den senere i dag.

Har du vinterferie nå?


Signatur

Wet'n Wild

I dag har jeg vært på jobbintervju i Dyreparken! Jeg tok bussen dit og møtte i resepsjonen i Abra Havn hvor intervjuene skulle foregå. Det startet først med et gruppeintervju der vi var seks personer. Glad for at det ikke var noen attraktive gutter der eller (enda værre) attraktive menn-> distraksjon. Vi ble bedt om å fortelle litt om oss selv og deretter fikk vi noen oppgaver som vi skulle løse i lag på tre. Etter gruppeintervjuet var ferdig satt vi oss tilbake i resepsjonen og ventet til det var vår tid til enkeltintervjuet. Da var det moro med kortspill og dyrepark-yatzy. Det var en del som var der så jeg var en av de siste som var igjen... Jeg synes at begge intervjuene gikk ganske bra, men jeg må si at det spørsmålet jeg misliker mest er: "Hvorfor skal vi ansette deg?" Nei, si det, fordi jeg vil tjene penger? Jeg skal jobbe for pengene altså, tror man kaller det pliktoppfyllende og arbeidsom, eller noe sånt. Vær så snill å gi meg jobben. 

Etter intervjuene var ferdige var det ikke bare bare å komme seg hjem igjen altså. Buss, buss gi meg en suss. Først så begynte jeg å gå mot det første busstoppet og tenkte "ja, nå er det ca. 10 min til bussen kommer". Tydeligvis så var den tidligere bussen litt sein så den kom kjørende forbi, så da begynte jeg å løpe så regnspruten sto rett i trynet på meg, sexy. Jeg kom meg på bussen da. Og etter det så var det "bare" 20 min til den neste bussen jeg skulle ta. Buss er synonym med problem, just sayin'. 

Jeg trodde jeg akkurat hadde tid til og rekke den tredje og siste bussen helt hjem, men nei. I det fjerne så jeg min siste sjangse dra av gårde foran mine øyne. Da endte jeg opp med å gå i 25 min med øreproppene stappa langt inn i ørene og musikken på full guffe samtidig som jeg sang så høyt at stemmen min sprakk flere ganger. Det var fantastisk. Jeg beklager til alle som måtte høre det, eller faktisk ikke, jeg synger kjempefint.

Hva har du gjort i dag? Har du søkt sommerjobb i år?

 

 

Signatur

Dark Lips Silver NecklaceAkkurat nå sitter jeg på rommet mitt og ser Iron Man 3 og det er egentlig det eneste jeg har tenkt å gjøre i kveld. Siden jeg ikke har noe å fortelle om dagen i dag, så kan jeg heller fortelle litt om hva jeg gjorde i helga.

På lørdagen var jeg hos en venninne og vi besteme oss for å lage drops! Eller, ho hadde allerede kjøpt ingrediensene vi trengte, men vi ble da enige om å lage drops. Det viste seg å være mye vanskeligere enn forventa. Først og fremst måtte vi koke sukkermassen opp til 165 grader celsius, noe som er skummelt varmt. Vi begge var redde for at vi skulle sett fyr på huset med sukker, haha. Deretter, da vi skulle helle massen på brettet størknet den alt for fort så vi bestemte oss for å "varme den opp igjen". Det var ikke så smart siden sukkermassen endte med å blir karamellisert, deretter veldig, veldig brent. Så vi måtte helle det ut i snøen, noe som la igjen noe av den merkeligste, brente karamellen noen sinne. 

Vi prøvde et forsøk til som gikk forholdsvis greit, selv om vi strevde veldig med å blande inn fargen og smaken. Vi stod der med grytevotter og en gummihanske mens vi prøvde å rulle og klippe sukkermassen i biter. Egentlig skulle vi ha rulla den med hendene, men den var for varm. Vi endte jo opp med noen drops, men smaken forsvant etter tre sekund og jeg fikk hodepine av de. Såå, jeg kan vel si at det var en morsom opplevelse selv om den ikke var så vellykka.

Har du laget drops før?

 

 

Signatur

The Center of Dessert

Endelig heeelg! Denne skoledagen har vært så lang og de siste fire timene gjorde jeg så og si ingenting, heheh. Da jeg kom hjem så jeg ukas episode av The Vampire Diaries, og jeg må si, jeg ble skikkelig skuffa! Jeg skal ikke røpe noe, men synes at mot slutten så var det bare dårlig gjort mot alle seerne, haha. Jaja, forhåpentligvis blir det bedre igjen. Fredagens dessert var jordbær med krem og en center sjokolade, og dette var mmm så godt. 

Hva har du gjort i kveld?

 

Signatur

ContrastFra nå av skal jeg prøve så godt jeg kan å være så lite negativ som mulig (altså mer positiv), på bloggen (i virkeligheten må jeg få det ut). Mye paranteser her ser jeg. Kan vel sammenlignes med virkeligheten (hvor jeg tror jeg sier så mye mer enn jeg gjør). Okei, dette ble veldig usaklig. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal skrive i dette innlegget. Livet mitt er ikke så veldig interessant. Dagen min har vært helt grei, bortsett fra at jeg fant ut at jeg har 43kr på kontoen, (eller er personlig økonomi noe man ikke deler på internettet?) Jeg vet ikke, hvem bryr seg uansett? Det er min blogg, jeg kan skrive akkurat det jeg vil så lenge jeg ikke krenker noen. Akkurat nå så gleder jeg meg mest til det er helg igjen. Det er viktig å ha noe å glede seg til, det er det som holder motivasjonen oppe. Apropos motivasjon, så bør jeg antakeligvis forlate PC-en, eller internettet i det minste, og gå og øve til samfunnsfagsprøven jeg har i morgen om kriminalitet og kultur. Høres interessant ut? Heldigvis er det ikke samme kapittel, hadde vært litt ille å sammenligne kriminalitet og kultur, selv om man kanskje kan det. Nå vet jeg nesten ikke hva jeg skriver lenger. Jeg stopper her. Dette er slutten av innlegget. Wrapping it up. Ha en god kveld videre!

Signatur

Ullvotter og gratis kake

I dag har elevbedriften vår vært med på salgsmessa på Arenasenteret sammen med en haug andre elevbedrifter. Bedriften vår heter Sam-Søm UB, haha, så kult. Jeg var en av de tre som hadde det andre skiftet, så derfor begynte jeg klokka ti, men jeg var der resten av dagen. For å være ærlig så gikk ikke salget så bra egentlig, vi kunne solgt mye mer for å si det sånn. Det var vel... tja to stykk (?) som kjøpte noe av oss. Gratis kake var jo en hit, mange guttunger som ville ha, de var bare ikke så interesserte i toalettmappene eller ullvottene med sløyfebånd, haha. Ikke vant vi noen av premiene heller, men det var ikke forventa fra min side uansett. Selv om jeg må si at standen vår var faktisk ganske bra. Noe av det vanskeligste må være å lokke kundende, og få de til å komme bort til oss. De fleste bare raser forbi uten å gi så mye som et blikk, eller så er et blikk alt de gir. Vi må nok endre taktikken vår til neste gang. Vi må også skaffe oss visittkort, en nettside, facebook-side og hva som helst annet som kan hjelpe oss med å markedsføre bedriften vår, hvis vi har lyst til å lykkes. 

Er du med i en elev/ungdomsbedrift?

 

Signatur

Is it breakfast or lunch?

Jeg startet uka med en kjempedeilig frokost da jeg sto opp i dag. Kesam med blåbær og jordbær, havregrøt og selfølgelig en kopp kaffe (glass i dette tilfellet).

Jeg har ikke følt meg så bra de siste dagene så i dag har jeg rett og slett vært hjemme fra skolen. Hodet mitt har føltes så utrolig tungt og kroppen er sliten. Jeg sov helt til halv tolv i dag og den eneste grunnen til at jeg sto opp var at jeg ble så stressa over hvor mye klokka var. Som voksne alltid sier så hjelper det med frisk luft, og i noen tilfeller så er det riktig. Derfor bestemte jeg meg rett og slett for å kle meg godt og gå en tur ute i vinterkulda. Jeg er ikke spesielt glad i vinteren eller å fryse, men den turen var absolutt noe kroppen og sjela trengte.

Så nå føler jeg meg mye bedre og er klar for resten av uka. Håper alle har hatt en fin mandagog jeg ønsker dere en god kveld videre! 

 

 

Signatur

In the makingDette er mitt nåværende prosjekt, å lage en inspirasjonsvegg. Den er mindre enn halvveis ferdig, men om ikke lenge skal jeg nok klare å fullføre den. Jeg har lenge hatt lyst til å lage en stor inspirasjonsvegg, eller inspo wall om du vil. Bortsett fra denne plakaten så er det ikke så mye som har skjedd i dag. Jeg har egentlig bare hatt lyst til å ha en rolig helg og få tankene på plass igjen. 

Har du laget en inspirasjonsvegg før?

 

 

Signatur

What is your request?Jeg vil gjerne vite hva du som leser vil se og lese mer av på bloggen min. Vinteren kan være en vanskelig årstid for de fleste bloggere med tanke på mangelen av dagslys, allikevel betyr ikke det at jeg ikke kan blogge og ta bilder, jeg må bare finne andre løsninger. Som dere kanskje vet lager jeg gjerne videoer, selfølgelig innenfor visse grenser. Det blir nok ikke noe nakenbading eller fallskjermhopping på film med det første for å si det sånn. 

Uansett, poenget mitt er at jeg lurer på hva du vil se mer av på bloggen. Jeg setter pris om du legger igjen en kommentar med dine forslag.

 

 

Signatur

Back into routine or not?

I natt sov jeg med gardinene åpne i håp om at jeg skulle våkne litt av daglsyset om morgenen (rundt halv ni). Jeg kan vel innrømme at det var ganske så naivt å tro det. Det ble jo ikke lyst i dag i det hele tatt. I tillegg har det regnet i sååååååååå mange dager nå, oh my gaaad, staaaahhp.

Det er første mandagen og hele uke i 2014 i dag! Wohoo, ny uke nye muligheter eller hva? Er dere klare for 50 mandager til, 50 sjanser til å få en fantastisk start på uken? Kampen mellom positivitet og mine svarte tanker will be continued. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om å begynne på skolen igjen for å være litt ærlig. Det er greit å komme inn i rutiner igjen selfølgelig, men samtidig så hadde jeg ikke hatt noe i mot å ha tre uker til med ferie. På skolen i dag merket jeg for alvor at hjernen min ikke fungerer som før, mangler et par skruer i toppen for å si det sånn. Bare å lese en liten tekst eller skrive en enkel oppgave er rene hjernetrimmen. Alt som gjør at jeg må tenke får meg nesten til å svette. 

Hva syns du om å begynne på skolen igjen? Er du klar for å ta det nye året med storm eller ikke?

 

 

Signatur

Ut på by'nI kveld har jeg vært ute med Julie og spist. Det er evigheter siden vi så hverandre sist så vi hadde masse å ta igjen. I Grimstad er det kanskje ikke så mye å gjøre, men halloo så få mennesker det er i byen på en lørdagskveld. Det var omtrent ingen på Apotekergården der vi spiste, så det var nesten pinlig stille der. Jeg spiste en deilig kyllingsalat, Julie bestilte en italiensk serrano pizza og vi begge drakk en kaffe mocca etterpå. Det var utrolig koselig å se ho igjen og det er alltid gøy å spise ute, i og med at jeg gjør det veldig sjeldent. Nå er det bare én fridag igjen før det er skole igjen, men jeg begynte i det minste ikke på skolen på torsdag så jeg skal ikke klage... Bare litt. 

Hva har du gjort i dag?

 

 

Signatur

New Year's Eve Celebration

I går hadde jeg en strålende nyttårsfeiring sammen med noen venner i mange timer. Vi var kun fem stykk, men det satte ingen grenser for den gode stemninga. Solveig hadde laget nachos men kjøttdeig, løk, mais og masse ost, Malin hadde laget oreokake og vi andre bidro med ekstra snacks, drikke og spill. Vi spilte blant annet Alias som alltid er like morsomt og stressende på en gang. Vi var to lag på tre og to personer, men allikevel tapte vi på treerlaget, haha, kun med ett poeng da! Da klokka nærmet seg tolv gikk vi ut for å se på fyrverkeriet og vi fikk sett en del. Klokka tolv sa vi godt nyttår, klemte hverandre og fylte glassene med champagne.

Håper dere fikk en fantastisk nyttårsfeiring, enten om dere var med venner eller familie. Godt nytt år! ♥ 

 

Signatur

Siste dagen i året

Ville bare ønske alle sammen en kjempe god nyttårsfeiring. Håper alle har hatt et flott år, så snakkes vi i 2014! 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!

 

Signatur


Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Martha, er 18 år og bor i Grimstad. På bloggen min skriver jeg om hverdagen min, mote, sminke og alt annet som interesserer meg. Bildene mine er tatt med CanonEOS 550D. Enjoy!

arkiv

 • Februar 2015
 • Oktober 2014
 • September 2014
 • August 2014
 • Juli 2014
 • Juni 2014
 • Mai 2014
 • April 2014
 • Mars 2014
 • Februar 2014
 • Januar 2014
 • Desember 2013
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • September 2013
 • August 2013
 • Juli 2013
 • Juni 2013
 • Mai 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012

 • kategorier

 • Blogg
 • Challenges
 • Do It Yourself
 • Fashion
 • Foto
 • Hair and Makeup
 • Innkjøp
 • Inspiration
 • Om meg
 • Oppskrifter
 • Outfits
 • Photoshoots
 • Q&A
 • Tegninger
 • Videoer
 • Wants

 • bloglovin bloglovin

  hits